Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

IULIKA, multumim de urare, am un pic de emotii, dar sper ca Andrei sa fie cavaler

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Nela, acum vin si eu cu o parere "neexperimentata", dara daca banana nu ii face bine? si asta a dat-o peste cap? incearca cu alte fructe, mere golden bine coapte de ex, sau pere (cu atentie ca sunt diuretice) sau combinatie mere cu pere, poti pune si o lingurita cereale...poate poate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

vaii saracii bebelusi , numa bolnaviori sa nu fie , multa sanatate la toti si recuperare cat mai rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

nela noi nu am avut restrictii la papa..decat in ziua in care a vomat si a avut diaree a papat supica mai mult si laptic ca sa nu fi facut mai rau,desi el papa daca ii dadeam..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela,

Suntem mai bine,multumim.Mihnea mai are un pic de rosu in gat si tuseste putin,iar eu sunt ok,ca am luat antibiotic.
Legat de greutate si el a pierdut atunci destul de mult,dar asta este,acum are fizic de sportiv si nu de buflei cum ii zice tati

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Nela, acum vin si eu cu o parere "neexperimentata", dara daca banana nu ii face bine? si asta a dat-o peste cap? incearca cu alte fructe, mere golden bine coapte de ex, sau pere (cu atentie ca sunt diuretice) sau combinatie mere cu pere, poti pune si o lingurita cereale...poate poate

POZE

mamideandrei, esti o draguta. Banana am introdus-o prima in alimentatia Anei (dupa o luna de cereale cu laptic de la mine). Stiu ca e puternic alergen, insa Anei i-a facut bine. Nu este de la alimente, a luat un virusache, nu stiu cum. Se poate lua de ex. prin contact cu cacuta de bebe infestat sau suprafete cu care a fost in contact, virusii se iau foarte usor si la noi mediul este propice: cald si umed.
Noi am mancat banana, piersicuta, un pic de morcovel si cam atat. Restul le-am tot gustat fara succes (gen para, mar, pepene galben, pruna). I-am mai luat ieri mere micute, organice. Sa mai incercam o data. Poate, poate. Le gatesc, oricum, ca Ana nu a avut ever probleme cu constipatia. Face in fiecare zi cel putin o data, dimineata devreme.
Sa vedem. Mai stau un pic, sa fiu sigura ca e ok, ca i-a trecut.

Andrei ce face? Mai zi-mi de el.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

nela noi nu am avut restrictii la papa..decat in ziua in care a vomat si a avut diaree a papat supica mai mult si laptic ca sa nu fi facut mai rau,desi el papa daca ii dadeam..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Noi nu avem restrictii la mancare. Insa, uite, credeam ca e ok azi si i-am dat banana. A mancat=o foarte bine, insa apoi a vomitat. Asta m-a facut sa merg la doc. De asta intreb. Decat sa ii dau si sa vomite, mai bine mai stau cateva zile. Merci de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare din nou!

Ne-am intors de afara. Peste vreo ora papam fructe si daca nu se intuneca (ca la noi dureaza o masa...) mai iesim macar 1/2 ora. Tare bine-i afara.

Fragutza - stiu mami cum e in oras. Dar sa stii ca Drumul Taberii e unul din cartierele cu cea mai multa verdeata si privilegiat chiar cu un asemenea parc. Nu mai e un alt parc in cartierul asta. Mie imi place de mor cartierul. Acolo m-am nascut si crescut. Ba, cand eram in floarea varstei si devenisem rebela, cu o dorinta nestapanita de a nu mai sta cu ai mei, mi-am luat o garsoniera tot in Drumul Taberei (pe la Indiana). Ce vremuri...
Oricum, nimic nu se compara cu locul unde traiesc acum. Nu mi-as fi putut dori mai mult.

Uite, ce rau imi pare de iuliapapusa. Sa dea DD sa fie bine bebelusa. Mie personal mi s-a parut tare ciudata scaderea asta brusca in greutate si faptul ca nu mai mananca... in fine, poate ca doc la care a fost initial si a trimis-o acasa ca deh, au iesit analizele bune, ar fi trebuit sa stie mai multe... zic si eu.
Dar oare asa sa fie cum a zis doc, de la dintisorii sa scada in greutate atat de mult? Oare o fi posibil?
Doamne, doamne, prin ce trebuie sa treaca.
Sanatate draga iulia si putere. Asteptam vesti de la tine.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica
Dar oare asa sa fie cum a zis doc, de la dintisorii sa scada in greutate atat de mult? Oare o fi posibil?

Hepi, ma bucur ca ai adus asta in discutie, ca am tot citit zilele astea despre inapetenta, alergii alimentare si alte cele... in incercarea disperata de a intelege ce se intampla cu Ana.

Va zic din ce am citit: foarte multe boli / simptome sunt asociate cu apaitia dintilor! Nimic mai FALS.

Aparitia dintisorilor nu este insotita in niciun caz de
-stari de voma;
-perdere in greutate mai mare de aprox5-10 % din greutatea corporala.

Da, se manifesta prin inapetenta si agitatie, stare subfebrila, dar atat.
Daca bebelul vomita pentru 3 zile consecutiv, este MUSAI sa mergem la doctor.

Va pup, mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

vad ca ne-a rezolvat marius problema cu pagina. multumim mult! i-am scris si eu si mada .. sper sa nu se fii suparat ..

in alta ordine de idei .. a venit primavara! ce frumos e afara si in weekend va fi si mai si .. cred ca mergem la gratar la tara .. ura!

danuka sper sa va iasa repede dintii si sa nu mai iti faca nopti albe printesa!

xggg eu ii dau annei dres, body cu maneca lunga, pantalon, bluzita subtire, gecuta subtire, botosei de la baby fox si o caciulita subtire.

uka ati ajuns? of .. titanul e tare departe de mine .. imi pare rau ptr verisoara ta .. ii tin pumnii strans! eu as face amniocenteza inainte de avort .. parerea mea.

selen cred ca e astenia de primavara.

hepi mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit ce ai scris .. ma bucur ca Dumnezeu i-a daruit un copil atat de minunat unei mamici exceptionale ca tine!

emy este superba eva! si mi se pare ca arata tare bine .. nu pare slabuta.

nela of mami mi se rupe sufletul cand citesc .. imi pare tare rau. cu supozitorul, trebuie sa=l pui si apoi ii tii cu mana fesele 3-4 minute sa nu-l dea afara. ea o sa se zabata dar trebuie s-o tii. asa faceam si eu la eva .. pupam micuta si sper sa se faca bine repede. da .. are si eva blog .. e un amalgam, de fapt. sunt mai bine .. poate si de la vremea asta frumoasa ..

ANA

La multe lunite si anisori, nazdravana de 6 lunite! Sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata

iulia ce ati patit? de ce v-a internat??? sanatate multa!

lumi ehe .. lume noua, va primim, cum sa nu!

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput