"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

pisi eu m-am apucat de cumparat de acum o luna....muream de nerabdare...
chiar nu am ascultat de socrela cand mi-a spus ca nu e bine...bla...bla...
totul depinde de finante...si cand gasesti ceea ce-ti place nu te abtine....da frau liber....eu asa am facut
mult succes la cumparaturi.....

maria 29+ cu ingerasul andreea antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Va doresc un weekend minunat !
Ne auzim pe luni ( avem program de distractie zilele astea ).

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ba eu n-am avut chiar totul cumparat cand a venit pe lume david. aveam doar patutul si vreo 3 randuri de haine, un bax de scutece, niste servetele umede si un sampon de bebei. in ziua cand l-am adus acasa l-am trimis pe sot sa cumpere carutul (deja avea prestabilit ce sa ia), restul le-am luat pe parcurs. si s-au tot adunat haine muuuuulte si marunte si restul. n-am simtit lipsa lucrurilor cumparate inainte, am avut norocul sa am magazine aproape - nu m-am sfiit sa merg cu copilul in marsupiu (de pe la o luna) oriunde, inclusiv in supermarket (da, da, stiu ca nu e tocmai indicat...).

vaccinuri - eu am mers pe varianta cumparata - nu mai stiu de ce am decis asa atunci, oricum nici nu ma gandesc sa fac copiilor mai mult decat ce suntem obligati sa facem. daca o sa dati o cautare pe forum, o sa vedeti tot felul de discutii pro si contra vaccinuri, asa ca fiecare decide cum crede mai bine, eu am decis strictul necesar.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ah, si referitor la nume, cred ca ne-am decis si noi: Damian.

(sa vedem daca n-o sa ne razgandim pana la marele final...).

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

La fetita nu am cumparat nimic pana la 37 de saptamani si atunci i-am cumparat patutul, cateva randuri de hainute pt spital, un bax de pampersi si cam atat. Restul le-am luat pe urma si zau de am simtit lipsa a ceva anume. Acum la sarcina asta nu am luat nimic, mai astept sa se incalzeasca afara, dupa paste incolo voi vedea ce am de facut.
La nume noi ne-am gandit toata sarcina si nu ne convenea nimic asa ca am stabilit atunci cand am declarat copilul. Probabil si la baiat va fi la fel.

mamica de fetita si 31s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

'Neata mamici,

Ieri am facut cea mai urata cadere nervoasa de cand sunt insarcinata, constientizand zilele, dar mai ales noptile ce ma asteapta in spital... mersul la baie de 5-6 ori pe noapte ca capatul etajului, in toalete mizere... Coada la dus de cu noaptea-n cap, cum povestea Ruxi zilele trecute... mizerie, mizerie, mizerie... Sa dorm singura, printre straini, sa nu adorm in bratele sotului si sa nu ne trezim impreuna, sa nu mai avem seara ritualul nostru de dat burtoiul cu ulei si de comunicat cu mazarichile... Atatea chestii emotionale ce efectiv m-au daramat psihic, am plans ore intregi fara sa ma pot controla. Azi noapte n-am dormit aproape deloc, cum atipeam cum visam spital si mizerie... Sunt franta acum, si am de umblat toata ziua prin oras sa rezolv probleme amanate...

Ne reauzim mai tarziu.

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

fruntea sus,nici un efort nu e prea mare pentru ceea ce va urma,o sa uiti totl foarte repede.
felicitari pt kg bb-linelor,au o greutate foarte buna

fetita mamei
NIKOL31+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

fiti barbate,fetelor

fetita mamei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Va pup si eu pe toate, sa aveti un weekend fain, fara intamplari neasteptate. Sper sa apuc sa intru pana luni, sa va citesc macar.

Anca28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna burtici!

Carla, in primul rand felicitari pentru bebeline grasunele Imi pare asa de rau sa aud de internarea ta... mai ales ca stiu cat esti de scarbita de sistemul sanitar public din Romania. Si te inteleg perfect!!! Insa cel mai bine e sa fii tinuta sub observatie, sa nasti cat mai aproape de termen. Curaj, sa rezisti in spital! Gandeste-te la magicul moment al intalnirii cu bebelinele.

Tatyana... uf... imi inchipui ca te panichezi la orice chestie in neregula, insa incearca sa iti pastrezi calmul si optimismul... Dupa cum au spus si fetele, si eu stiam ca mai apar scurgeri in sarcina. Bine ca sunt doar maronii. Stiam ca cele de culare rosie sunt intr-adevar o problema. Tin si eu pumnii sa stea bebelina in burtica macar pana la 36 de saptamani

Eu sunt pe picior de plecare, il astept pe sot sa se intoarca de la servici. Sunt cu bagajele gata, de incarcat in masina Am vb cu mama, si mi-a facut deja programare pe luni, la doctorita cu care voi naste Am auzit numai bine despre ea de la cunostiinte apropiate. Sper sa se creeze acea conexiune OK intre doctor-pacient. Dar va tin eu la curent!

Va pup acum si ma duc sa vad daca nu cumva am uitat ceva. Sa aveti o zi minunata

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Nati felicitari pt fetita, ,baietei nu stiti sa faceti probabil

fetita mamei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput