"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
discordia spune:
Nati, felicitari pt fetita din burtica, chiar daca este mai micuta are tot timpul sa recupereze. Important este acum sa eviti orice efort sa nu ai alte problemute
Carla, poate vei sta internata doar cateva zile si apoi iti vor da drumul acasa. Nu te stresa prea mult acum cu conditiile din spital, gandeste-te ca este ceva temporar si orice merita pe lumea asta pt cele doua mazarichi ale tale
Tatyana, draga de tine, prin cate tb tu sa treci, dar nu te panica, asa cum a spus si Sabina se mai intampla sa ai si scurgeri din astea in sarcina, vei vedea ca o sa fiti bine atat tu cat si bebelina ta luptatoare
Mira, drum bun pana la Radauti, te admir ca nu cari cu tine bagaj mult, noi cand am fost plecati anul trecut la mare, mai aveam putin si mergeam dupa masina, un coleg a si ras de mine, cica ne-a vazut la Antena3, filmau la intrarea in Constanta si i-a atras o masina care avea sus pe portbagaj un carut si o piscina si cand s-a uitat mai atent a vazut si nr masinii si stia ca sunt eu. Te asteptam sa ne scrii si de acasa de la mama acum
Nana, foarte tare sotul tau cu incaltatul fetitei tale. Ai grija sa nu mai faci efort. Dar daca te ungi cu ceva alifii oare nu iti trece. De ex, pe mine ma dor cateodata rau de tot picioarele si imi dau cu creme din astea de reumatism si imi ia durerea instantaneu.
Theophillina, am ras de m-am prapadit citind de copilul tau cu barba, oare cum ar fi iesit daca era fetita? O sa incerc si eu cand ajung acasa sa vedem cum va fi bebicul.
Fetelor, apropo, voi simtiti cum sughita copilasii vostri? Caci al meu face asta de cateva ori pe zi, si fetita la fel cand era in burtica, iar dupa nastere cateva luni bune scotea asa niste sunete de om beat, hac hac hac.
mamica de fetita si
31s+ cu 
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Carla- curaj puiule, bebelinele merita efortul! Pupam sa creasca moralul! Cristina- tu ai medic pediatru de la Medlife? Fetelor care aveti copii inscrisi la pedaitri de la spitale/clinici private, aici se merge pe schema de stat a vaccinurilor (gratis) sau cele cu plata? Se mai platesc consultatiile daca aveti copii inscrisi acolo? 25+ ![]() |
Nicoleta, da ; Mihaita e inscris la Medlife la dr Marcu...Eu l-am inscris la ei tocmai pentru ca nu vroiam sa ii fac vaccinurile de la stat..AM preferat Infanrixurile in locul celor oferite de stat gratuit asa ca am platit..Dar am inteles ca mai nou au schimbat si la stat tipul de vaccin..nu se mai da antipolio oral...De platit platesti, dar e un pret mai mic daca ai copilul inscris acolo...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei StefanBAZAR DC

ancutzicab spune:
Discordia- eu il simteam pe Luca sughitand, pe Maya inca nu. In burtica era amuzant, dar dupa ce s-a nascut nu stiam ce sa mai facem ca sa ii treaca sughitul, mititelul.
Mi-am mai adus aminte la masa de niste magazine (deh, neuronu' hranit...) - Fox, Original Marines.
In ceea ce priveste Garmastanul, a fost cel mai bun prieten al meu, dupa colacul pe care am stat dupa nastere. Eu am avut niste probleme destul de urate cu alaptatul la inceput, si tare bine mi-ar fi prins sa il am la mine inca din maternitate. Acum astept sa intru in luna a opta ca sa ne reimprietenim.
Anca
28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Ioana5255 spune:
Noi cand plecam la mare si ajungem la hotel, vine nenea sa ia bagajele cu carutul ala si noi tot scoatem scoatem si o data mi s-a rupt o geanta cand i-am agatat-o de cueirul ala ce avea acolo, a fost un ras, cumnatul meu facea misto de mine.
Eu am fata inscrisa la spital la Emilia Irza, acolo e pediatra ei. Nici eu nu am facut si nu voi face vaccinurile de la stat, am preferat sa platesc. Oricum cotizez, asa ca asta e. Am un client, a carei fetita are probleme destul de serioase locomotorii in urma vacinului de 4 luni, administrat dupa schema de la stat. Imi zicea cumnatul meu cat a stat in spital a vazut o gramada de copii paralizati dupa vaccinurile gratuite. Mie nu mi-a venit sa cred, mi se pare horror.
Sabina
35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Sabina , Discordia : super tari povestiile voastre despre bagaje 

Cand sughite Sofia , miscarile sunt ritmice si de aceeasi intensitate, dureaza cam 5-7 minute ... eu cred ca astea sunt
; are zile si zile, in general cam o data pe zi dar am surprins si de doua ori pe zi .
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
maribell spune:
merci rocsy....nu stiu de ce imi place andreea mult.....
la inceput nu vroiam sa il pun pt ca ar fi fost 2 nume cu a....andeea antonia......dar alt nume nu imi place....ufffffffffffffff...greu mai e
maria
29+ cu ingerasul
andreea antonia 
ancutzicab spune:
Nicoleta - Luca e inscris la medicul de familie la stat, dar vaccinurile i le-am cumparat eu, nu i le-am facut pe cele gratuite. Mai ales ca, pe langa cele din schema, i-am facut si vreo 2 optionale (vorba unui pediatru de la privat: la noi se cheama optionale pentru ca nu are statul bani sa le faca copiilor...)
Dar la controale sau in cazuri de boala (Doamne fereste!), l-am dus la Medlife, la pediatru.
Anca
28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana nati felicitari pt fetitza toate fetele au asteptat vestea cu sufletul la guraeu sunt cam suparata....de azi dim am avut niste scurgeri maronii si am intrat in panica ca nu stiu ce se intampla....l-am sunat pe dr si a zis c-o sa treaca pe la mine si stau ca pe ghimpi....sper sa nu fie nimic rau....macar pana la 32 sapt sa rezist ... 30+ cu ![]() |
Tatiana, incearca sa te linistesti pana vine dr..si eu am avut probleme sarcina trecuta. dar in final bebe a fost ok..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei StefanBAZAR DC

pisi-pis spune:
Buna dimineata fetelor! Imi pare rau, n-am mai scris de mai mult de o luna, cred ca m-ati si uitat deja intre timp
. Am avut foarte mult de lucru, si cand ajung acasa sunt in general mult prea obosita sa mai deschid calculatorul. Noi suntem in general bine, asteptam cu nerabdare sa facem 32 de saptamani sa ne intalnim iar la eco cu bebelina scumpa.
Intre timp ma tot uit dupa carucioare si lucrusoare, voi cand ati inceput sa cumparati? Ce credeti, este prea devreme la aproape 28 de saptamani?
M-au luat deja emotiile cand vad ca unele dintre noi se apropie cu pasi repezi de momentul final. Va
pe toate!
Ana 27+ cu 
r_ocsy spune:
pis-pis : eu cred ca fiecare face cumparaturile in momentul in care considera el ca e potrivit ... unele fete mai tarziu, altele mai devreme ; ceea ce conteaza este ca bebele sa aiba cumparat tot cand vine pe lume.