"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
mamanati spune:
Buna dimineata fetelor,
Ne-am trezit si noi acum o juma de ora. Pe la 6 dimineata, iar m-am trezit de la 2 contractii frumusele cu dureri. Am luat 2 no-spa, si mi-a trecut. Tre sa merg totusi sa vb cu gine, paote imi prescrie altceva cu situatia asta.
Cris, Vivela, pai, eroarea a comis-o tanti care indeplinea fisa, ca asa a si scris.
Iar eu repede ieri conspectam de acolo. Acum stiu ca medicul a spus ca are 1 kg si cateva grame, dar eu, mama denaturata nu tin minte, ori 1018 gr, ori 1180. Cred ca 1 si 18 gr., dar asta nu e chiar relevant. Sanatoasa sa fie in continuare.
Of, Sabina ma sperii! Nu am mai auzit de copii sinucigasi. Stiam ca atat cat sunt in burtic sunt OK si cu circulara. Doar ca e nevoie de atentie la nastere.
Merci si voua pentru felicitari: Nico, Rocsy, Madutza, Cristina, nana, bubu, Anamaria
Rocsy,eu as face orice pentru copilasii mei, de fapt ca orice mama, nu e mare sacrificiu ca renunt la sport. O sa am grija sa nu ma oftic nici cu curatenia!
![]()
Carla, ne bucuram enorm ca au crescut bebelinele asa frumos! Dar ne pare rau ca tre sa fii internata. Of, rabdare multa scumpa!
Eu vreau sa ies putin in oras, sa duc pe Cami la McD, n-u a fost micuta de vreo 2 luni nici la Mc nici la pizza. Azi e vineri, si nu vor fi multi copii, sper ca in weekend e aglomeratie.
De luni o duc la gradi, si incep urgent sa-mi iau cate ceva din listuta, incep cu camasi de noapte, si sutiene alaptat, ca mai bine sa fiu pregatita.
Pup toata familia
, o zi frumoasa!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
taty_ana spune:
nati felicitari pt fetitza
toate fetele au asteptat vestea cu sufletul la gura
eu sunt cam suparata....de azi dim am avut niste scurgeri maronii si am intrat in panica
ca nu stiu ce se intampla....l-am sunat pe dr si a zis c-o sa treaca pe la mine si stau ca pe ghimpi....sper sa nu fie nimic rau....macar pana la 32 sapt sa rezist
...
30+ cu 
r_ocsy spune:
Sabina : bebelusi sinucigasi ... ce urat suna, cum le-or fi venit ideea ?
In plus refuz sa cred asa ceva, ca ar putea apasa intentionat pe cordon ca sa isi opreasca fluxul !!!
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Sabina : bebelusi sinucigasi ... ce urat suna, cum le-or fi venit ideea ? In plus refuz sa cred asa ceva, ca ar putea apasa intentionat pe cordon ca sa isi opreasca fluxul !!! |
asa mi-a spus dr de la eco si asa se numesc in termeni medicali. Si pe mine m-a socat.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana nati felicitari pt fetitza toate fetele au asteptat vestea cu sufletul la guraeu sunt cam suparata....de azi dim am avut niste scurgeri maronii si am intrat in panica ca nu stiu ce se intampla....l-am sunat pe dr si a zis c-o sa treaca pe la mine si stau ca pe ghimpi....sper sa nu fie nimic rau....macar pana la 32 sapt sa rezist ... 30+ cu ![]() |
Hai curaj , ca o sa fie bine
R_ocsy
30 +
Ana SofiaAMR 9 saptamani !
Ioana5255 spune:
Tatyana eu la prima sarcina am mai avut scurgeri. Acum nu, dar au fost fete care s-au confruntat cu asta, uite Ruxi. Sigur e bine. O simti pe bebelina ca misca?
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
ancutzicab spune:
Buna, fetelor!
De azi dimineata, printre picaturi, am reusit sa va prind din urma!
Nati - felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Carla - imi pare tare rau ca trebuie sa te internezi, iti tin pumnii, curaj ca nu mai e mult pana la intalnirea cu bebelinele frumoase!
Taty_ana - incearca sa gandesti pozitiv, ai reusit atat de multe pana acum, sper din suflet ca totul sa fie bine pana la nastere, adica pana cel putin in sapt 36 
Multumesc pentru urarile de insanatosire, parca sunt mai bine, sper sa ies sanatoasa din weekend.
Intreba cineva de magazine cu haine pentru bebei. Nu stiu daca a mai adaugat cineva Zara, Debenhams, Z, Cocodrillo, Gap. Altele nu mai imi vin in minte.
Anca
28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
theophillina spune:
Buna dimineata, fetelor mai pe la pranz asa, si de la mine. Am facut curatenie pana acum.
Nati, felicitari pt bebelina!!! Si eu tot fetita credeam ca e, dar nu mi-am dat cu parerea fiind noua pe aici. Si, da, asa m-am gandit si eu ca fiind prima sarcina n-oi avea chiar eu norocul sa nasc pe drum. Si daca ar fi asa ma consolez cu gandul ca femeile care nasc prin masina, pe acasa, nasc f usor, deci....
Carla, felicitari pt bebelinele grasune, si nu te mai gandi la spital. Stiu ca e neplacut tare si pe mine ma oripileaza gandul, insa tre' sa ai putere si sa fii curajoasa ptr. grasunelele tale! Noi suntem cu tine, chiar daca numai cu gandul!
Taty_ana, totul o sa fie bine ai sa vezi, nu te mai panica si nu-ti mai face griji, asteapta sa vina dr. Am mai spus-o, tu si fetita ta sunteti 2 INVINGATOARE!
Am facut si eu poza bebelui meu pe site-ul ala de metamorfozat, a iesit f rumusel, mie-mi place de el tare mult, numai ca tati are barba, si a iesit si copilul cu barba 

Theodora 25+
Stelios
maribell spune:
hola chikas.....
nu am mai intrat...dar v-am urmarit....am citit tot...si am ras...si m-am emotionat...sunteti cele mai tari 
carla chiar m-a pufnit plansul cand am citit ce frumos ai descris rutina ta de seara la care trebuie sa renunti de luni ( pare ceva banal, cred ca toate o avem, dar cand trebuie sa renuntam la ea...pare ceva destul de tragic...), imi pare sincer rau....poate este internet in spital si nu o sa fii chiar singurica acolo....o sa fim noi prin preajma
. multa rabdare iti doresc si sa stea mazaricile cat mai mult in burtika 

multe pt mazarici daca mai au rabdare si stau la caldurica.rabdare multa cu mizeria si indolenta din spitalele noastre.
tatyana 

felicitari pt rabdare si pt cele 30 sapt...ai sa vezi ca o sa ajungi la final fara probleme...
nati 

felicitari pt fetita...
azi am experimentat iar niste pete maronii spre roz....dar vad ca au trecut...probabil se curata ceva prin vagin....daca se transforma in sange fugeam la urgenta....dar am stat cumintica in patut si v-am citit si m-am rugat la doamne doamne sa nu fie nimik rau, iar
bebelina mea iubita ma mai alina cu cate-un piciorus ca sa ma calmeze....

noilor burtici....
in ceea ce priveste nasterea, prefer natural dar cu epidurala, numai caam auzit ca la diabet iti fac cezariana ca sa fie ei linistiti.....vedem...dar oricum mor de frica, oricum ar fii
garmastan folosesc si eu...de la voi am invatat....dar tot ma ustura/dor sfarcurile, nu le pot atinge cu prosopul...dar incerc in continuare.
sterilizator mi-am luat si eu pt orice eventualitate....
aspirator nazal electric am in lista cred ca luna viitoare o sa-l achizitionez...
cos pt pampers...nici nu ma gandesc sa dau banii pe asa ceva, noi ducem gunoiul de 2 ori pe zi....
cat despre
ce sa mai zic...la inceputul sarcinii am avut interdictie, din cauza iminentei de avort spontan...iar dupa 5 luni cand totul a fostok si am avut unda verde ma durea la contact....asa ca l-am rasfatat pe al meu sot cu masaje erotice
. ce ma enerveaza la el este ca are o erectie pregatita tot timpul....
si ma scoate din sarite ( acum nu am chef de nici-o culoare de asa ceva) nu conteaza ca munceste 10 ore pe zi in constructii...dupa el in fiecare zi...nu i-ar fii de ajuns.uffffffff..dar ma intelege ....
glicemia este buna....si am verde de la matroana sa mai fur cate un dulce...nimik mai mult...
asa ca mi-am facut placinte si tort de biscuiti ...dar cu zaharina, si culmea au fost bune si nici glicemie mare nu am avut....am si slabit 2 kg...cam asa, asta daca nu a dat erori cantarul.
am avut intalnire cu grupul de gravidute de aici...si vb de toate, cam ce vb si noi pe forum....super tare....nu mai sunt singura, acum va am si pe voi si pe ele....
hai ca v-am facut cu capup, si m-am lungit cam mult...

tuturor fetelor si bebeilor din burtici...
maria
29+ cu ingerasul
antonia andreea
ps: ce parere aveti de noul nume atasat...? merge......antonia andeea