"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
Neata!!
Nati, felicitari pentru
!! Lungimea colului e ok; circulara de cordon au multi bebei , deci nu e nicio problema...
Andreea(dunemaire), cum sa te tina o sapt pt o cezariana??? EU am stat 4 zile si asta din cauza a fost o problema cu Mihaita..
Poate in 6 ani juma s-au mai schimbat lucrurile...Mie mi-e teama de un singur moment ..acela cand trebuie sa te dai jos prima oara din pat, atunci doare cel mai rau, dar trece ...
Carla,offf!! Trebuie sa te gandesti la bebeline acum..lor trebuie sa le fie bine, cu cat or sa stea mai mult la tine in burtica cu atat le va fi mai bine. Te pup si ai grija !
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
dunemaire spune:
Cristina mi se pare si mie exagerat, dar asta e . Vorba lui Itzic - se poate si mai rau - la Miercurea Ciuc (experienta cumnatelor) se tine nasterea normala in spital o saptamana, iar cezariana 10 zile. De ce, nu am idee.
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o
de 30+
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marylenac Buna dimineata , iaca vin si eu cu ...Uffff, iar ma lasati in urma cu cititul, nu mai vorbesc de scris...Scriu acum si apoi ma intorc la citit.Eu raportez o vizita la eco azi la dr. Pop. Am niste emotii, de mama, mama. M-au sunat aseara si mi-au zis ca a renuntat cineva la programare si cum eram pe lista de asteptare, am zis ca ma duc. Desi pe 22 urma sa merg la Sanador pt eco dar o voi anula pe aceasta de la dr. Meclea (daca are cineva nevoie pot ceda programarea de pe 22.03 la dr. Meclea). Deci am sa vin maine cu vesti noi despre bb. Sa imi tineti pumnii, ca totul sa fie ok. ![]() Mami de Matei nazdravan si ![]() 30 s |
Bafta multa la eco...sa vii cu vesti bune!!

Cristina,mami de
31+ cu
Matei StefanBAZAR DC

M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dunemaire Cristina mi se pare si mie exagerat, dar asta e . Vorba lui Itzic - se poate si mai rau - la Miercurea Ciuc (experienta cumnatelor) se tine nasterea normala in spital o saptamana, iar cezariana 10 zile. De ce, nu am idee. Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 30+ |
Doamne!! Uneori nu imi vine sa cred ce aud, dar traim in Romania si asta spune multe...

Cristina,mami de
31+ cu
Matei StefanBAZAR DC

n_a_n_a spune:
'Neata burtici
!
Sunt.... "game over". Am dormit rau, abia m-am intors in pat, la patru m-am trezit din nou, iar de data asta la cinci n-am mai putut si m-am dat jos din pat, de m-am mutat in cealalta camera pe canapea la televizor. Sunt foarte obosita si nu reusesc sa dorm; poate ar trebui sa imi inving durerea de oase si sa ies cinci minute la aer, apoi sa fac o baita calduta si inspumata, si sa incerc pe urma sa ma culc din nou. Iubiricea n-are nicio treaba, din fericire, e numai o veselie si topaie prin burtica de cate ori are chef
. Apropo de vaccin, a cedat durerea de umar, asa cum spune prospectul, in 48 de ore de la inoculare... Deci, n-am crapat de la el
...
Nati
, felicitari pentru
!!! I told you so
! Am avut doua presentimente in legatura cu sexul bebeilor de la noi de la odisee, asa cum ti-am mai spus: despre Sabina Ioanei si despre fetita ta. Si amandoua s-au confirmat
. Eu duc sarcina cu uter spastic de cand am ramas gravida, dar v-am mai povestit eu... Cu circularele de cordon ai experienta, din pacate: in cel mai rau caz faci cezariana si se rezolva. Stai cumintica si ai grija de tine, ca trebuie sa duci sarcina la 42 de saptamani, asa ne-am inteles, nu
?!
Carla
, imi pare tare rau... Dar o sa treaca cumva! Daca doctorita ta crede ca e mai bine sa stai in spital, n-ai ce face. Fa-ti un abonament de date la un operator de telefonie, sa ai net pe modem la laptop, crede-ma, merita, mai ales daca te asteapta o sedere mai lunga!
Din pacate nu mai stiu ce vroiam sa spun...
Nana
31+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
Ioana5255 spune:
Nati si ale mele la penultima eco aveau circulara de cordon. La ultima nu. Dar mi-a explicat dr ca nu circulara in sine e problema, ci ca exista bebelusi sinucigasi ii denumesc ei, care apasa pe cordon si isi opresc fluxul. Circulara in sine e mai nasoala la nastere, de aceea se face eco inainte de nastere naturala ptr a evalua corect sit, dar cum la noi nu prea se practica, uite asa se nasc copii nenorociti uneori pe viata.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
anamariam79 spune:
Nati, felicitari pentru fetita. Bebelina mea la 27+ avea 1050. La 30+ avea deja 1500.
Carla iubita, suntem alaturi de tine. Nu te mai gandi la spital, da-l incolo, e ceva temporar, o sa treaca repede. Gandeste-te la bebeline, ca acusi acusi o le pupacesti toata ziua, si trebuie sa le intampini vesela si optimista. Mulat bafta, ne rugam pentru tine sa fie totul usor.
Vivela, ce m-a placut cum o incurajezi pe Carla: "ranjet tamp, lipit cu puperglue". Mi-l imaginez si incerc sa mi-l lipesc si eu. De fapt asa ar trebui sa facem toate, ca doar ne ducem la intalnirea cu bebeii, nu cu draku gol. (Eu vorbesc, care am plecat din spital pe semnatura cand ma suspectau de apendicita ca trebuia. sa impart patul cu o batrana si arata spitalul ca dupa bombardament..., dar in fine, apendicita e una, bebe e cu totul altceva)
SI eu chiulesc azi, ca nu prea e de treaba, si cica lucrez de acasa, adika mai fac ce trebuie prin casa, si mai misc mousul la 10 minute sa nu apar Idle pe meesengerul firmei.
M-am jucat si eu pe situl ala de metamorfozat. Produsul finit a iesit super frumos, seamana cu tati mai mult, de la mine doar nasul si barbia. Vom vedea.
Ana
31+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
bubu30 spune:
Nati felicitari pt. 
Carla m-au apucat trepidatiile cand am vazut ce-ai scris. Sper sa ma pot calma.
Daca suporti dopurile antifonice sa ti le iei cu tine. Eu am avut o tipa in salon care non-stop a sforait si nu am putut dormi de ea toata noaptea, si fetele mai vechi au zis ca si inaintea ei au fost alte sforaitoare.
Deci, acolo ar trebui sa ne odihnim avand in vedere ce ne asteapta dupa, dar eu eram ca o leguma dupa doar o noapte nedormita 
Ruxi
30 + cu 

AMR ... 6 sapt. ( speram !)!!! 
bubu30 spune:
Carlaam uitat sa zic ca este net in spital
trebuie sa iti dea parola seful sectiei, dr. Muresan Daniel (la noi el venea la vizita)
Ruxi
30 + cu 

AMR ... 6 sapt. ( speram !)!!! 
NicoletaB spune:
Carla- curaj puiule, bebelinele merita efortul! Pupam sa creasca moralul!
Cristina- tu ai medic pediatru de la Medlife?
Fetelor care aveti copii inscrisi la pedaitri de la spitale/clinici private, aici se merge pe schema de stat a vaccinurilor (gratis) sau cele cu plata? Se mai platesc consultatiile daca aveti copii inscrisi acolo?
25+ 

...Uffff, iar ma lasati in urma cu cititul, nu mai vorbesc de scris...Scriu acum si apoi ma intorc la citit.