"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nati : circulara de cordon la toate sarcinile ... important e sa fie bine la final !
Cu raceala o mai duc inca, din fericire am ramas doar la simptomele de nas , nu si gat ... deci acceptabil ( urasc sa ma doara gatul si sa tusesc ).
Dunemaire : of-of ... uite tocmai din acest motiv cand am fost internata am preferat sa platesc si sa stau la camerele contra cost ( stand acolo erau obligati in mod fortat sa se comporte frumos ), ca sa nu vad toate mizeriile si rautatile din spitale !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Carla imi pare rau ca trebuie sa te interneze,dar fii tare pentru puiutzele tale.E bine ca sunt destul de grasunele,si vor recupera repede,iar dupa nastere poate nu va trebui sa stai mult in spital.
Ma voi ruga pentru tine si Tatyana sa va intareasca Dumnezeu si sa vina toate 3 fetitele sanatoase si voioase.

poze

Cristina33+ cu Sebi
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Carla tin pumnii sa treaca cu bine si cat mai usor si asta. Cine stie, poate prinzi ceva semnal de wireless pe acolo, sa iti putem face galerie cat timp esti internata
R_ocsy daca am avea rezerve cu plata in spital la sectia de bebei cred ca as opta si eu pentru solutia asta, fara discutie. O sa incerc macar sa obtin o rezerva de ginecologie, evitand transferul pe neonato, asa am parte de baie proprie si niste asistente cat de cat omenoase - plus ca poate sa stea si mama cu mine pe timpul zilei.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Neatza burtici....multzumim de cafelutza

Nati felicitari pt bebeluna, eu vad ca la 28sapt greutatea trebuie sa fie undeva intre 900g-1000g deci nu stiu de ce ar fi asa mica printzesa ta( al meu bibiloi are 1445g dar tu stii comparatzia difera de la un bb la altul)bine ca e sanatoasa si voioasa, ai grija cu efortul odihna cat mai multa ...

Dunemaire stiu foarte bine la ce te referi cu experientza din spitalele de stat din Rom,,,,si eu am avut o saptamana grea de recuperare si nu vb de operatzie mai mult de conditiile si tratamentul de acolo dar noroc ca am avut un bb sanatos,cuminte si papacios ca e nastre naturala sau cezariana tot greu e, organismul tot trece prin schimbari si apoi adaptarea la noul program cu bb ,,,mi-aduc aminte ca eu am avut si parte de o doctoritza pediatra(nu era practic doctoritza mea ci cea de la cabinetul din zona unde locuiam) care a venit acasa in vizita la o sapt sau ceva de genul asta si cand s-a uitat la fata mi-a zis ca are hernie si un picior mai scurt,,,am fost in stare de soc pt ca pitica mea era super linistita, manca normal ,,,bineinteles ca imediat am sunat o doctoritza care stiam eu ca e buna si imi fusese recomandata a venit si m-a linistit ca nu are are nici o problema e un copil absolut sanatos,,,totul bine cand se termina cu bine

Un sfarsit de saptamana cat mai insorit

28+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Carla : in primul rand ma bucur ca mazarichile sunt bine si grasute !
In al doilea rand, stiu ca nu este placut sa stai in spital dar e spre binele fetelor tale ( te trecem alaturi celorlalte mame eroine, in special Taty_ana ), va trebui sa treci peste toate neplacerile si sa nu iei in seama mizeriile , va trebui sa fi cat mai calma ... pentru iubiricile tale , care mai trebuie sa stea in burtica cel putin 4 saptamani .
Important e ca s-au descoperit contractiile la timp; in spital sub supraveghere le vor tine sub control.
I-ati o pereche de casti pentru telefon si astfel o sa il auda si mazarichile pe tati ( sau cel putin eu asa imi imaginez ), ia cu tine o carte, o muzica linistitoare si vei trece peste.
Imi pare rau ca nu mai sunt studenta in Cluj, ti-as fi facut vizite cat mai dese indiferent daca e carantina sau nu ( bagam legitimatia sub nas la portar si nu avea ce comenta ). Nr tau de telefon sper ca il ai pe mailu-ul comun, eu una te-as suna din cand in cand sa vad ce faci , asta daca si tie ti-ar face placere ( plictiseala va fi mare ).
Hai curaj ! Vei trece cu bine peste aceasta incercare !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Madutza, vasazica mai sunt si prin alte parti "binevoitoare" gata sa speculeze nestiinta si hormonii de postpartum ca sa bage frica in mamici aiurea . Noroc cu doctorita ta si cu ginecologul meu. ("Ada, de ce plangi? Suflu zici? E cianotica la extremitati? Nu? Pai atunci stai linistita, ca nu e nimic, trece de la sine, poftim o batista.")

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Nati, felicitari pentru bebelina, banuiesc ca ai vrut sa zici ca are 1180 de grame, nu 118...ceea ce e ok. ai grija de voi , vezi ca pana in iunie mai e ceva de stat, noi avem acelasi DPN, asa ca te rog sa nu mi-o iei inainte.

Carla, nu te mai amari, mamico, o sa fie bine, chiar daca va trebui sa stai in spital o vreme. si eu am oroare de spitale in general, indiferent ca-s curate sau nu, dar cand am nascut eram atat de entuziasmata incat cred ca putea sa-mi pice tavanul in cap, nu ma interesa nimic, aveam un ranjet tamp pe fata tot timpul, parca era lipit acolo cu super-glue. eram varza de oboseala si de stres, de cateva ori am ajuns la limita lesinului si nu ma baga nimeni in seama, ma bucuram totusi ca nu eram singura in salon, ca la o adica, puteam sa cad din picioare si sa nu ma vada nimeni. a trecut foarte usor, n-am ramas cu traume din spital - si conditiile sunt cele stiute de la giulesti...totul e sa te focusezi pe ce e important - adica numai si numai pe bebe, restul sunt chestiuni total neimportante.
hai, capul sus .

m-am metamorfozat si eu pe site-ul ala, pot sa zic ca david e mai frumos ca in rezultatul lor, si o spun cu toata modestia. oare n-o fi al meu?

Taty_ana, bafta mare sa rezisti cat mai mult cu bebelina in burtica, te cred ca nu e usor, insa o sa primesti rasplata mult meritata peste cateva saptamani .

eu azi chiulesc de la birou, e ceva mai liber, am zis sa incerc si eu sa mai fac una-alta prin casa, ca parca a trecut taifunul...probabil o sa raman acasa de la 1 sau 15 mai, inca nu stiu ce sa fac, nu vreau sa stau nici prea mult, dar nici sa ma duc la servici doar ca sa fie drumul cu oameni...nu stiu, oi vedea pe parcurs.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Carla felicitari pentru bebeline. Si mie mi-a vazut contractii la eco dar nu s-a impacientat nimeni. NU exagereaza dr un pic? Nu aveti un spital privat in cLuj unde are si dr ore ca sa nu suporti tot calvarul asta? Ma gandesc ca atata stres ti-ar face mai rau, decat daca ai sta linistita la tine acasa.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimineata , iaca vin si eu cu ...Uffff, iar ma lasati in urma cu cititul, nu mai vorbesc de scris...Scriu acum si apoi ma intorc la citit.
Eu raportez o vizita la eco azi la dr. Pop. Am niste emotii, de mama, mama. M-au sunat aseara si mi-au zis ca a renuntat cineva la programare si cum eram pe lista de asteptare, am zis ca ma duc. Desi pe 22 urma sa merg la Sanador pt eco dar o voi anula pe aceasta de la dr. Meclea (daca are cineva nevoie pot ceda programarea de pe 22.03 la dr. Meclea).
Deci am sa vin maine cu vesti noi despre bb. Sa imi tineti pumnii, ca totul sa fie ok.

Mami de Matei nazdravan si 30 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Carla imi pare rau ca trebuie sa te interneze,dar fii tare pentru puiutzele tale.E bine ca sunt destul de grasunele,si vor recupera repede,iar dupa nastere poate nu va trebui sa stai mult in spital.
Ma voi ruga pentru tine si Tatyana sa va intareasca Dumnezeu si sa vina toate 3 fetitele sanatoase si voioase.

poze

Cristina33+ cu Sebi
AMR 7 sapt

bine fey dar pe mess dc nu intri?????

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput