"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua i de la noi!!!
Ce m-am distrat cu site-ul ala cu metamorfoza, rad singura si in soa[[pta ca doarme marmotica!!!Superr
Tatiana eu zic ca vei ajunge cat decat la termen,Dumnezeu nu te lasa duipa o asa lupta si curaj.Pupici si sa ne tii la curent
Carla mult curaj si tie.Mult a fost putin mai este, important ca fetele sunt bine!!!
Nati felicitari pentru fetitza!!Se pare ca intr-adevar esti mama de fetitze!!!Asa ma tot vad si eu.
Vaccinuri eu tot schem cumparata,inafanrixurile, am ales.si acum voi proceda la fel.
La Clara m-am apucat de cumparaturi pe la 7 luni si am luat cam tot ce ne trebuia pentru inceput,tot in afara de bibe si ce era legat de lapte, am sperat ca voi alapta, dar nu a fost sa fie asa ca a luat tati exact cand am iesit din spital.
Fetelor va multumesc pentru raspunsurile despre analize.Maine merg sa mi fac si un sumar de urina cu toate ca durerea mi-a trecut dupa o "frectie" cu unguent de arnica.Cred ca pana la urma era un curent tras pe "la spate"
Week-end placut!!!

25+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bine v-am regasit burtici..am ramas in urma rau cu cititul din cauza ca n-am avut net..dar recuperam noi nu-i nimic..
Vad ca au aparut burtici noi si vreau sa le urez bun venit si sarcina usoara
Nati felicitari pt fetita grasunica..
Carla felicitari pt bebelinele grasunele si suntem alaturi de tine..fii tare
Tatyana multa putere iti doresc sa rezisti pana la capat
MYra sa inteleg ca gata deja ai plecat la Radauti????
Imi cer scuze ca nu va scriu la fiecare cate ceva dar sincer am ramas in urma cu 2 capitole si abia din asta am reusit sa mai citesc si sa inteleg cate ceva..
dar va salut pe toate si uiati o de la noi..
Va doresc un weekend placut

Elena 27+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

mai fetelor, ce se intampla in capitolul acesta???? Io propun sa il inchidem repede ca poate urmatorul nu mai vine cu vesti asa neplacute!

Nati, ai grija de tine si lasa eforturile pana ajungi la dr.

Carla, la tine avem de muncit mult cred pana sa te facem sa ridici moralul insa esti tu fata desteapta si iti pui dopuri in urechi, inchizi ochii si astupi nasul, pui si dop sa nu iasa fetele si o sa treaca si asta; oarecum e ok ca de-abia acum te cheama in spital, daca erai si tu ca si Tatiana? Nu rezistai ptr mazarichi? Sigur rezistai! Hai ca nu mai e mult. Fruntea sus si tine-le inca putin pe fete in burtica. E mai ok decat sa stai tu intr-o camera in spital si ele in alta inca vreo 2-3 sapt.
Si ia laptopul cu tine, auzi ca ai si net; macar mai iti umpli mintea cu altceva.

Tatyana, eu sper sa fiti ok si sa rezistati si sa bateti, cum ziceam, toate recordurile cunoscute de medicii tai!

Of, ce se intampla in Ro, a inceput sa imboboceasca liliacul sau e luna plina????

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna feteleor,

Nati: Felicitari pentru fetita, sa fie totul bine si in continuare
Carla: ma bucur ca sunt bebelinele ok; o sa vezi ca o sa fie bine nu te lasa acum pe ultima suta de metri
Un weekend frumos si de la noi cu mult soare si bebei cuminti.

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Intru sa va urez un weekend placut si sa ne auzim cu bine. Noi maine vom merge la tara si vom cumpara si un miel viu sa aiba fata cu ce se juca pana la paste. Dar inca nu ne-am hotarat unde il vom tine 2 sapt. Dar vedem maine. Nu cred ca mai intru in weekend, dar sper sa ne auzim cu bine de luni incolo. Va pup pe toate

mamica de fetita si 31s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

discordia, si dupa 2 saptamani faceti friptura "jucaria" fetei???

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

CARLA-te inteleg perfect desi nu sunt in Ro si in spitalele de aici esti tratata ca intr-un hotel nici eu nu stiu cum as reactiona daca ar trebui sa stau in spital.AM OROARE DE SPITALE . Dar cum spuneau si fetele ce nu facem pt minunile noastre.Doamne ajuta sa fie totul bine si timpul sa treaca REPEDE

26+ cu Larissa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

discordia, si dupa 2 saptamani faceti friptura "jucaria" fetei???

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

exact la un Paste am devenit noi vegetarieni, din "cauza" unor miei taiati si atarnati prin Selgros

cred ca daca le-as lua un animal baietilor si apoi l-as servi la cina ar deveni si ei vegetarieni; ei nu stiu de noi asa, clar ca nu mancam carne insa ma mai intreaba de cate un pui daca a fost si el viu si a avut mamica... Asa ca ii suspectez ca o sa fie si ei ca si noi.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

eu prefer sa nu ma gandesc la bietele animale......asta e ciclul vietii...zic eu!
mira drum bun si putere sa rezisti fara sot...slava domnului ca traim in secolul internetului si al telefoniei...caci altfel......
fetelor care sunteti la a 2 nastere...ce credeti despre pompa pt sani electrica....eu daca nu am sfarcuri am nevoie de ea din prima zi?

maria 29+ cu ingerasul andreea antonia vreau sa mi.-o cumpar si nu stiu daca o sa am nevoie sau nu...

Mergi la inceput

eu am avut la baieti insa acum sunt mai interesata de alaptat si citesc tot ce prind;

asa am aflat ca, se pare, e cel mai bine sa NU suplimentezi tu "extractia" de lapte cu pompa de nici un fel ptr ca astfel nu lasi organismul sa se adapteze nevoilor copilului si vei avea in permanenta un dezechilibru;

se pare ca si bebe si corpul tau ajung sa se echilibreze f bine;

nu stiu insa cum e cu febra laptelui, daca nici atunci nu trebe pompa. mai am de documentat insa se pare ca masajul sub dus ar ajuta;

Ioana,

Mergi la inceput