"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Am revenit si eu...

Cris, R_ocsy, Vivela, Cristina, Nana, Anamaria, Nicoleta, Nati, Anca, Theodora, Maribell, Discordia, Nikol, Dana, Tigruta, Bia,Aly, multumesc de incurajari...

Sabina, din pacate doctorita mea nu lucreaza decat in sputal, policlinica si cabinetul privat... In Cluj este o singura maternitate privata, unde preturile ma depasesc financiar si am eliminat-o din calcul de la inceputul sarcinii. Nu cred ca exagereaza doctorita, simt si eu ca nu mi-e bine deloc, de mai bine de 1 saptamana. Simt ca sunt "gata".

Ruxi, imi iau dopuri de urechi, insa problema e ca eu insami sforai de cand cu sarcina mai ceva ca un barbat... M-au auzit si vecinii, ma aud si eu si ma trezesc de la propriul sforait... cu atat mai rau ca eu sunt si astmatica, iar acum cu sarcina am renuntat la medicamentele uzuale si abia respir, horcai ca un monstru... deci cred ca eu voi fi cosmarul celorlalte din salon... Mersi pentru pontul cu netul mi-ar prinde tare bine... dar oare va fi in siguranta laptopul acolo? Eu am fobia cu "tiganca" ce fura tot de la restul pacientelor...

Ioana... pai rezist, ca n-am incotro! E pentru o cauza nobila...

Tatyana... Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! In afara doctorului tau, nu te poate consulta altcineva din spital? Medicul de garda, de exemplu?

Mira, drum bun si rasfat placut acasa...

Maribell, sunt frumoase ambele prenume si suna foarte bine impreuna!

Incerc sadorm o ora, sunt franta dupa seara trecuta de plans, dupa noaptea nedormita si dupa umblat azi cu acte ore intregi... si am niste dureri de burta groaznice.

Weekend placut tuturor mamicilor ce vor lipsi zilele urmatoare!

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

gravidutelor, nu vreti sa intrati si la bazar?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hai mai Carla ca o sa fiti bine, o sa vezi!

Odihneste-te si poate cand te trezesti vezi un pic mai optimist lucrurile.

Bine ca a descoperit la timp, bine ca ai un medic bun, bine ca esti sanatoasa, bine ca ai un sot care te iubeste;

restul trec repede repede

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

merci ARTU atunci o sa cumpar la nevoie....
de masaj nu pot sa spun nimik, chiar si dupa cura cu garmastan nu ma-u lasat durerile/usturimile....si sfarcurile sunt sensibile rau....
ma bucur ca-ti place CARLA asocierea celor 2 prenume...sper sa nu fie prea mult totusi....2 nume cu A....hmmmmmmmmmmmmmm
offfffff ce miscacioasa e pitica mea ...tocmai azi cand am durerile astea , bine macar ca nu-mi mai curge maro
am luat 2 nospa, sper sa treaca si durerile...

maria 29+ cu ingerasul andreea antonia

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa.....
si eu imi dorersc foarte mult sa alaptez....macar pt cateva luni...ufffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hai mai Carla ca o sa fiti bine, o sa vezi!

Odihneste-te si poate cand te trezesti vezi un pic mai optimist lucrurile.

Bine ca a descoperit la timp, bine ca ai un medic bun, bine ca esti sanatoasa, bine ca ai un sot care te iubeste;

restul trec repede repede

Ioana,

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Maribell,
si mie imi plac numele; scuze ca nu am zis nimic insa sunt f necajita de Carla, Tatyana si Nati.

In plus, daca pe acolo pe unde sunteti voi suna bine in limba lor (asta daca ramaneti prin tari straine), totul e ok;

Ioana,

Mergi la inceput

Carla, in spital inchide-ti ochii si urechile la tot ce ai putea sa vezi si sa auzi; te pot afecta unele lucruri si mai bine incearca sa ramai departe de ele.
Supara-te pe toaletele murdare, pe asistente, pe pereti insa daca poti stai departe de toate intamplarile de acolo.
Nu vreau sa iti dau exemple insa stiu bine cum e in maternitate.
Fa cumva sa comunici cu familia, prietenii tai, cu noi daca poti si nu asculta necazurile altora pe acolo.

Ioana,

Mergi la inceput

incearca sa te linistesti CARLA nu mai te necaji atat...va faceti rau....incearca sa gandesti pozitiv, stiu ca e greu, dar ai incredere in doamne doamne si totul o sa fie ok.
si vb lu artu, nu asculta povesti prin spital, care mai de care mai urate....nu fac decat sa te streseze si mai mult.
FII TARE !!!!
MULTE ...SA-TI INVESELEASCA ZILELE
ARTU nu prea ma intereseaza sa sune bine la astia, si nici nu stiu cat vom sta pe meleaguri straine....doar ca-mi plac aceste nume, si chiar nu am gasit altele.initial a fost antonia pt ca SF. ANTON ma ajutat sa tin sarcina asta, iar andreea imi place mult...nu prea se pupa, dar in lipsa de idei....sper sa mearga.

Mergi la inceput

Maribell,

numele sunt frumoase oricum!

A, baietii vor sa invete si spaniola asa ca probabil, candva, o sa stam si prin Spania un an-doi sa studieze baietii cum e treaba cu spaniola.

Momentan sunt trilingvi insa se pare ca nu se multumesc cu atat.... tineretul din ziua de azi...

Ioana,

Mergi la inceput