Fulgusori Nov-Dec2009(44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Seara buna,
Am intrat special sa o felict pe ALEXA.
MA BUCUR ENORM PENTRU TINE, DOURADOU DRAGA!!!.
Chiar asa, sa o tinem numai intr-o agitata, pentru fetele noastre dragi.

Noapte buna,
Revin maine dimineata, orbecaind cu opaitu'in mana si cu capison, ca de cateva zile ma tot trezesc pe la 6.30.

Nighty-night

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda...pai....daca intra Cuscri....musai sa dau si eu un pup la fete...ca....cica dincolo nu e
asa ca...mai Cuscris.....Csókok

Citat:
citat din mesajul lui monis5

auzi, auzi?
nu cred ca pleci fara inca un f5

ca acu am ajuns si eu la ce scrii matalutza pe aici

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

GATA ..piua...ca s-a trezit pici!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Many - ce scutece folosesti acum? ca si eu vreau sa le schimb ca mi s-a pus pata. Si le-am probat si pe cele refolosibile pe care le am si sunt super, dar nu am destule (adica am 2 ) asa ca imi trebuie neaparat de astea de unica fol. Dar nu mai suport misrosul de pampers

Cand am renuntat la premium care am luat de la BE pe www.eco-baby.ro/Scutece_Ecologice_De_Unica_Folosinta/Scutece_biodegradabile_WIONA_MIDI_4-9Kg/id-c32d4ce20ca061488d6c9a94723052a2.html" target="_blank">astea, insa ca o mama neatenta ce sunt nu am facut comanda din timp si m-am trezit pe w-e ca nu mai am scutece asa ca am trimis sotul la magazinul Leacul undeva prin spate pe la Perla si le-a cumparat pe www.obc.ro/produse/PAMPERS-BIO-MIDI,-4-9kg,-44-bc/pc" target="_blank">astea
Am fost multumita de ambele, insa din considerente financiare o sa merg pe prima marca (deja mi-au sosit). De la ambele am folosit midi (4-9kg) dar cum am comandat maxi (7-18kg)
Pe primii ca sa nu mai platesc taxele postale le cumpar din Buc.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

aha, merci mult. o sa vad si eu de care ma apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Felicitari, mami Alexa! Ce veste minunata!

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Seara buna,
Am intrat special sa o felict pe ALEXA.
MA BUCUR ENORM PENTRU TINE, DOURADOU DRAGA!!!.
Chiar asa, sa o tinem numai intr-o agitata, pentru fetele noastre dragi.

Noapte buna,
Revin maine dimineata, orbecaind cu opaitu'in mana si cu capison, ca de cateva zile ma tot trezesc pe la 6.30.

Nighty-night

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

nu pot sa spun ce as da sa te vad cu capisoooooooon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Andre am raspuns

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Siminoooo - vezi ca ti se scade nota la purtare cu absentele astea . Odiseea de nov.dec 2010 s-a deschis de pe la inceputul lunii, unele (asa bagacioase ca mine ) am si scris pe acolo .
Bine ca a adormit Maia, poate n-a insemnat nimic roseata aia... si eu am zis de Iuli ca face asa mai nou, de la supt si il tine o vreme...

Mergi la inceput

mda, auzi tu... cica petrecere

ma duc si eu sa petrec ca si voi, prin somn

NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

va multumesc fetelor...da simina a aparut odiseea nov-dec 2010..dar nu e ca la noi.offf..de data o am pe maryam inger doar pt noi si am incredere....va mult

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetili dragi eu acu reusesc sa intru ca sotul face bagajul. Maine la 07.00 pleaca si se intoarce in jur de 30 martie . Noroc ca nu sta mult.
LumiDanut a luat de la inceputul lunii pana azi 260g. Nu e rau dar nici f bine dar dupa sarbatori vedem ce mai zice doctorul. Eu calciu il dau cu ceiut de la Humana(care e putin dulce). Amestec 10 ml de ceiut cu calciu si il bea fara probleme. Daca nu ii dau amestecul cu seringa dar asa simplu nu am incercat. Adevarul e ca e si scarbos tare la gust. Si Danut ca si Maya Siminei se intoace de pe spate pe burta dar invers nu. E bine si asa. Imi pare tare rau ca nu merge diversificarea cum ai sperat . Pe masura ce trece timpul imi e din ce in ce mai frica de ea... Poate ne zici din ce ai incercat ce ii place si ce nu... poate scriu si alte fete la fel ce papa cu placere si ce refuza puii lor si asa te mai inspiri si tu, ne mai inspiram si noi.
Monica si eu cred la fel ca sunt importante cremele fol la masaj. Masajul in sine nu are ce rau sa faca. Mie dr mi-a dat liber la sport de la patru luni. Despre vopsea nu stiu ce sa zic... eu tot din aia fara amoniac folosesc. Intr-o vreme fol din plante de la farmacie dar ultima data am gasit numai culori dubioase.
Ionela pupici lui Mihnea sa treaca urechiusa si sa nu fi luat vreun virus de la verisoara. Sa ne spui maine cum e.
Douradoudou e o veste absolut minunata. Tinem pumnii pt o sarcina cat mai usoara.
Monis Eu nu mai suport mirosul de servetele de la pampers desi le folosesc ff rar. Maxim o data pe saptamana cand mergem in deplasare. Sa ne zici ce pampers alegi ca poate scap si eu de lene si fac comanda de altceva.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput