Fulgusori Nov-Dec2009(44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

ALEXA, felicitari!!!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun! Multa sanatate, sa ne tii la curent.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Si Danut ca si Maya Siminei se intoace de pe spate pe burta dar invers nu.

Maya este hoata, NU VREA sa se dea la loc pe spate,prefera sa urle cu nasu-n patura ,da de putut poate, ca doar cu asta a inceput (de pe burta pe spate).Tind sa cred ca de la frecatul de paturica s-a inrosit pe fata.Vad eu maine dimineata cum se prezinta

Pana una -alta , nu vrea sa doarma, o adorm si-n 10 min imi rade in fata

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

douradoudou, Doamne ajuta ( faci tu traducerea adaptata) !!!! sa fie intr-un ceas bun. Sa ne mai scrii despre voi

Alinus, eu cred ca e bine cum procedezi, ca il lasi sa planga atunci cand te ocupi de printesa.
daaaaarrrrr.... ( mereu e un dar) ii explici lui Dragos, in timp ce te ocupi de riana ca " acum nu pot sa vin la tine, imediat ce termin cu Riana vin" ( chit ca el nu intelege) Asa Riana va simti ca sunt tratati in mod egal... abia atunci vei putea sa o motivezi spunand ca e mai mare si nu ar trebui sa planga atunci cand dragos papa , ca el fiind mic nu stie inca sa astepte, dar ea e mai mare... Cumva... evidentiaza faptul ca te porti in mod identic cu amandoi, asta va ajuta printesa sa nu fie geloasa. Nu stiu cat de coerenta am fost, dar... sper ca ai prins ideea.

Legat de servetele... si la mine stau frumos , sigilate 2 pachete. Eu le folosesc doar inainte de baita in cadita cand scot scutecul , caci imediat spat fundicul de ce ramane de la ele...

Multumesc tuturor de gandurile bune, nu mai nominalizez ca-s cam varza. sper sa nu faca febra.... ca sa am eu linistea ca nu e grav

Simina, spunea Diana acum cateva zile , la intrebarea asemanatoare adresata de Lumi ca poate fi boala obrajilor plezniti 9 sau asa ceva) o boala a copilariei... dar poate fi de la agitatie.... sau o alergie.... a mancat ceva nou????

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

inca nu m-am culcat.am vizionat ceva poze si am vazut un strumf maricel: pe mihnea al ionelei.
e super.....

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Apar si eu la ceas de seara.

FE;ICITARI ALEXA!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN! MA BUCUR DIN SUFLET PT TINE!

Diana , multumesc pt raspuns. Nu e rosie la putzulica doar secretia aia care ma enerva. De aseara am renuntat la servetele si o sterg doar cu vata si apa calda. Deja e ok.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Alexa,o veste extraordinara,nici nu puteam incheia ziua mai bine!!! Felicitari,sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara! Buburuza ta vegheaza asupra voastra

Monis,am vazut ca multe fete spun de bebei `pofticiosi`...a mea nu e prea mancacioasa,dupa cum spuneam, nici macar la lapte nu e campioana...cateodata mananca si sub limita inferioara a cantitatii de lapte pe care ar trebui s-o pape la greutatea ei,si,totusi,creste bine. Eu nu inteleg de ce se grabesc unele mamici sa inceapa diversificarea,e asa o bataie de cap Usor mai e doar cu laptele!

Dymomo
,el saracul a avut si probleme...Sa de DD sa fie sanatos si sa aiba pofta de mancare(nu ca a mea)!

I-am dat banana,pe care a acceptat-o,suc de morcov-nu a facut urat,dar nici nu a mancat mai mult de 5ml,la suc de mar s-a strambat de zici ca ii dadeam lamaie,si a doua zi a avut scaun verde inchis,asa ca mai stam cu banana si suc de morcov cateva zile,apoi ii voi da mar copt.
Eu incerc sa-i dau la a doua masa(care e la 10,11 sau 12,depinde cum are-sau nu chef sa accepte mancarea)....daca nu ii este foame,inchide gura,strange buzele de zici ca nici nu mai are gura,si intoarce capul intr-o parte,ignorandu-ma.... Daca ii este foame,se enerveaza ca nu-i dau bibe,cand i-l dau se calmeaza,zici ca-i cea mai fericita din lume! Daca o intrerup din supt,iar se enerveaza,cateodata nu mai accepta nici bibe inapoi....daca se satura cu laptele,intra, din nou,prima varianta cu stransul buzelor Rar gasesc un moment in care sa deschida gura...

Despre banane,din cate am citit eu,dezvolta alergii la ea persoanele care au alergie la silicon... Ea o tolereaza bine,dar nu stiu cand voi ajunge si eu sa spun ca a mancat fata mea o jumatate...Well,azi pot sa ma laud ca a mancat vreo 2 cm dintr-o banana

Simina,si a mea a avut obrajii rosii vreo trei zile,zici ca o batuse cineva! Chiar o intrebasem pe Diana daca are vreo idee ce poate fi...acum a trecut de la sine,dar ma gandesc ca o fi fost de la vant/frig...nu mai iesisem afara vreo 2 zile si cand am iesit,era soare,dar batea vantul destul de tare.
La voi cum a fost cand ati inceput diversificarea?

Strumphy,multumesc de sfat,dar a mea e foarte incapatanata...daca incerc sa-i aman masa,ii stric programul...am avut o perioada in care-si lua pauze de 5 ore intre 2 mese,de 2 ori pe zi...cand incercam sa-i dau lapte,urla de ma auzea tot blocul.Acum am revenit la un program normal(3-4 ore intre mese) si tare mi-e teama sa n-o apuce iar....Oricum,trebuie sa gasesc o solutie sa-i dau Ca...

Nu mai stiu cine mi-a spus de ceai(imi cer mii de scuze)....O sa incerc,dar nici de ala nu vrea sa bea...nici macar Baby Drink nu-i place,cu toate ca e dulce!- Dymomo- multumesc!

Ionela,te inteleg perfect,dar nici micuta nu e vinovata,saracuta....Mergi cu el la doctor si sa vezi ca o sa fie bine. Pupam baietelul sa-i treaca si pe mami ingrijorata. Multa sanatate nepotelei,o pupam si pe ea

Fetelor,cand a inceput sa-mi placa avocado,il mancam si gol,cu lingurita direct din coaja. Si in salata e ffff bun.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Se vede ca mi-a fost dor de internet , nu??? este ora 1 si eu nu dorm
Ionela , nu am mai citit de la cap 38, asa ca am pierdut mesajul lui Lumi
Am vb cu sotul si maine ne ducem la pediatru....am pus roseata pe seama frecarii de pat ,da ea doarme(dusa) de 1 ora si tot rosie a ramas
Aliment nou nu am introdus de ceva timp. si nici nu a fost in vizite pe la vreo ruda binevoitoare

Hai ca incerc sa ma bag la
NOAPTE BUNA ALL

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Simina,si a mea a avut obrajii rosii vreo trei zile,zici ca o batuse cineva! Chiar o intrebasem pe Diana daca are vreo idee ce poate fi...acum a trecut de la sine,dar ma gandesc ca o fi fost de la vant/frig...nu mai iesisem afara vreo 2 zile si cand am iesit,era soare,dar batea vantul destul de tare.
La voi cum a fost cand ati inceput diversificarea?

Mai si pe Maya a batut-o soarele si vantul azi in curte (vreo 5 min) apoi pe "balcon" vreo 30min.......de la asta sa fie oare

Cu diversificarea nu am avut probleme......a mancat tot ce a prins
Asa face si acum

Am salvat si eu acea diversificare de pe mail,da sa de-a naiba daca nu m-am enervat rau, si sunt si mai derutata decat eram....pai fimea mananca acum ,la 5luni jumate, ce zic aia sa manance la 6-7 luni....adica carnita /branzica...si ce lingurite cica "10lg de branza la 8-9luni", pai a mea basculeaza usor 4lg, si io amestec cu iaurtel si biscuite de acum, nu cum zic aia la 8 luni
In schimb putem pune bors in supa de la 7 luni

CATE BORDEE, ATATEA OBICEE

GATA..acum chiar plec la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ALEXA ma bucur din suflet pt tine!! Sa fie intr-un ceas bun si D-zeu si Maryam sa vegheze asupra voastra !!! Sarcina usoara si te asteptam cu vesti pe la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fata mea sta la ea in patut si vorbeste cu printesele de pe aparatori, rade la stelutele de pe tavan, la umbra mea pe care o vede pe perete...

Are o lampa muzicala care proiecteaza tot felul de stelute si ursuleti pe tavan, cu melodii de leagan. Pe mine ma ia un somn...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput