Fulgusori Nov-Dec2009(44)
Raspunsuri - Pagina 8
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina frumoasa bebelina rgagapie. e o mandrete sa va bucurati de ea. mami de bebe stefan (15.11.09) |
Multumim seamana cu tac su
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
Lalu_79 spune:
citat din mesajul lui douradoudou buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
Felicitaaaaari, Alexa, multa sanatate si sarcina usoara!!!!Ingerasul Maryam va veghea asupra voastra cu siguranta.
Ce veste buna, m-am emotionat toata.
many_bani spune:
citat din mesajul lui douradoudou buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
Asta da veste. Felicitari draga mea, si sa fie bine.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
simina_kin spune:
SUUUUPPPEEERRRRR VESTE!!!!!!!! FELICITARI ALEXASARCINA USOARA!!!!!!!!
A aparut odiseea nov.dec 2010???
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
grigore_tina spune:
noapte buna.
a...cine poate imi spune si mie daca am luat bine orez cu roscove nestle pentru al meu bebe?
multumesc.
mami de bebe stefan (15.11.09)
simina_kin spune:
A adormit.
Ai ca am revenit pe forum direct cu vaicareli
Nu stiu dc va spus cuscra da am avut ......si acum sunt "provizoriu' pe aici, ca am un incarcator imprumutat
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
FELICITARI!!! ... ce veste buna...asa mult ma bucur!
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
many_bani spune:
citat din mesajul lui monis5 Many - ce scutece folosesti acum? ca si eu vreau sa le schimb ca mi s-a pus pata. Si le-am probat si pe cele refolosibile pe care le am si sunt super, dar nu am destule (adica am 2 ) asa ca imi trebuie neaparat de astea de unica fol. Dar nu mai suport misrosul de pampers |
Cand am renuntat la premium care am luat de la BE pe www.eco-baby.ro/Scutece_Ecologice_De_Unica_Folosinta/Scutece_biodegradabile_WIONA_MIDI_4-9Kg/id-c32d4ce20ca061488d6c9a94723052a2.html" target="_blank">astea, insa ca o mama neatenta ce sunt nu am facut comanda din timp si m-am trezit pe w-e ca nu mai am scutece asa ca am trimis sotul la magazinul Leacul undeva prin spate pe la Perla si le-a cumparat pe www.obc.ro/produse/PAMPERS-BIO-MIDI,-4-9kg,-44-bc/pc" target="_blank">astea
Am fost multumita de ambele, insa din considerente financiare o sa merg pe prima marca (deja mi-au sosit). De la ambele am folosit midi (4-9kg) dar cum am comandat maxi (7-18kg)
Pe primii ca sa nu mai platesc taxele postale le cumpar din Buc.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze