Fulgusori Nov-Dec2009(44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Ionela, sper sa fie bine Mihnea, poate nu a luat viroza. sa treaca durerea la urechiusa.Imi place ce povestesti despre educarea copiilor, sora mea (tot cadru didactic)cam asa si-a crescut copiii.E un model pentru mine.

Monica a intrebat cand putem incepe sa facem masaj.Cred ca un masaj cu ulei nu are ce strica, dar daca e anticelulitic, depinde de crema folosita...parerea mea.

Eu pun o alta intrebare...cand putem sa facem abdomene?Nu-s cine stie ce sportiva, dar mereu am avut abdomenul plat si nu stiu, zau, cum o sa ma suport la vara....kg, nu-i bai ca am in plus, ca tot am fost prea slaba mereu, dar cu burtica nu ma pot acomoda si pace.

Simina, parca si Lumi spunea ca Anabelle are obrajorii rosii (sper sa nu ma insel), nu-mi dau seama care ar putea fi cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna seara la fetele mele dragi, am stat pret de 5 minute sa va citesc si am vrut sa fug la somn, dar am vazut o VEEEEEEEESSssteeeeeeeeeeeeee! Felicitari, Alexa , sa fie intr-un ceas bun. Fetelor, e rost de petrecere! Va dati seama ca in nov-dec intram la galerie? Wow, cat ma pot bucura! Monica Noi continuam schema de vaccinuri de aici, nu este diferenta foarte mare, desi din unele puncte de vedere mi se pare mai complexa. Lavi, Ancutzule Aveti PM MamideSantidragfrumossiscump Va pup de noapte buna, desi asa m-am incins si as pune-o de-un chef! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Sa dea sa fie intr-un ceas bun, sa ai un sanatos si o sarcina cat mai usoara. Asta da veste buna
O sa le scoatem de pe acum la inclzire pe agitate, ca in vemurile bune

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

nu am fost atenta.scuze si felicitari celor cu gemeni.
eu nu stiu daca as fi facut fata dar cand eram graviduta as fi vrut fetita si baiat.
mama a avut gemeni dar un s-a oprit din evolutie devreme.
abia la 5 luni a aflat ca mai e unu pentru ca nu stia ca asteapta bebe.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010...

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Ce mod placut de a incheia ziua!!!!

Doamne ajuta, Alexa!! Sunt cu tot gandul si sufletul alaturi de tine. Maryam o sa-ti trimita un alt fulgusor, caruia sa ii daruiesti toata dragostea ta!

Pupix!

Citat:

Monisu, da..vazui pozele si recunoscui si eu un nasuc pe acolo . Am zis ca o s-o pun si eu pe aia cu Mariuca deasupra

NB....pentru a 3a oara pe seara asta

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

auzi, auzi?
nu cred ca pleci fara inca un f5

ca acu am ajuns si eu la ce scrii matalutza pe aici

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pana in noiembrie sau decembries-o tinem in Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

frumoasa bebelina rgagapie.
e o mandrete sa va bucurati de ea.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Maya se inroseste din ce in ce mai rau, si debordeaza de veselie........la ora asta trebuia sa fie la al 10-lea vis

Am lasat-o in patutul ei, momentan geme/gangureste dar daca incepe sa se rostogoleasca incepe spectacolou (nu v-am zis ca asta-i noua distractie, se rostogoleste de pe spate pe burta, da innapoi nu stie sa se dea si sta asa cateva secunde si incepe sa urle )

Sper sa adoarma mai repede ca poate-i trece roseala, daca nu nu stiu ce fac

Oricum maine ma duc la doctor

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ALEXA ce veste frumoasa!!! FELICITARI. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput