Fulgusori Nov-Dec2009(44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Diana, da, cand apas in fata urechii stangi incepe sa planga foarte puternic. Nu are febra, si nu sta pe parte stanga se manace. Am reusit sa golim sanul stang in pozitia aia speciala pe care nu am crezut ca o voi folosi. iaca na... mi-a folosit. Nu are mucusori, tuseste asa cum face de cand l-am adus acasa de la maternitate... tuse pe care eu o pun pe seama faptului ca se ineaca de la saliva, nu tuseste noaptea decat rar cand se intoarce de pe o parte pe celalta si trece cu capusorul prin pozitia cu fata in sus. Important e ca mananca... deci in derajeaza urechiusa numai cans sta pe ea sau il apas... la inghitire nu. Cel mai probabil voi merge maine la medic, mai ales ca e vineri, si nu am chef sa se complice in W-E. MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Ionelamariamda, buna intrebare mi-ai pus. Il las sa planga, daca nu ma pot ocupa de el in momentu respectiv...nu stiu cum am sa procedez mai tarziu cand va mai creste si va pricepe mai bine. Asa ca orice sfat este bine venit. Accept si critici. Multa sanatate lui Mihnea

Ancutza ma bucur ca ti-au placut bancurile, si eu am ras tare bine.

Simina, sa fie oare eruptie dentara?

Monis ma bucur ca ati depasit perioada aceea. Cauzele ma gandesc ca au ramas necunoscute.

Ma duc la somn... Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Floricik - bafta cu salariul ala bonus! Nu vreau sa te dezarmez, dar e posibil - daca aia sunt caposi - sa nu rezolvi nici cu cei de la ITM. Baga nasul la juridice ca acolo s-a discutat mult pe cazuri concrete despre subiectul asta si poate-ti vine vreo idee

Laurairina - la mine inca nu au revenit la marimea de dinainte, dar daca raman asa eu ma bucur, abia asa pot umple si eu sutienele cu ceva . Dar nu cred sa am eu norocul asta. In cel mai "bun" caz, poate raman cu niste sosete

Many - ce scutece folosesti acum? ca si eu vreau sa le schimb ca mi s-a pus pata. Si le-am probat si pe cele refolosibile pe care le am si sunt super, dar nu am destule (adica am 2 ) asa ca imi trebuie neaparat de astea de unica fol. Dar nu mai suport misrosul de pampers

Lumi - multumesc pentru frezii (cred ca astea sunt: ) . Of, cand te aud ca nu prea merge cu papi, asa imi vine sa alaptez pana la 1 an.... Deloc nu ma trage ata sa incep D...istractia asta

Monica - mai e putin si plecati in Georgia . Sa stii ca nu pare realist planul tau cu vaccinurile ca nu ai cum sa le transporti...
Despre vopsea nu stiu sa-ti spun ca eu ma fac de multa vreme cu de aia din iarba, pentru ca asta de care zici, nu numai ca e plina de chimicale, dar afecteaza si vederea... si-mi ajung dioptriile pe care le posed deja

Lylyana - sa-ti fie de bine cumparaturile ce ti-ai luat dragutz? Ieri nu erau banii, azi era bancomatul 'out of order'... probabil ca universul imi spune sa mai astept

apropos de discutia despre servetele de copii, spunea cineva acum muuulte capitole (cred ca prin ian-feb) ca foloseste ca doar sunt facute pentru bebelusi... eu din vesnicul considerent al chimicalelor, nu am mai folosit de cand avea Iuli 1 saptamana. Am un pachet in caz de plec in deplasare. In rest apa si sapun.

Diana - somn usor iti doresc! Cand se intoarce soacra ta? Sper in we sa fac si eu slingul ala, ca tare curioasa mai sunt.
Cum ziceai si cu sexul, iote ca si cu greutatea copiilor e la fel - din ce in ce mai bine

MAMIDECHIARA - unde umbli draga mea???

Of mai Ionela - tin pumnii lui Mihnea cel voinicutz sa nu fie vreo traznaie luata de la zgatia mica Sa ne tii la curent, eu ma gandesc la voi

K eu ci Lili am pus pozici, le-ai vazut?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Eh, uite de ce e bun F5-ul la ceas de seara .....ca sa dea ocazia ciorii sa se mai umfle in niste randuri de pene

mersi frumu', Tina ...si Stefan al tau este un bebel frumusel. Si are un nume tare frumos. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

krelia,frumusik micutul rares.sa otineti tot asa.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Lili, apai sa stii ca cea mai reprezentativa din toate cele 3 cate am, este cea cu fie-ta deasupra .....nu de alta dar li se vad si lor fetele in mod egal

gata, acu' chiar ies, ca trebuie sa pandesc tzutzipid sa se trezeasca la masa de ora....'shpe...

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

felicitari Alexa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:

pentru cine face prima pagina,sper sa ajung si eu sa o fac 52+64 sunt 116 mamici nu 112.

Avem si mamici cu gemeni

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:

pentru cine face prima pagina,sper sa ajung si eu sa o fac 52+64 sunt 116 mamici nu 112.

sunt 112 mamici cu 116 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

felicitari alexa..... sarcina usoara

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ce mod placut de a incheia ziua!!!!

Doamne ajuta, Alexa!! Sunt cu tot gandul si sufletul alaturi de tine. Maryam o sa-ti trimita un alt fulgusor, caruia sa ii daruiesti toata dragostea ta!

Pupix!

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Monisu, da..vazui pozele si recunoscui si eu un nasuc pe acolo . Am zis ca o s-o pun si eu pe aia cu Mariuca deasupra

NB....pentru a 3a oara pe seara asta

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

douradoudou felicitari.te mai asteptam in vizita.

Mergi la inceput