Fulgusori Nov-Dec2009(44)
Raspunsuri - Pagina 17
ionelamaria spune:
M-am intors de la medic
Cred ca intru in butoi, speram ca macar pana la 1 an sa nu dau antibotice copchilului.... dar de unde???? acum incepe sa-l doara si celalta ureche. ne-a dat : sumetrolim(am impresia ca eu un fel de biseptol) 2 ml/12ore si otocalm 1pic in fiecare ureche de 3 ori pe zi. Fabulos e ca iar a folosit cuvantul meu preferat "preventiv" asociat cu nurofen... Uffff! Macar bine ca nu face febra dar e tot mai moftoros.
Una peste alta incepe sa ma doara sanul drept si e rosie o parte din el... asta de dimineata... asa ca pun copchil la supt si apoi "dau la pompa intr-o veselie" asta ca sa nu ma plictisesc eu cumva
Si e asa frumos afaraaaaaaaaaaaaa
Diana, dr mi-a spus sa-i pun chestii calde la urechi pe sub caciulita . acum na... e ok? dincolo de toate... al meu nu suporta caciulitaaaaaaaaaaaa
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Iesencele, ne facem bine si iesim si noi.... abia astept...
Bucurestencelor, distractie placuta la ieseala
si.... mai scriu cand imi revin
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
ionela, ooofff. sumetrolim sirop ne-a dat si noua pt rotavirus sanatate multa!!!!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lylyana.ion spune:
al meu copil doarme inca in carut, desi am venit de o ora de-afara, surprinzator
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Lumi_Richard spune:
Ionela,imi apre foarte rau pt voi....multa sanatate lui Mihnea,sa-i treaca repede. Cum va faceti bine,planificam o ieseala
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
laurairina13 spune:
Ionela, sa plece belelele de la voi, si sa nu trebuiasca nici bebe mic sa ia antibiotice! Verisoara mica ce face? tot in spital?
Ma tot gandesc si la soricelul Dominic, ce o fi facand RamoC? sper ca sunt mai bine!
Andre, fetili di la malu marii nu prea reusesc neam sa se sincronizeze.., ba ne dorm printesele cand nu trebe, ba suntem fiecare cu alte trebi'
Bucurestencile, ceva pozici de la intalneala???
Simina, zici ca mere protiviu la herastrau si vedem la stiri gramada de bebelaci in caruturi???
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lylyana.ion spune:
simina, 35 monede
ancutza, 25 monede
pozicile noastre
varsta noastra
monis5 spune:
am ajuns si eu acas' de la plimbareala, f cald, 15 grade... gata, cred ca s-a dus iarna intr-un final
poze asteptam de la fetele vrednice cu aparat foto
Ionela - imi pare asa de rau de Mihnea . Nici nu stiu ce sa zic....
Alexa - lasa ca o sa fie super si odiseea de anul asta, asa era si la noi la inceput
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Andrecluj spune:
Eu vroiam sa o intreb pe Diana , desi chiar mi-am propus sa nu o deranjez mult daca scaunul ala de la Chicco, Polly nu stiu cum, e stabil stabil. As vrea sa il cumpar azi, dar ma gandesc daca se zbate copilul sau da din picioare e ok? Iarta-ma ca intrebarea poate parea stupida, dar nu prea imi imaginez cat de stabil e. Ionela Tinem pumnii. Noi suntem pe aerosol, desi nu stiu cat si cum functioneaza, ca urla Chiara ca taiata. Va pupam Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Neata Asadar, se pune de-o intalnire in parc. Se incumeta cineva cu taxiul?.....pentru Herastrau... (inca stau si cantaresc, anyway...) pana una alta, ia priviti cum sta fi-miu in cosulet _ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai "Children make you want to start life over." Muhammad Ali |
tie nu ti se pare ca baietii nostrii seamana?????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE