Fulgusori Nov-Dec2009(44)
Raspunsuri - Pagina 16
cristinica09 spune:
Ziua buna!
Felicitari ALEXA!!!!!!Ce veste minunataSarcina usoara,tinem pumnii si asteptam sa scoatem
Offff as fi venit si eu in Herastrau dar acum e prea tarziu ca banditelul meu sforaie la ora asta...pana se trezeste,papa,voi cred ca deja o sa va intoarceti acasa
CAMY eu gasesc la cora pampersii cu 60 lei...oare nu sunt aceleasi preturi in hipermarket-urile astea?S-au nu aveti cora?
DIANA tare imi doresc si eu un wrap dar nu stiu cand o sa ajung sa cumpar material...
Voi cum ati procedat cu cardul,v-ati facut special?La ce banca e mai avantajos?Ca eu am carduri la banci care nu erau mentionate de astia.
Plus ca mi s-a spus de la scarbici ca pana nu aduc ultimul concediu de maternitate nu-mi completeaza adeverintaAdica pe 4 aprilie e ultima zi...
Voi vedea banii la toamna cred
Plimbarica placuta fetele.
Ramonika spune:
Lumi - noi azi mergem sa vizitam niste magazine de mobila, poate maine sau poimaine ne-om intalni, daca se mai anunta si alte fete.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ce-i biscuitele-nasturelul asta? Ia pozati-l sa-l vad si eu ca ma roade curiozitatea... Intalneala placuta! Laura ai reusit sa te epilezi? |
Si pe mine tare ma roade, ca din ce a pus Coque..nu prea inteleg..
Da, am reusit intr-un final.Si cu acazia cracitului si contorsionatului am descoperit noi vergeturi, habar nu aveam si de alea...
Noi stam in casa..fiimea doarme calare pe mine dupa ce a urlat juma de ora de oboseala..poate mai prind si io o iesire mai incolo...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Laurici, tiza mea, esti super talentata, vroiam sa-ti zic de mult, as vrea si eu sa cumpar ceva facut de tine, crezi ca ai putea?Poate in felul asta incepe sa te motiveze sa faci si pentru vanzare. Ce faci tu aici se vinde pe bani grei. |
cat de grei??? Chiar m-ai facut curioasa...Da chiar de as vrea sa fac , cum pupaza le trimit??ca te costa mai mult drumul decat lucrusoarele propriuzis!!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
douradoudou spune:
offf daca eram si eu in rom.acum veneam si eu la biscuite sa va vad..eu am locuit chiar in zona aia heheh nici nu mai stiu cum ii ziceam chestie din mijlocul strazii dar parca nu biscuite..anyway insh'allah(adica doamne ajuta) sa ne vedem la anul la biscuite si sa fiu si eu cu bb...va de un milion de ori pe toate si mai ales pe fulgusori
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui douradoudou offf daca eram si eu in rom.acum veneam si eu la biscuite sa va vad..eu am locuit chiar in zona aia heheh nici nu mai stiu cum ii ziceam chestie din mijlocul strazii dar parca nu biscuite..anyway insh'allah(adica doamne ajuta) sa ne vedem la anul la biscuite si sa fiu si eu cu bb...va de un milion de ori pe toate si mai ales pe fulgusoriAlexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
lylyana.ion spune:
am venit si noi d-afara...biscuitele il las pe alta dat'
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
dymomo77 spune:
Lumi am fost si noi la plimbarica. Deja ne-am intors. Poate planificam o ieseala mai din timp.
mami fericit de Dan Mihail
Lumi_Richard spune:
Ramonika,Dymomo,bine ca a venit primavara,avem timp sa ne vedem!
Gata plimbarea,pisicuta mea inca doarme in landou.Am imbracat-o prea gros,nu mi-am imaginat ca e chiar atat de cald afara!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise