Fulgusori Nov-Dec2009(44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

alooooo
noi unde ne vedem pana la urma?
arc sau biscuite???

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Votez biscuite

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

alooooo
noi unde ne vedem pana la urma?
arc sau biscuite???

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

simino, am la mine ambele, dar vb pe ala cu multi de 5

deci la biscuite ora 13 da

hai ca vine si protvul

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neata

Asadar, se pune de-o intalnire in parc.
Se incumeta cineva cu taxiul?.....pentru Herastrau...
(inca stau si cantaresc, anyway...)

pana una alta, ia priviti cum sta fi-miu in cosulet

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

laura - da, din umbra, insa acus iesim la soare ca e foarte cald azi la Iesi

alexa - felicitari! sarcina usoara!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetele din Iasi,bagam vreo intalneala? Eu ma pregatesc de echipat una bucata copil....sunt singura,nu stiu cum scot caruciorul- de la lift mai sunt ceva trepte....vad eu cum fac muschi!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

uf ce va invidiez...in sensul bun al cuvantului, bineinteles

intalneala placuta (si la Bucuresti si la Iasi)...si noi ne pregatim sa iesim in parc, e soare si la noi , la munte

tare am eu impresia ca odata ce vine caldura o lasam mai moale cu forumul...o sa-l cam punem la naftalina

hai va pup ca tre sa imbrac si eu fata

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetele din Iasi,daca e vreo una interesata,puteti sa ma sunati pe Vodafone...nu mai stam in casa gata!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pai si la malul marii nu se anunta chiar nimeni no? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Coque, aia cu seleniu organic nu am auzit-o, m-am uitat acum pe carton si nu scrie nimic de genul asta. Dar ma interesez.

Pentru bebe, jucariile cumparate de mine sunt din lemn insa am si ceva din plastic sau stofa primite cadou. "Pampersii" - in romaneste ar fi scutec??? - sunt bio intr-adevar, exista la DM o marca, Alana, cred ca au si in RO insa mi se par mai buni astia de ii folosesc eu, Moltex se numesc si aici costa aproape la fel ca si ceilalti.

Carne, legume, lapte - subiect controversat Eu cumpar numai produse locale, sunt mai proaspete(deci mai sanatoase) si nu incurajez importul(sa luam in calcul numai poluarea datorata transportului). Daca as fi in Romania (o sa fiu in doua saptamani )pui as manca de la mama iar restul nu stiu, ma documentez. Am gasit niste adrese cu magazinele bio din Bucuresti. Nu gasesc, nu mananc desi asta nu este o solutie. Am vazut la un plafar ca au f multe produse bio care se gasesc si aici si inclusiv lactate bio romanesti. Se gasesc si in Ro legume bio, eu zic ca merita efortul pt bebei, in special la inceput, oricum nu mananca mult.
Si ca sa nu monopolizez prea mult cu asta, sfatul meu(este strict din experienta de pana acum) este sa fim atenti ce mancam, indiferent ca este bio sau nu. Asta poate fi facut fara un efort prea mare. Mi-a zis cineva mai demult pe un alt forum ca prefera sa petreaca mai mult timp cu familia decat sa stea si sa citeasca etichete. Total eronat, grija pt familie pp si o hrana sanatoasa si daca societatea asta este, citim si etichete.

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, ca am fost intrerupta . Mai intervin, pana atunci va pupam apasat

Mergi la inceput