Fulgusori Nov-Dec2009(44)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
Mi-ar ajunge benzina doar pt ceva mai aproape
TINERETULUI, 23 august, TITAN
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
coquelicot spune:
Citat: |
la pranz sunt locuri de parcare, daca nu gasim acolo, la arc, gasim la biscuite si tot gasim |
la noi biscuitele are forma de nasturel
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coquelicot
la noi biscuitele are forma de nasturel mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
de la mine e biscuite
simino itit da cuscra pana la indemnizatie , si mai pune-i la fata tricoul ala "cu tasu munceste si masa cheltuieste" sa-si aminteasca tati ce are de facut
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
simina_kin spune:
esti de belea!!
Tacsu munceste pe drak, de 3 sapt nu are de munca
Nu vrea nimeni sa-si renoveze casa????...sotul meu cauta lucrare
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Se intalnesc si ghioceii la biscuite la ora 14
Daca va duceti acolo o sa vina TVR-ul sa filmeze multimea de carucioare
simina_kin spune:
Ralu daca reusesc sa ajung te sun de pe cosmote...ce nr iei la tine???
laura - andreea spune:
Buna dimineata - in sfarsit reusesc si eu sa intru dimineata.
La noi este o vreme de porc, e un intuneric de stau cu lumina aprinsa. Aduce-ti si voi un pic de soare din parc si trimiteti si pe aici. Vi s-a intamplat sa va treziti ca peste doua zile va apucati de zugravit, fara nici o preparare in avans? Mie da, acu doua zile nu stiam ca azi voi zugravi (bine numai o camera)
Alexa, vreau si eu sa te felicit, anul trecut in perioada asta am aflat ca sunt insarcinata. Este cel mai frumos sentiment! Ai grija de tine si bucura-te de fiecare clipa. Doamne-Doamne o sa aiba grija de tine si copilasul tau
Laurici, tiza mea, esti super talentata, vroiam sa-ti zic de mult, as vrea si eu sa cumpar ceva facut de tine, crezi ca ai putea?Poate in felul asta incepe sa te motiveze sa faci si pentru vanzare. Ce faci tu aici se vinde pe bani grei.
In alta dezordine de idei, lucrez la marea D si eu, termin de tradus si postez si schema din cartea mea, este schema oficiala recomandata de Ministerul Sanatatii din Franta.
Din ce s-a mai discutat, despre frecventa si culoarea KK, eu stiu asa: poate fi si o data pe saptamana si nu este considerata constipatie inclusiv la bebeii alaptati la san (chiar ma gandeam pot fi alaptati si la altceva ?) iar culoarea poate fi galben deshis, inchis sau verzuliu. Tenta verzulie este data si bebeul nu este schimbat imediat ce a facut si se oxideaza (asa scrie la carte si am observat si eu). Semne ingrijoratoare: cand este albicios sau cu sange si are un miros schimbat (in cazul cand este verzuliu).
Trimit si mai scriu despre bio, la ce am ramas restanta.
DianaR spune:
Ce-i biscuitele-nasturelul asta? Ia pozati-l sa-l vad si eu ca ma roade curiozitatea... Intalneala placuta!
Laura ai reusit sa te epilezi?
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
coquelicot spune:
Uite aici dar e in mijlocul intersectiei, nu putem sa ne pozam sub el.
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ce-i biscuitele-nasturelul asta? Ia pozati-l sa-l vad si eu ca ma roade curiozitatea... Intalneala placuta! Laura ai reusit sa te epilezi? [b] [size=1]Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
simina_kin spune:
GATA S-A REZOLVAT
VENIM IN HERASTRAU!!!!!!!
Ramane arcul sau biscuitele????.....eu cunosc mai bine intrarea de la biscuite...adik in fata TVR-ului