Fulgusori Nov-Dec2009(44)
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
La ce ora mergeti in Herastrau?????
Da fetele cu parcul 23August ce fac azi??????????......parca m-as baga la 23 ca Herastraul este prea departe de mine, nu mai zic ca stau o groaza sa gasesc un loc de parcare
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
coquelicot spune:
Neatzaaa,
Vin si ioooo in Herastrau. FARA CAPISOOOOON:)
CE intrare? Cand?
pup u
Revin daca am timp sa refac mesajul de ieri dimineata
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
dymomo77 spune:
Lumi acu de dimineata mi-am adus aminte. Cand era Danut nou nascut neonatologa de la maternitate mi-a zis sa ii dau calciu siropel. Se numeste Calcium si e de la firma Pharco. Eu i-am dat o vreme dar deoarece el avea diaree l-am intrerupt(pt ca siropelul favorizeaza diareea). Am mai vorbit pe aici si sunt mamici care il folosesc si e dulce. Vorbeste si tu cu pediatra si poate schimbati.
Camy si la Iasi e acelasi pret ca la Brasov...
Laurici felicitari pt distantarea meselor . Mie una nu imi reuseste. Mai nou Danut crede ca noaptea e facuta pentru papat si se trezeste la 00.00, 3.30, 5.30, 7.00, 09.00. Ma gandesc sa fac si eu ceva in sensul asta dar ideea cu ceiutul inca nu ma incanta. Fetelor alta solutie stiti??? Si daca mai zic ca sta la san 30-45 de minute la o masa, ca ii cade din gura si plange va dati seama cand mai dorm io??
mami fericit de Dan Mihail
monis5 spune:
Herastrau, la 1, la arc
sau mai tarziu prin zona
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
coquelicot spune:
Inca o chestie pentru fetele bio - Laura Andreea, Lili, Flavours, Monis si celelalte nedeclarate, ca sa nu uit.
Azi mi-am fiert un ou si pe ambalajul din carton scria ca sunt oua imbogatite cu seleniu organic.
Chestia asta se doreste una pozitiva, ca sunt oua de categoria A.
Mi eimi suna dubios- Imbogatit = injectate sau cu ce naiba au hranit gainile alea asa de organic???
Pliz, conseiati-ma ca vreau sa stiu...
aaa, am mai spus si aseara dar repet: Ma bucuur enorm pentru Alexa....Iupiiiii
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
shtephy spune:
Neata
Intru scurt sa spun ca ma bucur din inima pt Alexa.
Yupiiiiiii felicitari draga noastra!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin La ce ora mergeti in Herastrau????? Da fetele cu parcul 23August ce fac azi??????????......parca m-as baga la 23 ca Herastraul este prea departe de mine, nu mai zic ca stau o groaza sa gasesc un loc de parcare |
la pranz sunt locuri de parcare, daca nu gasim acolo, la arc, gasim la biscuite si tot gasim
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
monis5 spune:
puteti lasa masinile si la charles de gaulle
si ne vedem pe la mijlocul parcului
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
raluci_b spune:
votat plantatiile la negrisori
simina, ancuta, ragagapie - 1,5,41 monede
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
simina_kin spune:
PLM n-am benzina si nici bani
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!