Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )
Raspunsuri - Pagina 19
Buburuza_10 spune:
Crinutza, stai cuminte, odihneste-te si relaxeaza-te acum cat poti, ca din sept-oct incolo o sa trebuiasca sa zburzi 24/24!!! Stiu ca e greu, dar ai atatea optiuni: filme, carti, internet, telefon! Eu prefer cartile. 
15+
aniast72 spune:
maya, ti-aduc eu lapte ca am vreo 8 litri in frigider. Prin ce zona stai? Poate suntem vecine... ![]()
Andreea,
in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Andreea82 spune:
Maya
, esti o scumpa si dau un orez cu lapte special pentru tine 
Felicitari burtici pentru rezultatele super!
Presimt ca o sa avem o primavara minunata! 
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 'Neata, fetelooor! Si eu sunt la cafea acum, dar sssssssssst, vorbiti incet sa n-o trezim pe Maya, ca nu's unde-a bantuit ea pana la 2 noaptea...acum cred ca doarme si patul sub ea! Eu sunt treaza de la 7, al meu sot azi e de serviciu, Iustina si ea a facut ochi pe la 7.30, am pus deja gaina la fiert pentru ciorba...mai trebuie sa ma mobilizez sa ma apuc de curatenie. Vad ca e soare afara, sper sa nu bata vantul, ca-l urasc! O zi buna va doresc! Lora, mami de Iustina si ![]() 16+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora... sunt de la 7:30 in picioare dar nu a mers net.ul
. Mi/a dat Bubu desteptarea la ora aia... plimba castronul pe gresie. Miorlaia ca vrea el de mancare musai la ora aia, nu am vrut sa ma trezesc si... a trecut la planul B care stia ca ma zgarie pe creier si ma face sa ma scol din pat... dar si alergatura de rigoare prin casa sa/i dau nana. Are si planul C daca nu percutez... imprastie prin baie tot pietrisul din litiera iar asta chiar ca/mi da finalul.Asa ca m/am resemnat si m/am apucat sa fac curat si mai ales pe balcon care era plin de tot ce ma impiedica prin casa. Colectia mea de Formula As acum este la ghena
, rezervorul vechi, toate bateriile de la chiuvete si cada, tevi... uffff, dar acum ma simt mult mai bine, zici ca le duceam in spate asa ma simt acuma ca am terminat.Buburuzelo, stiti unde ma duc acuma? Ies cu rolele... mama cat am asteptat sa vina 'soarele pe strada noastra'...astept eu altceva cu sufletul la gura dar asta cum o vrea DD...
Va

Aseara mi/am facut de cap...dar cu cap. A fost supeerrrr, amanunte cand ma intorc.
ioana_naomi spune:
maya ce m-as mai plimba si eu cu rolele dar mi-e teama sa nu iau vreao tranta .... ca nu prea i-ar face bn lu' bb
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Am venit de la balta...daca nu ar fi batut vantul ar fi fost super. Am prins vreo 3 bibani si tot atatia guvizi. Oricum, bebe meu din burtica e mai mare decat fiecare captura a mea![]()
Mariuk 11+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui mihaelka77 'Neata burtici... M-am trezit pe la 8 tare energica si am inceput curatenie de primavara. E o vreme minunata aici, numai buna de spalat geamuri... Sper sa ma tina energia pana termin si cu sufrageria ca pana acum am reusit sa "dau gata" balconul si sa schimb pamantul la florile din balcon... Am pus 2 poze cu burtica mea la 13 saptamani (fix acum o saptamana) in albumul de la profil. E drept ca pozele sunt facute dimineata cand burtica nu e atat de mare ca peste zi se dubleaza... Dar tot mi se pare mare; mama mi-a zis ca la ea nu s-a vazut pana spre sfarsitul a 4 luni..Depinde de organism cred. 14+ |
Suflet, la mine nu se vad pozisoarele...:(
maya71 spune:
| citat din mesajul lui vanyy2009 chichiutza multumesc ....totul va fi in regula si la tine o sa vezi.....mi-a spus si ce este.....deci![]() in proportie de 80% este BAIETEL .....si este sigur baietel ca i-am vazut micutza chestiuta ....Si mai am o veste :[red]oficial va anunt ca si eu voi fi miresica cu burtica [red] 12+ |
Vanyy.usca... ma crezi, nu ma crezi dar sa stii ca mi/au dat lacrimutele. m/ai ales cand am citit cum i/ai auzit tu inimioara la bebe... si/mi inchipuiam ce sentiment extraordinar este... cand il vezi si/l simti crescand, cum il vorbesti si il alinti... ehhhh ....si, si casa dulce si trainica

maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
merci pentru sfat. spre rusinea mea am inceput sa fac teste de inteligenta pe net ca sa nu-mi moara neuronul.si da ma uit la filme ca-mi plac mult, chiar daca le-am mai vazut. nu mai pleci la balta? eu ma duc la masa ca a incalzit sotiorul mancarea trim isa de mama (asta ca sa precizez ca nu a gatit el ca sa nu ma invidiati). ![]() ![]() ![]() 12+ crina ![]() |
Sufletel de Crin... si mie imi plac testele astea... si de cunostinte generale. ieri am aflat o chestie... cu cat stii (cunosti) mai multe cuvinte cu/atat ai IQ mai ridicat si nu mor neuroniiii asa repede (pe bune)In concluzie... dictionarul in brate...si nu numai. La mine baia este 'biblioteca' mea... stau pe 'tron' si citulesc tot felul de 'chesti'. La mama in 'biblioteca' de ani de zile am atlasul geografic... calatoresc virtual de fiecare data...
Am 'dat' de curand peste o carte 'Creierul pe cont propriu', e OK dar ma chinui de ceva timp sa o termin, tot apare altceva mai 'important' si aman...
Unde am fost azi noapte?Immmm, Suspans, Miste...spun dar ma duc sa ma spal putin si revin. Azi am fost cu rolele in parc si am tot'Desertul Sahara ' in ochi, in gura, pe fata, parca am si in... stii tu unde (glumesc)
E o comedie buna pe Prima... 'Alfie'
Buburuzelor
multe si
multi
maya71 spune:
| citat din mesajul lui aniast72 maya, ti-aduc eu lapte ca am vreo 8 litri in frigider. Prin ce zona stai? Poate suntem vecine... Andreea, in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Sufletel, in Cina...
vreau cartele de teleportare, are cineva de vanzare sau macar de imprumutat???! Doar pentru o raita si inapoi.Multumesc! Gasesc eu o cale sa vin

16+
BAIETEL