Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )
Raspunsuri - Pagina 20
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Sufletel, in Cina... vreau cartele de teleportare, are cineva de vanzare sau macar de imprumutat???! Doar pentru o raita si inapoi.Multumesc! Gasesc eu o cale sa vin ![]() |
Buburuza, tu unde stai?
maya71 spune:
Ioana... cand mergeam pe role... ma gandeam... cum ar fi fost sa merg si sa plimb burticuta asa...cred ca as fi fost atractia parcului...
maya71 spune:
Fetelor... mare lucru sa recunosti cand ai gresit, da dovada de tarie de caracter si maturitate... 'Recunosc, am 'dat/o in bara'. Ce e de facut?!' ... si sa faci ceea ce trebuie. Cat de important este sa recunosti atat fata de tine cat si fata de ceilalti... dar sa spui cu voce tare... nu asa printre buze.
Filmul de pe Prima -'Alfie'...la inceput am crezut ca este o comedie... dar se pare ca sunt 'lectii de viata'
E de gandit si aprofundat... De cate ori am dat vina pe altii, de cate ori am zis ca eu am facut ceea ce trebuie???!!!!Ptiuuu....
maya71 spune:
S/a terminat filmul... mi/a placut.
Ultimile replici au fost 'Cat de important este sa ai liniste sufleteasca' si 'Care este sensul vietii?????' Upsss
Cu linistea sufleteasca... sunt intru totul de acord si/mi doresc atat de mult...
Cu partea a doua... 'Sensul vietii'...aici am o trilema. Voi ce parere aveti? Nu la ora asta... asa cand se poate...
maya71 spune:
Va
burticutelor! Sting eu lumina...
A venit si 'fangutelul' meu asa ca ma duc sa/l rasfat...
LoredanaB spune:
Am intrat doar sa va pup de noapte buna si sa va urez o duminica frumoasa!
Am fost toata ziua pe drumuri mai precis intr-un orasel la 45 m de viena.S-a ornanizat o piata cu lucrurile second doar pt copilasi pana in varsta de 6 ani, in special jucarii.N-am putut rata asa ceva...am gasit lucruri care in magazine sunt cate 45 euro si aici la piata era 12 euro.FOlosit dar in stare perfecta.Am venit incarcati dar si obositi.Piticului i-a placut foarte mult...ii place intre lume multa.CU noi acasa se plictiseste. Ajunsi acasa am inspectat jucariile...ore intregi nu i-am auzit gurita dar nici a lui taica-sau :)). Erau amandoi incantati de jucarii.
Eu ma simt putin ciudat...am ajut parte azi de 2 "lovituri".Stateam intinsa in pat, rasfoiam niste pliante cand am simtit ceva ciudat si in acelasi timp parca cunoscut.POate e doar imaginatia mea...maine fac 14 saptamani. Mamici care sunteti deja la a doua sarcina, va simtit sambureii?
Gata ca m-am intins...is ca o moara stricata.
VA pup pe toate...somn usor sa aveti!
13 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
aniast72 spune:
Loredana, eu mi-am simtit burtica tresarind pe 8 Martie si eram fix in 14 sapt. N-am fost sigura dar mi s-a confirmat 2 zile mai tarziu cānd am simtit din nou. De atunci, usor usor, am inceput sa simt mai bine si cand pun palma pe burtica. Maine inchei 16 saptamani.
Andreea,
in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
IONY_82 spune:
Ariciu " LA MULTI ANI"! "LA MULTI ANI"! " LA MULTI ANI"!

Sa fii fericita ,sa ai o sarcina usoara in continuare ,un bebelus frumos si sanatos si toate lucrurile bune sa te urmareasca

si un buchet de 

din partea mea

vreau cartele de teleportare, are cineva de vanzare sau macar de imprumutat???! Doar pentru o raita si inapoi.