Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

ioana sa nu crezi acum ca orice zvacnitura e contractie.
Intensitatea durerii e destul de mare, ca un cutit si nu trece prea repede.
Am facut completarea aceasta sa nu cumva sa sperii vreuna dintre voi.

12+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_naomi spune:

ufff totusi cred ca ti-e tare greu si mai avm ceva ceva pana la termin, dar sa sti ca iti tin pumni !!!

burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Pt Crina: da, asa se zice...bine la noi in balta se zice altfel dar e prea urat sa fie spus aici... Sper sa fie bine burtica ta...si poate sapt viitoare fugi si tu la iarba verde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_naomi spune:

*la termen scuze...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_naomi

ufff totusi cred ca ti-e tare greu si mai avm ceva ceva pana la termin, dar sa sti ca iti tin pumni !!!

imi e greu pentru ca eu sunt de fel o persoana foarte activa si acum m-am trezit ca o neputincioasa, stau in pat, ma duc la baie si cam atat.
E greu da trece, macar peste vreo 6 luni

12+

crina

Mergi la inceput

Mariuk sa te auda Dumnezeu!

12+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Crina, sfat: cauta un desen animat si incearca sa te relaxezi, poate si faptul ca esti foarte ingrijorata face ca durerea sa persiste... eu fac asta de fiecare data cand ceva nu este ok... ultima data am vazut Printesa si broscoiul...e super distractiv.
Sper sa fie de folos sfatul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Crina, sfat: cauta un desen animat si incearca sa te relaxezi, poate si faptul ca esti foarte ingrijorata face ca durerea sa persiste... eu fac asta de fiecare data cand ceva nu este ok... ultima data am vazut Printesa si broscoiul...e super distractiv.
Sper sa fie de folos sfatul...

merci pentru sfat. spre rusinea mea am inceput sa fac teste de inteligenta pe net ca sa nu-mi moara neuronul.si da ma uit la filme ca-mi plac mult, chiar daca le-am mai vazut.
nu mai pleci la balta?
eu ma duc la masa ca a incalzit sotiorul mancarea trim isa de mama (asta ca sa precizez ca nu a gatit el ca sa nu ma invidiati).

12+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Crina pofta buna!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

11+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Neatza burtici

Noi nu mai avem somn de vreo ora asa ca va pregatesc in dimineata asta cafeluta cu lapte, lapte cald, ceai, suc de portocale, cacao cu lapte si un mic dejun copios

'Neata de pranz burtici! La mine nu a mers netul, am vrut sa va salut la prima ora.

Andreea... tu esti Atreiu din 'Poveste fara sfarsit' stii filmul nu? E baiatul (la tine e fetita) care vroia sa salveze Lumea Viselor (in capitolele trecute, la unele burticute, le/am dat nickname.uri... ce imi vine mie in imagine de burticuta, mi/e mult mai usor sa retin)

Atreiule, mie mi/e pofta de orez cu lapte si dulceata de visine pe de/asupra.... Pleaseeee Eu nu mai am lapte... si tre. sa ma duc sa cumpar si am o pofta nebunaaaaaa.

Aaaaa, eu la ora asta sunt albinutza rau, harnicuta nevoie mare. Am catadicsit sa intru pe balcon si sa arunc ce nu am aruncat de peste iarna si le/am depozitat acolo... colectia mea de 'Formula As' care e umeda, rezervorul vechi de la baie, toate bateriile de la chiuvete si cada... va dati seama ce era la mine... imi stateau pe creieras.

.. ce frumos este afara... dar aveti grija de voi ca e tare inselatoare vremea asta si pacaleste rau de tot.

Mergi la inceput