Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_naomi spune:
Neata burtici,
Ne-am trezit si noi pe l 8 dar tar ne-a fost lene sa ne dam jos.... aseara am aj la 9 acasa si ne-am bagat la nani, sa va spun:
am primit rezultatele de la firusologie profil torch, etc, si sunt toate bune !!!
, iar la testul dublu risc varsta 1/1407 si risc test combinat 1/3171 si rezultatul testului combinat negativ, cred ca e de bine din ce am mai citit si eu pe net.
Apropo de ce zicea andra, ce ar mai merge o iesire la padure
, un gratarel .... 
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
chichiutza spune:
Felicitari Vanny! Super vesti ne-ai adus! Asemenea momente nu se uita niciodata...

Nu ti-a zis si ce e? Eu miercuri am sa am 12s si 1z si sper sa aflu mai intai ca totul e in regula, apoi ce e, mor de curiozitate! ![]()
Cristina
11+
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata, burticute!
La noi tocmai s-a incheiat week-end-ul si azi e prima zi lucratoare din saptamana. Am avut un week-end f frumos si plin, am fost plecati la un beach resort la vreo 100 km de oras si am dormit joi noaptea acolo.
Toate bune si frumoase, doar ca m-a ars soarele tare. Stiu, nu e soarele de vina, ci eu insami ca am stat ca "inecata" la soare. Adevarul e ca nu mi-am dat seama ca o sa ma ard in halul asta, mai ales ca m-a mai vazut soarele anul asta. Offfff, acum regret... lasa ca ma ustura pielea, dar sunt ingrijorata pentru bebe. Slava Domnului ca mi-a trecut prin cap sa imi acopar burtica, ea fiind singura ramasa alba. Am citit pe net si concluzia mea este ca nu trebuie sa ma ingrijorez pentru bebe (oare???), ci pentru propria-mi piele careia nu ii face bine expunerea exagerata la soare. Aveti experiente in sensul asta?
Din pacate nu am terminat de relatat tampeniile pe care le-am facut: am stat si in jacuzzi! De asta ce mai stiti? Nu am stiut ca e contraindicat in sarcina si nu a fost nimeni pe faza sa ma traga de urechi. Apa era calda, dar nu fierbinte, ai am stat vreo 30 de min (dar nu in dreptului jetului).
Sunt ingrijorata pentru bebe, mai ales ca nu l-am mai vazut de pe 23 februarie. Tocmai marti, pe 23.03, am programare la eco. Sper sa nu o iau razna pana atunci si sa nu-i fi facut rau copilului. Offff 
15+
vanyy2009 spune:
chichiutza multumesc
....totul va fi in regula si la tine o sa vezi.....mi-a spus si ce este.....deci
in proportie de 80% este
BAIETEL
.....si este sigur baietel ca i-am vazut micutza chestiuta
....
Si mai am o veste :[red]oficial va anunt ca si eu voi fi miresica cu burtica
[red]
12+
Buburuza_10 spune:
Vanny si Ioana Naomi, felicitari pentru vestile bune!!! Doamne ajuta sa o tinem numai asa pana la sfarsitul odiseei dar si dupa, la scutece!!! 
Am uitat sa va povestesc - in mesajul anterior - ca am si racit!!! Asa cum v-am spus, numai tampenii am facut week-end-ul asta!
Nu e prea tarziu, sper, sa va spun buna dimineata!!! si sa va urez un week-end frumos si relaxant!!! 
15+
vanyy2009 spune:
rezultatele de la echo DT sunt:
- NT: 1.6mm
-BPD: 21.5mm
-CRL: 6cm
-inimioara: 162bpm
Risc de : -trisomia 21(down syndrom)- 1:19834
-trisomia 18- 1:46683
-trisomia 13- 1:146914
12+
Mari-Mariuk spune:
Buburuza, nu cred ca ai de ce sa iti faci chiar atat de multe griji...eu nu cred foarte multe lucruri ce se spun ca e bine sau nu sa le faci, pentru ca unele persoane vorbesc doar ca sa se afle in treaba...Intr-adevar, timpurile s-au schimbat, din cauza mediului mai poluat suntem mai sensibili/-e si ne putem expune la mai multe rele, dar totusi!!! Ar trebui sa fim un pic mai optimiste! Stiu foarte multe femei ce au stat la soare pe plaja zile in sir- erau in ultimul trimestru de sarcina- si au copii foarte frumosi si sanatosi.
ioana_naomi spune:
vanyy felicitari pentru micutul baietel si desigur Casa de piatra !!!!
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png