Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )
Raspunsuri - Pagina 16
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanyy2009 rezultatele de la echo DT sunt: - NT: 1.6mm -BPD: 21.5mm -CRL: 6cm -inimioara: 162bpm Risc de : -trisomia 21(down syndrom)- 1:19834 -trisomia 18- 1:46683 -trisomia 13- 1:146914 12+ |
Perfecte rezultate!!!! Felicitariiiiiii pentru nunta!!!!

15+
vanyy2009 spune:
multumesc mult fetelor
nunta va fi in mai pe 30 cred....azi vrem sa mergem sa vorbim cu preotul sa vedem daca se poate atunci
12+
Mari-Mariuk spune:
Vanyy, cred ca se poate pe 30 mai, abia pe 1 iunie incepe postul,(post ce inainte era de 2 sapt in iunie!).
ioana_naomi spune:
buburuza multumim
, la fel si tie, si i grija ca acum se raceste repede... am fost putin si eu racita insa am baut la greu ceai de tei cu miere si lamaie.
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
LoraG76 spune:
Yeeee, ce de-a vesti bune!
Vanyy, felicitari! 
Super-vesti! Sa fiti sanatosi si tu si baietelul nazdravan!
Ioana_naomi, felicitari si pt. rezultatele voastre! 
Mama, ce-a mai trecut timpul...parca mai ieri nici nu se vedeau bine embionii la primul eco si acum deja se coloreaza carucioarele, incepem sa-i simtim...emotionant!
Buburuzo (asa-i zic eu fie-mii), nu-ti mai fa griji!
Stiu ca e greu sa nu-ti faci griji, dar sunt sigura ca bebe e bine-merci, s-a relaxat si el la soare si in apa calduta!
Abia astept sa mergi la eco, poate-ti spune si ce e.
Eu am facut acum o pauza, am terminat de intins rufe, aspirat, strans jucarii...care vad ca iar apar...
, acum merg sa fac ciorba ca a fiert carnea, apoi sa spal pe jos.
Lora, mami de Iustina si 
16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
Buna frumoase burticutze!
Ce zi insorita e afara......e frumos.....
Va pup dulce pe burticutze.
12+
crina 
crina-s spune:
vanyy felicitari pentru bebita, pentru nunta si pentru rezultatele excelente la analize!

12+
crina 
crina-s spune:
Buburuza nu-ti face griji ca bebe e bine ai sa vezi. Mai ai un pic. Bucura-te de sarcina si de zilele frumoase.
Cand povestesti de temperaturi ridicate, de soare, de plaja....te invidiez (prieteneste).

12+
crina 
crina-s spune:
noi de miercuri am avut niste zile mai uratele.Am avut contractii mai mereu si am stat nemiscata in pat. In afara de contractii am dureri mari de burtica.Asta este....ce sa fac? Stau cumintica pentru ca mi-e frica sa nu ma interneze dna doctor in spital.
Sper sa treaca cat mai repede zilele astea grele, ca sa pot sa ma bucur si eu de sarcina.
Acum ma gandesc ca poate nici nu am sa pot sa ajung la botezul finutului meu.....mai e pana pe 10 aprilie....
va pup

12+
crina