Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )
Raspunsuri - Pagina 14
Andreea82 spune:
Neatza andra ![]()
Se pare ca nu sunt singura fara somn...asa as mai fi dormit, dar nu mai reuseam
LoraG76 spune:
'Neata, fetelooor!
Si eu sunt la cafea acum, dar sssssssssst, vorbiti incet sa n-o trezim pe Maya, ca nu's unde-a bantuit ea pana la 2 noaptea...acum cred ca doarme si patul sub ea!
Eu sunt treaza de la 7, al meu sot azi e de serviciu, Iustina si ea a facut ochi pe la 7.30, am pus deja gaina la fiert pentru ciorba...mai trebuie sa ma mobilizez sa ma apuc de curatenie.
Vad ca e soare afara, sper sa nu bata vantul, ca-l urasc!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
E rau sa te mtrezesti de dimineata si sa stai acasa
...mai am jumatate de ora treaba, apoi ma voi plictisi prin casa...cred ca plec in vizite, poate mai dau cateva invitatii pentru nunta...
Mariuk
11+
andra_b spune:
Mariuk, Andreea Lora buna dimineata! 
Sa aveti o zi minunata orice ati face! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
11+ cu bebe mic
vanyy2009 spune:
buna dimineata fetelor
si multumesc de cafeluta
Nu am mai intrat de cateva zile dar v-am citit.....Bun venit noilor burticute sarcini usoare si la termen va doresc
Felicitari din suflet fetelor care au fost la echo si ne-au adus vesti bune(oricum altfel nu se putea)

.....
Asaaaa aaam citit si ca vom avea si viitoare miresici....felicitariiiiiii, Casa de piatra va doresc, multa multa fericire si multa iubire
mereu ma emotioneaza cand aud despre miresici, mi-au dat lacrimile cand am citit fetlor

Despre noi ce sa spun am fost ieri la doctor..vin si eu cu vesti foarte bune...l-am vazut pe bebica
....dormea cred ca doctora a stat 5 minute sa il trezeasca ca sa isi miste poziia sa il masoare
.....i-am auzit pt prima oara inimioara
m-a bufnit plansul instantaneu a fost cel mai frumos moment
.....conform ecografului si masuratorilor avem 12 saptamani+2 zile(azi)....6 cm-suntem mari ce mai
.....inimioara ne bate cu 162 batai pe minut
....am vazut manute , picioruse, stomacel....nasuc
.....rezultatele de la DT le scriu in urmatorul mesaj ca trebuie sa iau foaia
12+
nikolici spune:
Si de la noi o zi excelenta!
in 7s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
mihaelka77 spune:
'Neata burtici... M-am trezit pe la 8 tare energica si am inceput curatenie de primavara. E o vreme minunata aici, numai buna de spalat geamuri... Sper sa ma tina energia pana termin si cu sufrageria ca pana acum am reusit sa "dau gata" balconul si sa schimb pamantul la florile din balcon...
Am pus 2 poze cu burtica mea la 13 saptamani (fix acum o saptamana) in albumul de la profil. E drept ca pozele sunt facute dimineata cand burtica nu e atat de mare ca peste zi se dubleaza... Dar tot mi se pare mare; mama mi-a zis ca la ea nu s-a vazut pana spre sfarsitul a 4 luni..Depinde de organism cred.
14+