Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Seara buna fetelor.. Cat ati putut scrie in 2 zile...
Azi a fost o vreme superba la Deva, numai buna de plimbare... Sper e in sfarsit vine primavara.
Abia m-am intors de la manichiura - mi-am pus floricele pe unghii- si ma pregatesc sa fac o ciorba de salata in care sa "arunc" si cateva urzici ca mi-e tare pofta.. Va invit si pe voi.
O seara minunata sa aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara
Am ajuns si eu acasa, dupa o zi ingrozitor de lunga si plictisitoare. Vad ca toata lumea se bucura de soare si de caldura. La noi in Tulcea a batut vantul si a fost praf...dar tot am simtit ca vine primavara...
Mariuk11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Loredana, in poza asta e absolut adorabil:
http://ericjoshuab.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4610525875&ownerId=115376758&albumId=387250194
Ai un baietel frumusel foc, sa-ti traiasca! Cand zambeste pica fetele pe spate, cred!

Eu azi nu-s chiar asa bine, de aia nici n-am mai scris..mi-a fost tare rau la serviciu, asa ca de la 14.00 am venit acasa si-am stat in pat. M-a durut tare capul, ameteam, ma dureau si urechile, imi venea sa vomit..naspa. Am luat un paracetamol si acum imi e mai bine, dar nu perfect. Sper sa-mi treaca pana maine ca mi-am propus sa fac si curatenie, sa si gatesc...si as vrea sa si ies putin cu Iustina pe-afara daca nu bate vantul, ca daca bate, mi-e ca ma ia iarasi cu durere de cap...
Va pup pe toate si sper ca sunteti bine! Noapte buna!

Lora, mami de Iustina si 16+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Noapte buna, burtici!
Ne ,,auzim" maine, ca e ziua mai lunga si poate gasim mai mult timp...
Mariuk11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Ajung si eu cu intarziere... sa recuperez ce ati citit...

Klarisse cand mai mergi sa vezi pe bebe?

Loredana multumim pentru floricica, una si pentru tine!

Ioana foarte tare bancu de la tine!

Lora sper ca esti mai bine si maine sa te bucuri de vremea buna!

Eu astept sa se termine de copt painea din masina si ma pun la nani...
Maine am si eu planuri de curatenie sa vedem cum va fii... La bloc la noi se organizeaza si curatenie de primavara dar acolo e sotul responsabil

Noapte buna burtici!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

11+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna seara viitoare mamici!

Kitti te invidiez...ai unde sa-l scoti pe strunf la aer curat,la catel, pisica si alte animalute.Distractie placuta sa aveti!!!

Mari-paun ma bucur ca ai avut o zi mai buna. Ema e cu adevarat un copil minunat.Face progrese remarcabile.Se vede ca are parte de iubire multa din partea voastra.

Klarisse un weekend frumos sa ai!

Mihaelka ..bravo tie...te-ai facut frumoasa.Ar trebui sa-ti urmez exemplul si sa ma rasfat si eu putin.

Mari-Mariuk o noapte frumoasa sa ai

Lora multumim de compliment dar Eric cand zambeste isi arata ditamai strunga.Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine azi.Ai grija de tine, nu e mare tragedie daca nu reusesti maine sa faci curatenie si alte lucruri.

Andra se pare ca maine e sotulde servici la smottru...e bine cand ai ajutor.Esti o norocoasa

13 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

burtici!
Clabucutule, Fistiq, Loredana, Madutza, multumesc...
Sunt mult mai bine. Am luat urinal, aspirina, baie f fierbinte (tinut dusul fierbinte in zona) si dimineata aproape ca noua. am luat/o din pripa se pare... Nu stiu cum am reusit sa racesc... ba da dar 'o dau de gard'... am mirosit putina caldura si... in sacou masina-magazin, masina-banca, masina... ca m/a masinit-busit.

Mama cat e ceasul... adineauri am ajuns acasa... va pupicesc... ma bag in scutelce... o sa inghit si tastatura de atata cascat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neatza burtici

Noi nu mai avem somn de vreo ora asa ca va pregatesc in dimineata asta cafeluta cu lapte, lapte cald, ceai, suc de portocale, cacao cu lapte si un mic dejun copios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neataaa, nu am mai putut dormi de la 7 jumate si acum m-am hotarat sa ma instalez la comp pana se scoala si jumatatea mea
Asa ca profit sa va invit la un laptic , cu miere cine prefera...
La noi e soare frumos, Doamne ce as iesi la padure!!!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

11+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Nici eu nu am somn. Mi-am ,,trimis" omul la munca si eu imi fac de cap prin casa: ascult muzica, am ravasit casa sa am motiv de a face ceva ordine ca altfel ma plictisesc, cafeaua am baut-o...
Mariuk11+

Mergi la inceput