Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Referitor la capitolul ajutoare ca dee de-a lungul timpului am avut nevoie, cred ca depinde si de omul care va ajuta si de firea lui si de ce asteptari aveti voi de la ei.

In ce ma priveste eu sunt mai exigenta si vreau ca toti care intra in contact cu copii mei sa faca ce zic eu pentru ca eu stiu cel mai bine ce e bine pentru ei.
Ei...de aici o sa va dati seama daca cei ce vin la voi vin intr-adevar sa va ajute sau doar sa va enerveze..

Am si cateva exemple:
-la primul copil, la inceput, ii puneam cand intrau in casa sa se spele pe maini si socrii erau ofticati tare ...."da ce noi ne-am spalat acasa, ce suntem murdari?" ok bine nu va spalati nu puneti mana pe copil, mai ales ca muream de ciuda ca vroiau tot timpul sa il pupe pe maini, si se stie ca astia mici baga mainile in gurita.
Oricum eu ii pun sa se spele pe maini si acum cand intra in casa.
- am avut nevoie cand avea fetita 2-3 saptamani sa ma duc sa dau un fax aici in cartier,sotului care era plecat la Bucuresti sa depuna actele pentru certificat si uitase un act si eu tb sa il dau prin fax si am rugat-o pe soacra sa vina sa stea juma de ora.Fata dormea si ea doar trebuia sa o pazesca, cand m-am intors fata era treaza dar nu plangea, soacra dormea cu fruntea pe marginea patutului si balele ii curgeau pe lenjeria patului aproape de capul fetei. scuzati descrierea da' asta-i adevarul si era ora 11 ziua nu noaptea.
Sa nu va inchipuiti ca e vreo amarata de baba, e din aia "coconeata" cum se spune si sireata foc.
Ei oricum mie mi s-a luat de ea de mult dar acum imi calcasem pe inima s-o chem fiindca era vb de juma de ora si sta alaturi de mine.
- copii au mai crescut si tot incercand sa se bage in sufletul meu, tot soacra, mi-a propus sa stea cu ei cat fac eu de mancare si a stat.Si-a dat drumul la televizor, si-a cautat telenovela in timp ce pe astia mici i-a lasat sa ridice camera cu fundul in sus si din cand in cand auzeam cum se hizilea la faptul ca daramau tot in incercarea lor de a-i atrage atentia sa se joace cu ei.La sfarsit aveam mancarea gata si o camera devastata ce astepta curatenia generala, niste copii nervosi cu care nu se jucase nimeni si o baba plictisita de atata vacarm.Si asta a fost si ultimul ajutor.

Ca vb de faptul sa faca ajutoarele papa si curatenie, nu prea cred ca o sa vedeti asta....or sa va dea exemple de genul "eu mergeam si la servici, stateam si cu copii ,faceam si mancare si curat si nu ma ajuta nimeni si ma culcam la 12 noaptea.Asta era vb soacramii dar de la vecine am aflat ca ea nu avea nici o treaba cu copii, maicasa i-a crescut ca ea era prea ocupata cu activitati mondene si cu viata boema.

A si sfaturi o sa primiti gramada "gen nu spala copilul dupa apusul soarelui" vb soacrei, socru " sa ii tai unghiile cu dintii pana la un an" numai ca eu m-am dus chiar atunci si am adus forfecutza si am inceput sa ii tai unghiile baiatului.Na sa mai dea sfaturi din astea breze ca le arat eu lor.

Pana una alta in timp am invatat ca nu imi place sa se fataie nimeni inutil in preajma mea daca nu imi e de nici un ajutor si sa ma calce pe nervi si ca daca sunt organizata pot sa ma descurc singura si cu 2 copii mici, asa ca eu prefer stilul "singura si linistita" decat stilul "ma fac ca nu vad si imi inghit vorbele".

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna dimineata,
sunt cam in urma cu cititul, scrisul, cu tot, scuze dar nici calculatorul nu ma mai ajuta, trabuie sa ne facem timp si de asta.
Sunt cu ultimile pregatiri, mai ales cand am vazut ca prietena mea a nascut ieri... am intrat in priza.
ieri am fost sa vad bebelina. o frumusete mica si cuminte de 3 kg, m-am indragostit de ea pe loc, doar va fi prietena lui fii-miu.
In rest sunt bine, am reusit sa mai dorm cand pacalesc aciditatea, azi merg la coafor, apoi la dr, apoi la pedichiura, deci program full.
Apoi acasa pana pe 30 cand vine dr si sper sa rezist nenascuta pana atunci.

va pup si fetele revin deseara sa va zic vesti de la dr.
Va pup si multa sanatate!!!!!!!!!!!!!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Bravo Crissintibun!
Bravo Catus76_ro

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Buna dimineata , cam slaba activitatea in dimineata asta . Cred ca ati inceput sa dormiti mai bine si mai mult . Bravooo!! Eu nu intru in randul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- frumoasa noastra este in mod oficial cetatean al planetei -- mai exact al SUA am casa plina de americani hahaha. Are o fatza asa scumpica in poza de pasaport, seamana cu a lui John din primul lui pasaport, de bebe.

Oanka -- aseara am adormit si eu, adica nu ca am adormit, dar nu m-am trezit, asa, prin somn, i-am pus sanul in gura si am dormit in continuare. M-am trezit dupa 2 ore, ea cred ca a supt, a mai dormit, a mai supt, toata lumea a fost fericita...

Rebiana -- eu cand eram i liceu ziceam ca vreau 7 copii, dar voiam sa incep sa ii fac inainte de 20 ani. AM avut un vis, sa am copii in facultate, m se parea super cool sa ai copii de foarte tanara si sa fii studenta... Nu a fost sa fie, l-am facut pe primul la 25, apoi am zis ca vreau 5, ca nu voiam sa fac copii dupa 35 de ani. Acum zic ca 4 si gata -- dar Coleman e foarte marcat de sarcinile mele asa ca s-ar putea sa fie 3 si gata... cum o vrea Dumnezeu...

Oanka -- de ce ti-e frica sa scoti copilul din casa? Trebuie sa o feresti de aglomeratie, dar de aer nu e cazul... doar daca nu e foarte frig, ceata, umezeala excesiva. Altfel, care e diferenta dintre afara si in casa???

Honey -- crede-ma am ras pana am plans la faza cu porcusorul gravid... e de coma sotul tau...

Gata, e aproape ora sa mergem sa luam copiii de la scoala. Revin mai pe seara.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

burtici eu m-am trezit de 4 ori azi noapte, am avut burta ca un pietroi, mi-a fost cam frica ca o sa trebuiasca sa merg la urgenta , asta este m-am obisnuit. Dar la un moment dat au cedat contractiile si am reusit sa adorm .
Si eu as mai vrea sa stea cel putin 2 sapt. , ca ma paste un sentiment de neliniste ca poate sa se nasca acum si ca nu ar fi tocmai bine pentru bubulinul meu . Desi asa nu mai am rabdare, abia astept sa-l tin in brate .
Ieri a miscat asa de putin, adica cu o intensitate atat de mica , m-am cam speriat , a zis ca azi sun doctorita sa-i zic , dar a recuperat azi noapte si acum dimineata , slava domnului .
De nastere nu imi este atat de frica ,cat imi este frica de ce se va intampla in spital ,de asistente de doctori ..., ca m-am saturat de spaga peste tot,
Mie imi este si jena sa le dau bani . Dar o sa ma imbarbatesc, mi se pare un gest de ...nu stiu cum sa zic, cred ca de nerespect , de nesimtire , nu stiu cum sa zic mai bine .

Mergi la inceput

Am uitat sa schimbam semnatura , doamne ce mari suntem , nu imi vine sa cred ca am ajuns pana aici , si sper sa mai stea putin la caldurica bebelinul .Ieri am facut 35 de saptamani .

35+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neata!
am dormit mai bine azi noapte, doar 1 trezire, in schimb de la 7.30 nu am mai putut dormi.

Bumbita, bine ca te-ai linistit "partial" sa zic asa. o sa te lamureasca cu siguranta doctorul tau azi

Castelana, bafta azi la doctor si sa vii cu vesti bune.

Rebiana,

Camilencu, hai ca mai ai putin. asa ma rugam si eu in sarcina cu Daria, inca 1 saptamana si inca una( am avut ceva probleme incepand cu sapt.20) si pana la urma am nascut la 40 de sapt cu nastere indusa

oare ziua de azi ne va aduce vreun iepuras?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Emilia, ai o soacra...
E clar, stiu ce am de facut! Voi tine sedinta inainte de nastere! Sper sa ma pot impune (la soacra-mea, ca la mama...nu-i problema).

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fete dragi! Am dormit neintoarsa aseara, semn bun nu?

Yaia multumim de vesti!

Bun venit Alessia Stefania! Felicitari Crissintibun!

Rebi, pup printesa mica sa se faca bine cat mai repede!

Gaby, unde ai scris despre Ella? Nu reusesc sa gasesc

Lindal, Miria, sanatate multa!

Ref la ajutoare, la mine o sa fie mama de baza care ma ajuta cu tot ce poate, mancare, curatenie, spalat orice, stat cu bebe. La recomandari despre "cum ar fi mai bine" sa procedez cu bebe inca nu stiu cum va fi, dar macar avem o relatie f buna si pot sa-i spun orice ma deranjeaza. Eu ii multumesc lui D-zeu ca e langa mine!

Altfel, mai nou soacra-mea mi-a zis ca isi ia si ea 2 sapt dupa ce nasc eu sa ma ajute... Dupa ce toata sarcina nu a dat pe la mine decat o data sa ma vada si atunci fortata de imprejurari, sau sa ma intrebe daca am nevoie de ajutor cu ceva (asta in conditiile in care statia de unde ia masina, caci nu sta in Buc de vara trecuta, e la distanta de 2-3 statii de casa noastra si zilnic face acest drum), acum brusc sare in ajutor. Cu riscul de a se supara insa voi face totul asa cum cred eu ca-i mai bine pt copilul meu, nu ma incanta ideea de avalansa de sfaturi si sacaiala cand eu voi fi bulversata si in plin proces de acomodare si refacere. Daca ma iau dupa faptul ca ea nu cumpara nimic pt bebe inainte de nastere, ceea ce a incercat sa ma convinga si pe mine, sau ca nu e bine s ama imbrac in negru cat sunt gravida samd...imi inchipui cam cum vor sta lucrurile si la cap sfaturi Oricum, sanatosi sa fim!
Edit: nu e bagacioasa defel, insa are grija sa discute despre absolut tot cu cumnata-mea, ceea ce nu suport! Prefer sa nu ma ajute cu nimic, decat sa comenteze/interpreteze tot ce gaseste la mine in casa sau mai stiu eu ce...

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput