Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
nibi_niki spune:
ramy stai linistita cu problema cu soldul...mai ales ca e o forma usoara.Eu m-am nascut cu luxatie bilaterala de sold.Am stat pana la varsta de un an in ghips...sau atela..cum ii spune..Auzind eu ca poate fi genetica ieri am dat fuguta la eco cu asta mica.Cica ar avea si ea o problemuta la soldul drept,,,dar nu imi fac griji...mi s-au recomandat doi pampersi..si peste vreo doua luni sa mergem iar la doctor..... 

37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
nafi spune:
Buna seara dragelor!
Am aparut si eu dupa o zi destul de agitata...am umblat mult...pe la mall , am cascat ochii la magazine (sotul vrea sa-mi cumpere un cadou si ca sa fie sigur ca alege ceva sa-mi placa...avand in vedere ca a citit el..gravidele sunt mai mofturoase
a preferat sa ma lase pe mine sa-l aleg). Desigur o zi nu e suficienta ca sa ma decid asa ca mergem si maine!
Pe urma...am fost la cosmetica, mi-am facut pedichiura si m-am epilat!!! In zona inghinala...facuta gen brazilian...am crezut ca o sa nasc acolo!

O durere de cosmar! dar acum sunt fresh si fericita ca am scapat!
De ieri tot am dureri de burta ca la menstruatie si contractii cam de 3-4 ori pe zi...deci uterul se pregateste!
Miria si Lindal - sanatate muuulta
Si eu ma lupt cu raceala de vreo 4 zile, nasul infundat , tuse care imi sfasie gatul...si desigur...durerile de sciatica, sale care deja fac parte din cotidian.Ca si tratament cate un paracetamol de 2 ori pe zi, un sirop de tuse homeopatic 3 ori/zi , multe citrice si cand nu mai rezist ...cateva picaturi de nas...despre care ginecologul mi-a spus sa nu ma agit ca le pot utiliza fara riscuri 1-2 ori pe zi...
Bumbitza - poate macar un telefon dat medicului nu ar strica! si eu am mai avut de vreo 2-3 scurgeri mai consistente dar nu sa-mi curga pe picior! poate ca mai bine intrebi ca sa dormi linistita!
Cat despre ajutoare...mama va veni din tara atunci cand o sa-i spun ca am nevoie de ajutorul ei...asa ca nu e un "pericol" sa ma trezesc cu ea pe cap iar soacra la 600 km distanta si cu o alta nepotica de 10 luni pe cap (cumnata s-a intors la servici de curand caci aici ai doar 6 luni platite de concediu
)nu va veni decat 3-4 zile la inceput sa ma ajute pana ma obisnuiesc eu cu noua postura de mamica.
Dupa asta...il am doar pe sot care si-a luat deja 15 zile libere pentru cand nasc si atat. Asa ca sper sa imi revin repede dupa nastere , sa fie bebe sanatos si mancacios si sa ma descurc bine singura!
Ma bucur sa stiu ca Oana e mai bine si curand se va intoarce la iepurasul ei! M-a intristat f mult cand am citit ce-a patit! Bravo sotului ei ca s-a descurcat cu situatia asta!
Ma duc sa mai citesc din urma ca am pierdut cateva pagini !
HAI CRISSINTIBUN SI HAPPYJOY! NASTERE USOARA!

37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
GabyHila spune:
Bumbitza sa nu fii in starea de negare:)) mie imi curgea apa si eu o dadeam una si buna ca nu am cum sa nasc asa repede:)
mie nici macar nu mi-a ajuns pe picioare si era lichid amniotic! eui zic sa faci dus, sa te asiguri ca esti frezata si sa te duci la spital. ia bagajul cu tine in caz de ceva..
Tin pumnii!
P.S. Ai plecat deja da?
babyangel spune:
Bumbitza, si eu am scurgeri destul de abundente de vreo 3 saptamani...nu cred ca e lichid nici la tine. daca ar fi fisurata membrana, atunci ar curge cate un pic de cate ori te ridici din pat sau fortezi abdomenul.
Eu sunt cu tamponele, desi nu le-am suportat deloc toata sarcina, dar de 2 saptamani nu mai fac fata cu schimbatul chilotilor
...e musai sa le port!
Dayanara, eu zic sa iei totul cu calm ca altfel ajungi sa te urci pe pereti
In spania poti sa ii spui la Dr ca vrei sa nasti cu orice pret?? ca eu am putut sa ii spun ca mi-ar fi provocat-o, dar sa stii ca m-a luat cu frica, si tot am citit ca nu e deloc indicat sa il fortezi pe bebe sa vina, mai ales daca termenul nu e depasit.
Eu m-am temut, si incepe sa imi para rau pt ca intre timp mi-au aparut vergeturi, am pus cele 2 kg ajungand la venerabila greutate de 27 kg plus, m-am umflat la fata de abia imi mai pot controla buzele cand vorbesc
etc...
Anca-
in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
GabyHila spune:
Babyangel, poate totusi mama omida a avut dreptate. nasol sa fii asa umflata!
Am mai zis eu ca ma bucur cateodata ca am scapat de ultima luna!
Nibi bine ai venit acasa! sa te bucuri de toate momentele frumoase!
Roxana nu iti mai tot dori atata sa nasti, ca sa fie supriza cand chiar nasti!!
Rebiana draga mea nu refac stocurile cu aceleasi modele! lichidez stocurile ca sa aduc altele noi! poate la colectia viitoare?
Voi nu ati citit ca am vb cu Ella?
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia nici aici nu se face vaccinul, nici la copii straini si ma gandeam ca ar trebui sa intreb , mai ales ca in fiecare an mergem in romania... la voi tot in mana se face? si cum se numeste? azi ma duc la moasa la control |
La Tudor m-a intrebat daca vreau sa-l fac si mi-a explicat ca la copii lor nu-l fac pentru ca ei nu au cazuri de TBC, dar cum Romania e fruntasa la asta, mi l-a recomandat si eu am zis da.
La Bebelina nici nu m-a mai intrebat, a scris direct in carnet sa il faca la spital, dar e aceeasi asistenta la clinica si deja ne cunoastem bine...poate de ast nu m-a mai intrebat.
Da, se face in umar si se numeste BCG.
Sper ca ai venit cui vesti bune de la moasa...acum recuperez cu cititul...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
annya9 spune:
Bumbitza si eu te sfatuiesc sa dai macar un telefon la dr. sa-l intrebi.
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ioanaa28 No....vroiam sa va informez ca GLICERINA BORAXATA, e un remediu bun pt durerile si ranile mameloanelor, cu atat mai mult cu cat face bine si guritei lui bebe, pt curatarea depunerilor albe, deci sanul nu trebuie spalat inainte de alaptat. |
Eu imi aminteam de la cealalta odisee ca e contraindicata, dar nu mai tin minte ce ziceau fetele...si ieri tocmai am citit in Capraru acelasi lucru, ca nu e bine sa folosesti glicerina boraxata. Nu spune si de ce.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui GabyHila Rebiana draga mea nu refac stocurile cu aceleasi modele! lichidez stocurile ca sa aduc altele noi! poate la colectia viitoare? |
O astept!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Bumbitza banuiesc ca ai plecat la spital! Mie mi-a curs mai putin lichid amniotic decat ce descri tu si am avut membranele fisurate! E drept ca e f posibil ca cerclajul sa fi impiedicat ruperea membranelor in acel moment; nu facusem efort! Mai bine mergi la camera de garda si cei de acolo vor constata daca e asa sau nu!
Curaj!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!