Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 3

oanka80 spune:
gabyhila am vazut in pozicile voastre cu scumpetea de JOY ca o tii si tu broscuta pe burtica. e tare scumpica . la mine cand o tin pe mariuta asa adoarme instantaneu dar intotdeauna se trezeste cand incerc sa o mut in alta pozitie. as sta cu ea secole asa dar la un moment dat amorteste spatele meu. mi-as dori sa dorm si eu cu ea alaturi dar am o teama ca eu dorm ca un bolovan uneori si ma gandesc sa nu o lovesc. tare mult imi place de voi ca radiati de fericire
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze

oanka80 spune:
rebiana multumesc de cuvintele frumoase despre buburuza mea . si eu sufar putin ca sunt sinistrata in casa. asa as iesi pe afara, sa plec dimineata si sa vin in casa seara dupa zilele mele de alergatura acum parca sunt la inchisoare
.
noi avem 3 saptamani de viata si as vrea sa o scot pe mariuta pe afara prin curte putin la aer si nu stiu cum sa fac mai bine sa nu gresesc
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze

babyangel spune:
Dayanara, am continuat ziua de azi cu o plimbare de 2-3 ore prin oras, in completarea partidei; contractii am dar total izolate si slabe; dar u sunt de acuma ca le am de 2-3 saptamani.
In schimb ma inteapa/ustura f. tare colul..dar tot asa de 2-3 saptamani.
O vanzatoare de la un magazin , mi-a zis ca dupa cum arat(foarte umflata) in noaptea asta ma cam duc la spital. Daca e asa, ii dau titlul de Mama Omida
Anca-in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 rebiana multumesc de cuvintele frumoase despre buburuza mea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noi avem 3 saptamani de viata si as vrea sa o scot pe mariuta pe afara prin curte putin la aer si nu stiu cum sa fac mai bine sa nu gresesc ![]() Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) ![]() poze |

Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!

annya9 spune:
Multumesc mult fetelor pentru sfaturi, sper sa ma pot controla si nu numai eu, dar si sotul va trebui sa se controleze, pentru ca el chiar este o fire mai colerica, in mod special cand e maica-sa prin preajma.
Pe mama o mai dresez eu, dar soacra-mea...e ingrozitoare, daca nu face cum vrea ea pune bot. Si mai am problema...nu-mi place sa mi se controleze prin lucruri sau sa mi se schimbe ordinea...soacra-mea e artista in astfel de treburi!!! Pot s-o rog de fiecare data sa nu-mi mai schimbe locul lucrurilor, ea tot va face asta...parca special.
Iar daca nu o las sa faca nimic...ce credeti ca face? Fumeaza!!!!! Zilele astea a fost la noi si nici nu a tinut cont ca in bucatarie eram si eu...sau ca mancam...ea fuma!!!
...Ma rog, am eu un cui impotriva ei mai de mult, iar asta nu se vindeca...sa ma scuzati!!!
Va mai dau un exemplu ca sa ma racoresc: ma controleaza in dulapuri, sub pretextul ca face ordine, desi nu e nevoie! Asa mi-a facut ordine in dulapul cu tzoale si s-a si probat cu care ar fi crezut ea ca-i vine!!!!
Gata.... Inca o data scuze...cred ca mi s-a ridicat iar tensiunea, cat am scris despre ea. 34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

babyangel spune:
Niki, nu imi vine sa cred ca inca nu aveti numele stabilitPe listuta bebeluna este trecutaAdela.
Despre papa, si aici pediatri iti spun sa trezesti bebelasul la 3 ore sa pape. Eu sincer nu sunt de acord cu chestia asta, dar probabil ca nici nu l-as lasa mai mult de 4 ore jumate ziua, iar noaptea e clar ca nu l-as trezi niciodata.
annya, sunt de acord cu Denisacand spune ca cine vrea sa o ajute cu mancarea si curatenia...e binevenit!DAR nu invers..ei sa stea cu bebe si tu la curatenie si mancare
Spune-le ca o sa ii lasi mai mult cu bebe pe la 7-8 luni(atunci e putin mai greu..mai obositor sa zicem)
Anca-in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Sunt varza-vara. Am racit Dumnezeu stie unde, acuma am laringita, ieri nu vorbeam deloc, azi cica am dat-o intr-o magareasca ragusita rau si parca nu imi mai arde asa tare gatul si pieptul.
Dar imi simt capul cat o banita, nasul mi se infunda rau si ma dor oasele mai ceva ca pana acuma.
De luat cine stie ce medicamente nu pot lua, asa ca rabd la greu si nici sa plang serios nu pot ca mi se infunda nasul si mai tare si incep sa tusesc de ma ia cu ameteala.
Am fost ieri la oftalmolog cu Dami si n-are nevoie de ochelari, a facut o blefarita, asa ca e pe tratament. Am noroc ca-i cumintica si coopereaza super.
Acuma mi se pare ca o da si ea nitel pe tuse. Am incurcat-o daca i-am dat ceva!
Cristina +33
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 noi avem 3 saptamani de viata si as vrea sa o scot pe mariuta pe afara prin curte putin la aer si nu stiu cum sa fac mai bine sa nu gresesc ![]() |
cred ca n-am fost eu pe faza ca n-am inteles : de ce nu iesiti afara la plimbare?
mai ales daca stai la curte....e pacat

miria_cristina spune:
ANNYA - Multumesc pentru ochelari!
Legat de ajutoare, eu cred ca sunt foarte subiectiva si ar trebui sa ma abtin, dar n-am s-o fac.
La mine a fost exact invers. Dupa o saptaman in care venisem acasa cu fata si nici macar un telefon nu am primit de la mama, de la nasi sau de la oricine altcineva sau poate numai telefoane...am sunat-o pe mama sa stea cu fata cat imi scotea mie firul de la operatie ca nu vroiam s-o scot din casa in prag de iarna. Era sfarsitul lui noiembrie si era tare urata vremea. A venit, dar a stat exact pana cand am intrat in casa. Cand ne-a vazut a plecat in secunda 2.
Eram atat de obosita in perioada aia si atat de bulversata si singura si neajutorata. Asa ma simteam, nu pentru ca nu aveam sau nu stiam, ci pentru ca era totul nou si eu eram in convalescenta dupa cezariana. Oricat de viteaza am fost dupa operatie nu insemna ca trecuse starea postoperator si perioada de refacere.
Nu puteam sta in picioare ca ma lua cu ameteala si simteam ca am febra, desi nu aveam, iar noptile nu le puteam dormi din cauza fetei, care era cuminte, dar isi cerea papica.
Imi amintesc 2 momente care m-au surpins tare neplacut legat de ai mei, in perioada aia.
Intr-o zi cand n-am putut sta in bucatarie sa fac mancare ca nu ma puiteam tine pe picioare de slabita si mama era la mine, am rugat-o: "Drege-mi tu mancarea. Nu conteaza cata sare sau bulion pui. Nu ma mai tin picioarele."
La care mama mi-a replicat mestecand ceva in dorul lelii in gura: "Fiecare si-o drege dupa gustul lui. eu nu ma bag."
Iar a doua oara, in aceeasi perioada, nu am mai sunat-o o vreme destul de lunga. Recunosc ca nu am vrut. Pentru ca de cabd venisem doar eu o sunat si ea imi raspundea la intrebari numai. Ori eu asteptam sa ma intrebe de operatie, de fata, de mine.....ce intreaba in mod normal un parinte, nu stiu....
Intr-un final, n-am mai rabdat si am sunat-o si am intrebat-o: "Cat de ocupata ai fost de nu m-ai putut suna?"
La care raspunsul ei a fost: " Dar tu de ce sa nu suni, ce treaba ai?"
Acuma, nu mai continui ca o pot tine sir cu momente antologice din perioada de dupa sarcina si nu numai, ideea e ca nici mie nu-mi place sa se bage cineva in sufletul meu oricand si oricum.
Dar sunt situatii cand ajutorul este normal si binevenit.
Si ca sa nu existe discutii ulterioare e bine sa clarifici in cei mai diplomati, dar concisi termeni, ca vei avea nevoie, dar sa te lase sa il ceri tu. Este copilul tau, este experienta ta si trebuie si tu si sotul tau si bebe sa va obisnuiti unul cu altul. Fireste ca bunicii au rolul lor, dar sa fie ingaduitori tocmai pentru ca au trecut si ei prin asa ceva macar o data in viata.
Cred ca pana la urma fiecare isi va avea rolul lui in familie, mai ales daca isi doresc asta.
O perioada de acomodare e valabila pentru toti.
Nu-i indeparta de la inceput, ca va veni un moment cand sigur vei avea nevoie de prezenta lor.
Cristina +33
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

dayanara spune:
rebiana imi pare rau ca iar sunteti cu mucisori...poate de la umiditate, altfel ce.ar putea fi?¿
miria multa sanatate!
anca iar mi s.au oprit contractiile....tocmai cand ma pregateam sa ma duc la spital, imi vine sa ma iau la palme
miria sincer iti spun ca nu am nevoie de nimeni din familie sa ma ajute si nu o zic cu ton rau, ca nu.s certata cu nimeni, pur si simplu mie mi.e mai bine asa
nici cand merg in tara, eu nu las copilul singur cu nimeni, doar cu mine sau cu leo, cred ca depinde de firea omului
roxana 37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE