Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

intru si eu la spartul targului sa pun o majoreta pt anca si pif
CURAJ MAICI DRAGI!!!

noi suntem taaare fericiti, azi avem 2 luni si 4300 gr, am luat 1200 gr in ultima luna si in total 2 kg mi se pare ca este asa mare fata de cum era la nastere, vorba mamei, acum seamana si el a om

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Hai ca m-am intins cu mesajeleeeee....
Niki superba e mica ta printesa!
Ella pupaciuni frumusetii de bebe Geo! E nascut in aceeasi zi cu fii-mea! ;)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ma uit la Dansez pt tine, l-am gonit pe sot la celalalt tv Dar deja m-am intoxicat de atatea reclame

Andira, deci sa punem motatele la linia de start ca nu se stie nicioadata. Ce fac celelalte doua pisicute?
Ma bucur ca esti incantata de dulap, sa-l stapaniti si folositi cu placere.
F frumos numele ales, imi place Iris tare mult, l-am luat si eu in considerare la inceput
Bafta pe 26 la dr, si eu tot atunci ma duc si mi-a zis dr sa iau si bagajul cu mine ca nu se stie...

Honey, chiar n-am inteles care a fost faza cu "declansarea" nasterii, eu chiar nu vreau sa fortez cu nimic lucrurile. Aaa..daca e depasit termenul si sunt riscuri, normal ca-s de acord, dar altfel, sa vina scumpa mea cand e ea pregatita. La curs chiar ne-au zis ca e bine sa le dam sansa bebeilor sa iasa cand doresc, plus ca toate celelelate lucruri vor veni de la sine in acest caz, ca au rostul lor (laptic de exemplu).

Ella, tare scump bb Geo, sa va traiasca!

Cristina bafta maine! Sa vii cu vesti bune!

Andra, ai un baiat voinic in toata puterea cuvantului acum! S-o tineti tot asa si de acum inainte!

NASTERE USOARA ANCA!
HAI BEBE CODRIN!

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

In primul rand am intrat sa va spun ca am primit mesaj de la Cristina30 ca i s-a rupt apa si pleaca cu salvarea spre spital. Scot niste motate si pentru ea

HAI CRISTINA

sa ai o nastere rapida si usoara si sa te refaci cat mai bine si o bebelina frumoasa si sanatoasa

Si pentru maine scot motatele

HAI ANCA

HAI PIF

numai bine si curaj. Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi

Mami 36+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

vazut poze cu bebei de REBIANA,ELLA,DELIA13,ERINA.ATB.CHILD.Niste frumuseti.Sa va traiasca si sa fie sanatosi si norocosi.

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - multumesc

Linda - multumesc pt modificari!

Honey - dulapul nu e numai pentru pitica, ci pentru toti. Ideea e ca mai aveam unul singur, e drept mare, dar pentru 4 persoane e insuficient (nu mai vorbesc ca ii trebuie si junioarei macar un raft, pt body-uri si pantalonasi ).
Sau ma rog, acum dupa ce am scos 2 saci de haine din el pe care sa le dau, a ramas destul loc , dar am mai mutat si in cel nou.

Dayanara, Honey, Linda, Rebiana, Bumbitza - ma bucur ca va place Iris, si sotul meu zice ca e mai deosebit. Nu era neaparat in topul preferintelor mele, dar acum imi place si sper sa ramana asa .
Sincer, l-am gasit uitandu-ma pe listutele de copii de la "primele 365 zile..." si "Clubul scutecelor" . I-am facut o lista sotului, pt ca nu se putea hotari la al doilea nume, si asa ne-am decis.

Jasmine - eu sper sa rezist pana luni. N-am nici un chef sa nasc maine - suna aiurea, dar o sa ma intreb tot timpul daca e Peste sau Berbec - mai ales ca iau piciii maine dimineata, si sper sa ma bucur linistita de ele.
Iar duminica nici atat nu vreau, as vrea sa iesim in parc toti 4.

Mi-au venit cartile comandate de pe amazon, si astia de la Posta cred ca sunt nitel idioti.
Prima carte mi-au trimis-o la oficiul postal de langa mine, am luat-o miercuri, iar restul de 4 au ajuns la mama naibii, trebuie sa ma duc in Pantelimon dupa ele. Si-mi mai si scriu pe aviz sa ma prezint a doua zi (adica azi), in intervalul 9-14, si sa respect programarea (nu ca m-ar fi intrebat cineva daca pot). Eu ca eu, ca stau acasa, dar ei isi imagineaza ca toata lumea are program de voie la servici?
Deci bb Alex sa faca bine sa mai stea, ca sa pot lua linistita cartile.

Rebiana - da, se pare ca raman fara dop...
Dr a vazut de cum m-am suit pe masa si m-a si intrebat, cica "nu ati simtit nimic cum curge?". Am mormait un "ba da" - ce sa-i spun, ca eu la a 3-a nastere habar n-am cum arata dopul, si ca am crezut ca e o secretie mai abundenta? care culmea, aparea dupa ce stateam in picioare, in fund sau faceam efort...

Si sa nu uit, Babyangel si Pif - bafta maine!!

Iar eu ma duc in pat, ca iar ma iau contractiile.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira- Eu stiu o mamica care tot asa a pierdul dopul la ambele sarcini fara sa stie.
Azi imi zicea dr stomatolog ca ea a pierdut la ambele sarcini dopul cu 10 zile inainte.
Cica sa ma uit noaptea cand ma duc sa fac pipi daca nu sunt si bucati din dop. Ete na , ca altceva nu am de facut si daca sunt eu ce sa-i fac ?!!! Eu nici nu aprind lumina cand ma duc noaptea la baie ca bate din strada.

Ella- am vazut BBGEo cu botic ca al mamicii lui.
Cand va aud ca va reveniti asa repede dupe cezariana imi vin idei...

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

azi sunt cu uitatul .
Am dormit putin si m-a trezit cineva care a venit si a batut in geamul de la dormitor ( prost obicei, pt ce naiba cred ca avem sonerie) Am sarit speriata din somn cu burta beton. Nici acum nu s-au oprit contractiile , nu dor , dar sunt la 2 min.
E posibil sa am contractii ca m-am speriat sau e doar o coincidenta?

Mergi la inceput

Andira - la mine oricat de mare e dulapul tot nu e suficient. Si bineinteles ca mereu vin cu " eu cu ce ma imbrac". Pe voi la 4 persoane va inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Anca stiu ca pe 19 e ziua ta.
Dar, daca e sa vina m dvm as vrea pe 11, sa aibe aceiasi data ca si Ioana.
liliana_28 ai 32 de s sau ai uitat sa schimbi semnatura? Vad ca ai scris ca esti programata Luni la nastere..
nibi_niki am vazut o bebelusa frumoasa. Parca nu m am rabdare, dupa atatea poze cu bb..dar tb sa-mi astept randul.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 35+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput