Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

ANCA

PIF

Nastere usoara fetelor si sa aveti bebelusi sanatosi si papaciosi.

Felicitari HAPPYJOY pentru bebelina!

Eu am fost azi la monitorizarea bebului si miine ma trimite doc-ul totusi sa mai fac una in spital; eu oricum trebuia sa ma prezint duminica, om vedea ce o fi; dar semne de nastere nu prea am... col lung de 4 cm, bebelina inca nu e tare jos si eu m-am saturat de asteptat. Daca ajung iar la inducere nu e prea fain, dar daca nu e alta cale o facem si pe asta. Macar acuma are sotul meu concediu, mama vine de joia viitoare, ceva prieteni avem care au promis ca au grija de Magnus in caz de nastere asa ca cu Doamne ajuta inainte....

LINDAL daca vrei poti sa schimbi DPN meu de pe 25.03 pe 21.03. Multumesc frumos.

Cristina 39+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

De asemenea, rog fetele urmatoare sa ne comunice numele bebeilor, daca s-au hotarat: Lara, Yaia, magdone, michelle_sf, 2anke, cenia, nemary, Jasmine, selina-d, miria_cristina.

Si as mai face o "strigare" si pt fetele care ne urmaresc, dar scriu foarte rar, sa mai dea un semn de viata.

36+ (AMR max 3+)

eu nu m-am hotarat inca

HAI ANCA

HAI PIF PIF

BRAVO HAPPYJOY !!! BUN VENIT SARA !!!

andira - nici eu nu sunt sigura ca pot sa ma tin de cuvant cu data de 22 martie,dar...mai sper
daca ai colul lung si inchis si reusesti sa stai cat de cat linistita,poate rezisti pana luni

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Mamici, intru rapid sa va anunt ca suntem bine
Printesa Sara s-a nascut pe 18.03. A avut la nastere 3,3 kg si 52 cm si apgar 9. Suntem iremediabil si definitiv topiti dupa ea!!!

Va trimitem pupici si va multumim ca ati fost si sunteti alaturi de noi.

PS: Mai intru cand ajungem acasa : )
PS2: Nici aici nu au bcg-ul : ( il facem la stat cand s-o gasi....

38+

Felicitari Happyjoy! Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Hello fetelor,
eu sunt putin disper azi...
Eliza in loc sa largeasca intervalul dintre mese, de 2 zile il scurteaza.
Asta noapte zici ca o hraneam cu cafea, de la 23 la 2.oo sugea, o bateam pe umar, o puneam in pat, plangea, iar sugea si tot asa. Iar acum in timpul zilei s-a trezit la 2 ore, ea care ziua macar dormea si 3 ore jumate.
Cred ca o doare si stomacelul fiindca nu scoate gazele.
Plus ca are pielea la incheietura mainii f uscata, se descuameaza rau. Am dat-o de 2 ori pe zi cu ulei Sanosan, care pe restul corpului ii face bine, dar la manute vad ca nu e ok.
Trebuie sa rezolvam noi si problemele astea

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

La fel patim si noi cu mesele.. noaptea papa la doua ore insa de doua nopti se trezeste la o ora-o ora si jumatate iar ziua idem! Gandesc ca o fi puseu de crestere si papa de parca n-au mai mancat deloc!!
Piele descuamata are si Mara la incheieturile manutelor si ale picioruselor... se schimba pielea!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Pif pif Vom fi "colege" de travaliu ...de la distanta! Eu nu stiu inca cum voi naste..natural sau ceza...cert e ca bebelusii nostri vor serba deodata ziua de nastere. Curaj si sa fie totul ok!!!

FELICITARI HAPPYJOY SI SA FIE SANATOASA MINUNEA!!!

Anca-in 41 saptamani si 3 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Pana maine dimineata!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Fetelor, am facut mai multe modificari la prima pagina. Sper ca nu am trecut ceva gresit. Va rog sa verificati si sa semnalati daca sunt erori.
Babyangel, tu esti programata maine, nu? Ca eu asa stiam, dupa tabelul din docs. Pun o motata.
Si una pt Pif.

36+ (AMR max 3+)

Lindal, da ..eu sunt tot maine! deci tu ai modificat acolo Din nou ma simt ciudat sa-mi vad acololo numele..si de data asta e pe bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira
Rebiana, Miria - , nu am intrat zilele astea ca nu m-am simtit f bine, dar am incercat sa mai citesc.

Pupacesc! Ma gandeam sa te sun daca mai absentezi de-aici! Ma bucur ca ai primit dulapul si esti incantata de el!
Daca elimini dopul.. plus ca esti la a treia nastere.. gandesc ca momentul e mai aproape decat credem! Doamne ajuta sa fie cu bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira
Aaa, si ne-am sucit iar la nume, acum sper sa ramana definitiv.
Iris Alexandra

Iris era si printre preferatele mele!

Mergi la inceput

Fetelor, m-am emotionat la maxim sa vad din nou atatea motate pentru mine. Va pup pe toate , fara exceptie, si va voi da vesti cat de repede voi putea. Ma retrag sa ma relaxez la un film , ca deja simt cum creste morcovelul

Mergi la inceput

HAI PIF_PIF!!
HAI ANCA!!

Roxi si noi am cazut de acord in ceea ce priveste prenumele Marei tot pe considerentul ca are tot 4 litere ca si Luca :)

Mergi la inceput