Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

of liliana prin ce.ai trecut si tu...bine ca bebe e ok!

castelana felicitari pt vestile bune, deci nu vei naste inainte de 30 :)

fetelor citeam ca starea de nervi intarzie nasterea, se elibereaza adrenalina care inhiba oxitocina...si asa a fost la prima mea sarcina cand eram super nervoasa, asa ca de azi am decis sa fiu ca o floare :))) si cica si ananasul e bun

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

nu stiu daca e chiar asa, prietenei mele i-a zis ca poate ea s-a tot stresat ca nu naste cu dr si asa a nascut inainte.
Ea era intradevar foarte speriata, fiind la al treilea ( 3 copii in fix 5 ani), se simtea si tare rau si ii era tare greu in ultimul timp.
in fine, ia nu te mai stresa fata draga si cand vrea sa vina Silvana sa vina sanatoasa, nu?
nu face prostii cu atata treaba in perioada asta, odihneste-te si tu.

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana eu citesc ce zic medicii, faza cu adrenalina :) la mine s.a potrivit, poate prietena ta nu s.a stresat destul :)))
eu nu stau in pat si astept sa nasc, ceva tre sa fac in afara de peace and love, ma duc maine in mall sa mai bag 3 ore de mers pe jos si cu bucuria magazinelor la fix imi vine :)
eu sper sa fie bebe cat mai mic, al meu zic

denisa tu ce faci?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

mutumesc iar pentru raspuns

babyangel mi se face rau cand ma uit la semnatura ta . Cred ca si tie . Te apreciez pentru cata rabdare ai dat dovada .Cred ca eu eram izvor de lacrimi in locul tau.

35+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Cami , De foarte multe ori "am dat de greu" psihic, ca fizic ..din luna a 7-a nu mai am nopti linistite.(dureri de "duda" si acid)
Dar, mi-am impus efectiv sa nu disper, pt ca pe prima sarcina am plns foarte mult , si am fost foarte iritata, si la fel a fost si Lucas: plange la comanda, si pana a crescut si a invatat sa se autocontroleze, a fost cam "isteric'. Am zis ca de data asta nu va mai fi asa copilu'...cel putin nu din cauza mea...
Multumesc lui Dumnezeu ca am reusit destul de bine sa ma abtin.

Anca-in 41 saptamani si 3 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Pana maine dimineata!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana eu citesc ce zic medicii, faza cu adrenalina :) la mine s.a potrivit, poate prietena ta nu s.a stresat destul :)))
eu nu stau in pat si astept sa nasc, ceva tre sa fac in afara de peace and love, ma duc maine in mall sa mai bag 3 ore de mers pe jos si cu bucuria magazinelor la fix imi vine :)
eu sper sa fie bebe cat mai mic, al meu zic

denisa tu ce faci?

POZE

fata draga ai grija cu plimbarile, nu te duce singura, sa nasti pe acolo (parca tu povesteai ca ai vazut sau auzit in mall la voi o intamplare nascatoare)
oricum esti la 38 de saptamani ( cu toate ce ai UM dupa mine... nu stiu cum calculati voi, eu implinesc 38 de sapt abia marti) si copilul este considerat la termen de acuma.
Ai grija de tine!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

castelana maine intru in 38, eu am acelasi UM ca denisa 27.06
nu mi.ar pasa mie sa nasc nici acolo, au doctor tot ce trebuia, aia de a nascut super fericita a ajuns la spital cu salvarea, si ea si bebe ok

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Am reusit sa pun si eu cateva poze cu iepurica mea..sunt la semnatura.Ma bag le recuperat ca mai am vreo 2 capitole...sper sa ma lase asta mica..

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

vai niki ce frumoasa e maria ta! seamana cu tine, asa pare, cel putin gurita e a ta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Liliana - ce urat s-a manifestat rubeola la tine ( de asta prefer sa fie facuta in copilarie si nu sunt deacord cu vaccinul ROR)
Bafta luni !!! Faci cezariana nu ??

Roxana, bumbita- eu nu folosesc expresia respectiva. Mama o folosea/ foloseste si ma oftica la maxim ca nu stiu ce sunt "mierte-fierte" alea

Roxana- ai grija elegantii africani au perioada de gestatie de 22 de luni ( parca asa , in orice caz aproape de 2 ani).

Nu mai stiu ce sa mai zic...

Azi am fost cu sotul la dentist si dr cand m-a vazut " ai baiat nu ?" Surpriza nu !!!. Dupa ce a auzit ca am 38+ a zis " Si ce cauti aici ca esti bomba cu ceas sa nu te sui pe scaun ca eu nu fac pe moasa" S-a calmatcand i-am spus ca am venit cu sotul.
A facut si un pariu cu asistenta: dr zice ca nasc duminica, asistenta ca luni marti
Le-am zis ca nu mai trec pe acolo ca ma deprima, cum sa nasc fara usa la camera ???

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

denisa mierte nu stiu ce sunt, celelalte prajite erau in meniu la mine :))
bine ca mi.ai zis de elefanti

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

bumbitza- ce jos mi se pare burtica ta!!!!

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput