Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara castelana maine intru in 38, eu am acelasi UM ca denisa 27.06 nu mi.ar pasa mie sa nasc nici acolo, au doctor tot ce trebuia, aia de a nascut super fericita a ajuns la spital cu salvarea, si ea si bebe ok roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
scuze Dayanara, aveam impresia ca UM e 2.07, scuze, nu stiu de unde am ramas eu cu chestia asta.
nibi, sa-ti traiasca frumusica, e o frumuseteeeeeeeeeeeee!!!!
castelana fericita
37+
honeybaby spune:
Roxana - celelate prajite le-am incercat. Au fost bune mai ales cu o gura de bere dupa 
Pune si tu o poza cu burta sa ne dam cu parerea cand nasti![]()
Sa inteleg ca daca sunt nervoasa nu nasc ??? Nu-i rau.... la cati nervi am eu inseamna ca nu nasc pana nu termin cu casa
sper totusi ca bebeluna sa nu iasa crizata ca mine !!!!
Oare o fi ajuns Oana acasa. Sper ca da. chiar inainte sa citim vestea ca e la spital citeam povestea nasteri " cineva acolo sus ne iubeste". Tare nedreapta viata asta pt unii, mai ales ca Oana este genul care nu ar face rau nici la o musca
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Niki - am vazur printesa. Frumusica foc. Sa va traiasca.
sunt cu capul in nori si nu ma pot contrentra sa scriu tot ce vreau intr-un singur mesaj
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:

Tot am uitat ceva : Jasmine in cate zile ai avut rezultatele pt steptococ B. Am vb si eu la Medicover si cica marti ma pot duce cel mai devreme si rezultatele vin in 5-10 zile lucratoare.
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
dayanara spune:
castelana nu,ti cere scuze, ai vazut bine, asa a ramas pe prima pagina si n.am mai modificat 
nu conteaza oricum...sper sa nasc saptamana asta in 38, dupa cum zicea denisa mai demult :)
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Niki, foarte finuta Maria
!
Liliana
bine ca esti bine acum si mai ai putin pana la marea intalnire
. Iti spun de pe acumanastere usoara, si sa fie totul ok, ca luni voi fi in spital si nu voi putea sa scit motatele![]()
Anca-
in 41 saptamani si 3 zile!
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR-Pana maine dimineata!!!
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Acum sunt sigura : nasc pe 30 martie. E luna plina si majoritatea bebeilor vin cand e luna plina
.
O sa am si Honey si Bunny ( bebeluna) nascute pe 30.03.![]()
Asa o sa putem sa sarbatorim HoneyBunny impreuna
Gata am terminat cu aberatiile, ma duc la treaba
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
greenfrog spune:
ne-am intors si noi de la plimbare, am dormit tot drumul. acasa e alta treaba, ne maraim, ne agitam...
in sfarsit a venit primavara.
a fost o minunatie de vreme.
fetelor sta cineva in zona dristor -real? ma gandeam ca poate ne intalnim la plimbare cu carucioarele...
Eseea spune:
fetelor proaspete mamici si inca gravidute, nu vreti sa intrati si la bazar? ![]()
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Jasmine spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby![]() ![]() ![]() Tot am uitat ceva : Jasmine in cate zile ai avut rezultatele pt steptococ B. Am vb si eu la Medicover si cica marti ma pot duce cel mai devreme si rezultatele vin in 5-10 zile lucratoare.Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
nu mai stiu exact...cam peste o saptamana de la recoltare le-au postat pe site
eu am avut analize si de sange si de urina si urocultura si intr-adevar rezultatele pt streptococ B au aparut ultimele
37+