Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 12
babyangel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
ridiche neagra cu zahar candel,eu asa stiu e buna,dar nu te astepta la rezultate spectaculoase de pe o zi pe alta 37+ ![]() |
Si eu stiu de zahar, nu miere.
2ANKE, dar ce bebeluna dolofana
. Vrea sa ii depaseacca pe toti iepurasii odiseei??Anca-
in 41 saptamani si 3 zile!In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR-Pana maine dimineata!!!
si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
camilecu spune:
mutumesc iar pentru raspuns 
babyangel mi se face rau cand ma uit la semnatura ta 

. Cred ca si tie . Te apreciez pentru cata rabdare ai dat dovada .Cred ca eu eram izvor de lacrimi in locul tau.
35+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
liliana_28 spune:
buna dragi mamici si burtici,
va scriu si eu pe ultima suta de metri.
Am trecut printr-o perioada foarte grea care inca persista.
Copilul meu cel mare a luat varicela de la gradi si binenteles ca am luat si eu de la el. Ca sa fie treaba treaba.......am facut si o pareza faciala din cauza varicelei, pareza cu care inca ma lupt ca nu pot lua nici un fel de tratament.
Luni sunt programata la nastere si sincera sa fiu......abia astept, nu mai am rabdare. Imi este cam fricuta dar trec eu si peste asta.
va doresc multa, multa sanatate voua si bebelinilor voatrii si va pup
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
32+
Maria Madalina
nibi_niki spune:
Am ramas datoare cu niste date pentru prima pagina.
Nastere naturala fara epidurala la 39s+1zi,2870gr,47cm.
Deja avem 3.200gr
.
liliana28 uite o
de la mine, ca sa-ti faca ziua mai frumoasa.Lasa ca luni vine bebele si o sa vezi ca incet incet trec toate.
37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
nibi_niki spune:
aaa...am uitat sa zic ca numele e deocamdata Maria.
37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliana_28 buna dragi mamici si burtici, va scriu si eu pe ultima suta de metri. Am trecut printr-o perioada foarte grea care inca persista. Copilul meu cel mare a luat varicela de la gradi si binenteles ca am luat si eu de la el. Ca sa fie treaba treaba.......am facut si o pareza faciala din cauza varicelei, pareza cu care inca ma lupt ca nu pot lua nici un fel de tratament. Luni sunt programata la nastere si sincera sa fiu......abia astept, nu mai am rabdare. Imi este cam fricuta dar trec eu si peste asta. va doresc multa, multa sanatate voua si bebelinilor voatrii si va pup Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut 32+ Maria Madalina |
Mai e un picut si scoatem agitatele de sustinere
Imi pare rau ca ai probleme, despre bebe ce ti-a zis dr, il afecteaza cu ceva ca ai facut varicela? Cat despre pareza, chiar nu exista niciun remediu? Un antibiotic ceva permis in sarcina? Sanatate multa!
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
castelanaC spune:
Buna fetele, este ora 20 la mine, daca va vine sa credeti abia acum am ajuns acasa. Am facut azi un tur de forta: coafor, dr care l-am asteptat 2 ore pentru ca era plecat la o nastere (deci l-am scuzat ca doar... ma paste si pe mine in curand) apoi la pediciura cu tratamant la pici: calcaie, masaj, scrub... rasfat frate.
Sunt franta pana peste cap dar bine ca le-am facut pe toate.
Ceea ce este mai important este ca la dr a fost bine, bebe are peste 3800, inca nu e coborat spre cervix deci verdictul dr este ca ma gaseste pe 30 nenascuta si ma asteapta la el bineinteles.
Cica toate se prezinta bine, mai ales ca i-am zis ca bebe e extrem de activ acum in ultimul timp, eu chiar dorm bine de 3 nopti (poate nu ma deochi chiar acum cand m-am laudat)
Doamne ajuta sa ajung pana pe 30 asa cum a zis el si am promis ca saptamana viitoare nu mai conduc, acasuca la canapeloase.
acum merg sa va citesc.
Felicitari fetelor care au nascut azi si bafta celor care-s in focurile facerii!
castelana fericita
37+ 
liliana_28 spune:
Multumesc ptr incurajari. Bebelina nu a fost afectata sub nici o forma ca era sarcina destuld e avansata. Exista tratamente care se pot lua in sarcina insa medicul meu a decis ca sunt prea toxice si am renuntat la ele. Asa ca...asteptam luni sa vedem bebelina. La ultima eco avea 2.800 gr si era tocmai bine pozitionata ptr nastere.
Va pup
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
32+
Maria Madalina
dayanara spune:
of liliana prin ce.ai trecut si tu...bine ca bebe e ok!
castelana felicitari pt vestile bune, deci nu vei naste inainte de 30 :)
fetelor citeam ca starea de nervi intarzie nasterea, se elibereaza adrenalina care inhiba oxitocina...si asa a fost la prima mea sarcina cand eram super nervoasa, asa ca de azi am decis sa fiu ca o floare :))) si cica si ananasul e bun
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
Nemary, mercilica!!!! ai vazut ce bine e cand mai prinzi cate o noapte dormita?
Dayanara, azi i-am am trecut pe la spital sa vad prietena, ca tot eram acolo la control, cat de frumusica era azi micuta, asa de delicata!
Tu? cum mai stai cu asteptarea? mai poti?
Bumbitza, bun bancul!![]()
Am citit ca Ella e super mami si gospodina, sotie, brava ei! dar fata draga nu te obosi prea tare!![]()

Babyangel
si AMR usor!
aici ma intreaba toata lumea daca vine cineva de acasa sa ma ajute.
Traditia este ca aici se angajeaza pe cineva si mama nu atinge primele 3 luni decat copilul, nu gateste, nu munceste doar doarme si alapteaza. E mai mare atentia asupra mamei decat asupra copiilor, ciudat, nu? asta e la chinezi si malaezi...
a si apropo de masuratori si plus minus, prietena mea fusese la dr cu o zi inainte si copila s-a nascut cu 100 gr mai mare o zi dupa, deci
ma gandesc asa oare si al meu o fi mai mare? azi mi-a confirmat si dr ca abaterea este la el cam de 5 %
castelana fericita
37+