Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobita2010 Rebiana – imi pare rau ca ti s-au oprit contractiile AZI FACEM 38 asa ca schimbam semnatura 38+ cu ![]() dpn 02.04.2010 |
bobita ai fost tare simpatica :)
rebianei cred ca i s.au oprit demult contractiile :))) eu sunt aia cu graba
bumbita esti f frumoasa, si burtica s.a lasat un pic, a mea e cam tot asa poate un pic mai lasata!
rebiana ce face mara, tot cu mucisori?
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Jasmine spune:
BRAVO CRISSINTIBUN !!! BUN VENIT ALESSIA STEFANIA

la capitolul porecle ma inscriu si eu cu cea pe care mi-a dat-o sotul meu : GRAVIDZILLA !!!
da' vad clar ca nu zice cu rautate
Lindal - da' ai si tu un ghinion in ultima vreme.....pai asta iti trebuia tie acum?
ai grija!
camilecu - mie imi e si frica de nastere si imi e si groaza de atmosfera din spital,de comportamentul gretos al asistentelor,de spagile pe care stiu ca trebuie sa le dau in stanga si in dreapta....mie nu mi-e jena sa le dau bani,ca stiu ca asteapta ca vulturii,dar mi-e sila rau de momentele astea care mi se par degradante mai mult pt cel care primeste decat pt cel care da,dar oricum e foarte neplacut
felicitari pt cele 35 de saptamani 
gaby - nici eu n-am vazut unde ai scris despre Ella
37+ 
Rebiana27 spune:
Da, Roxi, e tot cu mucisori! Din pacate, in afara de ser fiziologic si aspirat mucisorii, nu prea am ce face... Ma ingrozeste gandul de complicatii si de-aia intru usor in panica.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana daca.s doar mucisori in cateva zile cel mult scapati, intr.adevar si mie mi.ar fi frica cu bebe asa mic, dar bine ca nu a facut febra , daca suge bine si e ok, vor trece repede. la luca cum s.a manifestat raceala asta?
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara rebiana daca.s doar mucisori in cateva zile cel mult scapati, intr.adevar si mie mi.ar fi frica cu bebe asa mic, dar bine ca nu a facut febra , daca suge bine si e ok, vor trece repede. la luca cum s.a manifestat raceala asta? ![]() roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dr de familie sustine ca-s normale secretiile astea pana pe la o luna. Eu-s sceptica! Deja tin de-o saptamana si aspir zilnic nasucul de cel putin doua ori/zi. Stiu ca daca nu-s aspirati ajung la plamani si riscurile sunt mari.
Luca a facut o forma mai urata de raceala: febra, muci cu duiumul, tuse productiva si o usoara raguseala! Si toata ziua stam impreuna...
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
bobita2010 spune:
Rebiana
imi cer scuze, ma gandeam la Dayanara 

- noi avem aceeasi ``problema`` 
38+ cu 
dpn 02.04.2010
Bumbitza spune:
Rebi, multumesc de raspuns
si de compliment
Sanatate multa micutilor!
Bobita, multumesc, ma voi duce pe seara la control ca dr meu intra de garda pe la 18:00. Va dau de stire
Dayanara, mercic si tie de compliment. Burtica mea a fost de la inceput asa mai jos, dar acum intr-adevar e destul de lasata.
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
Ia uitati ce mi-a fw mie sotul:
Pachet de salvare economica!!!
Sa presupunem ca...
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
. Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China.
. Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi.
. Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong.
. Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran.
. Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania.
. Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica,
deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.
Eu asa incerc sa fac!
Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism!
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Bumbitza Ia uitati ce mi-a fw mie sotul: Pachet de salvare economica!!! Sa presupunem ca... Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni. . Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China. . Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi. . Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong. . Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran. . Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania. . Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna. Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone. Eu asa incerc sa fac! Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism! ![]() 37+ cu micutza Ilinca Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |

F tare!!!.. si adevarat!! 
camilecu spune:
Fetelor cer si eu un sfat pentru fetele care au copii mai marisori , Larissa mea a avut pana acum tuse seaca iritativa , s-a chinuit cateva nopti bune , cu tratament oral , apoi injectabil . Acum suntem in ultima zi de trartament si acum si-a dat drumul la tuse plina si niste muci grosi . Cand i-am luat temperatura avea 37,3 , in fundulet.
Nu i-as mai da tratament medicamentos , cred ca i-am nenorocit ficatul cu atatea siropuri de tuse., as vrea sa incerc ceva tratament babesc , dar nu stiu ce . azi trebuie sa ma duc cu ea iar la control sunt disperata ca iar imi da tratament . Si acum ca sa fie toate bune ma doare si pe mine gatul ....
35+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#