Crestinismul si evolutia spirituala 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Fetelor,, deci m-am intors de la medic. Dupa parerea sa, ar fi o nenorocita de anemie (calciu e in limite, dar el insista ca in celula probabil e mult mai mic si de aia). Insa mi-a dat trimitere de urgenta sa fac iar eco mamara ptr fibroza chistica mamara pe care o am de ceva timp. E benigna, sau ma rog, anu trecut era. Insa dupa rezultatele la sange, daca era maligna s-ar fi vazut. Faptul ca la un san nu ma doare, aia e buba. Cica atata timp cat te doare e ok.
Ei, noi sa fim sanatosi, ca atata lume se roaga ptr noi.
Si acum sa revenim la ale noastre.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:

Uite, mie asta imi place:

"Doamne, primeste-ma intru pocainta. Doamne, nu ma lasa pe mine. Doamne, nu ma duce pe mine in ispita. Doamne, da-mi cuget bun. Doamne, da-mi lacrimi si aducere aminte de moarte si umilinta. Doamne, da-mi cuget sa marturisesc toate pacatele mele. Doamne, da-mi smerenie, curatie si ascultare. Doamne, da-mi rabdare si voie nebiruita si blandete. Doamne, sadeste in mine radacina bunatatilor si frica Ta in inima mea. Doamne, invredniceste-ma sa Te iubesc cu tot sufletul si gandul meu si sa fac in toate voia Ta. Doamne, apara-ma de oamenii galcevitori, de diavoli, de patimile trupesti si de toate celelalte lucruri necuvioase. Doamne, stiu ca faci precum vrei Tu, deci sa fie si intru mine, pacatosul, voia Ta, ca binecuvantat esti in veci. Amin."
(Rugaciunea Sfantului Ioan Gura de Aur- pentru ceasurile zilei)

si mie imi place tare mult rugaciunea asta

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
Nici o rugaciune nu se pierde, pana si lacrimile ne sunt numarate, si pasii. Ne sunt numarate pana si lacrimile care vin si ne umezesc ochii dar nu parasesc ochiul.

aolio, cu asta m-ai terminat, deja lacramez. cat de frumos...

dar de ce ni se numara?

abdominabila

nimic

Foarte frumos intr-adevar!
M-am topit

Iasmin, ma bucur ca ai analizele bune, anemiile se corecteaza relativ usor, prin alimentatiem, ca sa nu mai vb despre atatea tratamente naturiste ...
asat sa fie singura buba!

Eu am fibroza chistica de vreo 10 ani la sanul stang(cand am alaptat am facut de 3 ori mastita la acelasi san), ce sa spun...dureri nu am, nici eu nu auzisem asta pana caum, cum ca durerile ar fi o certitudine a faptului ca nu-i altceva pe acolo...
dar stii ce, in juma de ora o tai spre medic, si am sa-l intreb.

Ce frumoasa povestioara imi spui tu mie/noua...
ce-mi mai plac pildele...eu am crescut cu ele, ca bunicu-meu, dragul de el, nu stia povesti, decat ceva din Creanga si Alba ca zapada

La un moment dat eram satula de ascultat aceeasi poveste seara de seara, si a inceput sa-mi spuna pilde...tu imi amintesti de copilarie, de cate ori imi/ne dedici cate o pilda...

eu nu stiu decat Tatal Nostru, o rugaciune ptr ingeras, Bucura-te Marie, si rugaciunea inimii pe de rost, in rest...cu gandurile si cuvintele mele ma adresez Domnului...

rugaciunea propusa de mamabear, ptr o nastere usoara...daca nu am citit-o intr-o zi...de nu stiu cate ori, nu o pot memora si pace, mi-e o ciuda...ca tre sa stau in fata calc sa o pot spune, si mi se pare...rece, ciudat, sa citesc rugaciuni in fata calc

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Nikole, te astept zilnic - cu atat mai mult cu cat se apropie intalnirea cu bebe. Abia astept sa citesc povestea nasterii, sa stiu ca esti bine sanatoasa cu bebelusul.
Cat despre pilde si povesti, hehe, draga babii, tot o sa mai zic. Faza care e cea mai hilara e ca daca stau sa ma gandesc-nimic nu-mi amintesc. Cum ziceti voi ceva, gata, imi amintesc pilda potrivita. Cu cat vorbiti voi mai mult, cu atata imi amintesc.
Hai sa zic un banc (de la parintele teofil citire).
Era unu care s-a dus in vizita la stana. Ei si acolo au facut ciobanii balmus (un fel de mancare taaaaaaree buna). Si au invitat oraseanu la masa. Oraseanu nostru- cu figuri, cam cum as face eu, cred- zice ''nu, mersi, io nu mananc, nu mi-e foame'' si tot asa. degeaba ciobanii au incercat sa-l lamureasca. Asa ca zice unu din ciobani: "tineti-l doi si ii da unu" Si au sarit pe om, doi il tineau sa nu fuga si unu ii baga balmos in gura sa manance. Eiiiiii si acuma daca a vazut oraseanu nostru ca-i asa bun balmosul zice : "ei acu rotiti-va- sa ma tina unu si sa-mi dea doi" (sa mananc)
Asa si eu, vorbesc eu cate doi, da ia sa ne mai rotim, sa mai vorbeasca doi si sa ascult io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua,fetelor!

Iasmin draga,ai grija de tine,ce-ai mincat azi,mai tii post?Mersi si eu de cele 2 rugaciuni,eu nu le stiam,la fel si mie-mi plac pildele si povestirile tale,sint ca o mina care mingiie.

Spuneti-mi si mie care e rugaciunea Bucura-te Marie,cred ca o au si catolicii,nu?

Nikole,sanatate si tie,mai ai un pic!

Macrina,tu citi copii ai?sa-ti traiasca si ne gindim si la tine!

Mamabear,sinteti o familie tare frumoasa!Pai ce fetita frumoasa ai tu!!

Crinuta te salut si pe tine,sarbatoarea de porunca o fi cam ca pe la noi-din cea cu cruce rosie,se face liturghie,nu?

Fetelor,ce sa va zic,ma apuc sa mai reflectez la ascultare...,nerabdare...,mindrie...sa ma adun un pic,mai e putin si vine Pastele!

Cind nu forumam(vorba lui Patou) citeam multe de pe forum,acuma nu mai am timp deloc,unde-i subiectul la care-a scris Conchita de care vorbeati?

Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Katya, e trecuta cu rosu, si se fac atatea liturghii ca in fiecare duminica.
Mai precis la Catedrala sunt 7 Liturghii.
Cand m-am dus eu deja se formase coada la Spovada, iar in 10 min coada devenise f mare, astfel incat au fost chemati minim 2 preoti. Oamenii s-au asezat la spovada inainte sa inceapa Liturghia.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Citat:

Nu Conchi, nu are legatura cu senilitatea. erau 80% persoane tinere. Veneau si te intrebau ranjind ce ti-a mai zis/facut sefu'. Si pe urma se duceau direct la el si iti puneau in gura vorbe pe care nu le-ai zis. Si ohoho cate altele, ca acolo am albit.
Ce-a mai tare faza cu sefu pe care il numesti senil, a fost : Dupa 2 luni de suferinta si nedormit la mine (timp in care veneam zilnic la serv.)a hotarat sa fiu data afara, ca aveam puiu bolnav (tocmai un doctor imi zisese ca se pare ca are leucemie, si chiar nevasta sefului medic de laborator ii spusese acasa asta). Deci daca faptul ca al meu copil fusese diagnosticat (gresit, Slava Domnului) cu leucemie, era motiv sa fiu data afara. Primul lucru dupa Anul Nou, prima sedinta pe univ, a ridicat el problema asta. Ca toate problemele din univ se terminasera, ramasesem eu. Motivul? Nu ma pot concentra suficient la experimentele mele si la orele cu studentii ca am copilu bolnav...
Cum ai cataloga asta conchi? Doar senilitate???

Doamne Sfinte cata rautate...si cata putere iti trebuie sa te rogi pentru asa oameni...oare lor nu le e frica de...ironia vietii?ca sa nu zic de D-zeu, ma indoiesc ca Il au in suflet, odata ce pot fi atat de reci
nu stiu daca as putea sa ma rog sincer, cu sufletul....e f greu

Mi-am amintit de o intamplare trista...este vb despre o familie de brazilieni, care a locuit si implicit muncit in Japan timp de15 ani.
La un moment dat, au revenit In Brazil, au deschis o mica afacere, le mergea bine...
intr-o zi, le-a fost rapit copilul, si in final, ucis.
A fost prins criminalul, judecat, ma rog...in timpul unui interviu, tatal copilului a spus cu lacrimi in ochi ca el il iarta pe cel ce i-a ucis fiul, ca ura nu i-l va aduce inapoi...si ca va trai cu durerea lui pana va muri si el
Am ramas fara cuvinte...Dumnezeu sa ne fereasca de asa teste ale marinimieii inimii fiecaruia

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Buna dimineata fetelor.

Pentru fete (stiu ele de ce)
1. Doamne, cat s-au inmultit cei ce ma necajesc! Multi se scoala asupra mea;
2. Multi zic sufletului meu: “Nu este mantuire lui, intru Dumnezeul lui! ”
3. Iar Tu, Doamne, sprijinitorul meu esti, slava mea si Cel ce inalti capul meu.

si iarasi:

Domnul este Dumnezeul meu, de cine ma voi teme

Va pup

Mergi la inceput

Citat:

Buna dimineata fetelor.

Pentru fete (stiu ele de ce)
1. Doamne, cat s-au inmultit cei ce ma necajesc! Multi se scoala asupra mea;
2. Multi zic sufletului meu: “Nu este mantuire lui, intru Dumnezeul lui! ”
3. Iar Tu, Doamne, sprijinitorul meu esti, slava mea si Cel ce inalti capul meu.

si iarasi:

Domnul este Dumnezeul meu, de cine ma voi teme

Va pup

foarte frumos!

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua fetele!

Zile linistite,cu odihna si bucurii va doresc si sa ne citim sanatoase!

Completez si eu cele scrise de Iasmin cu: "Dumnezeu cu noi-nimeni impotriva noastra!"
Doamne ajuta!

V-am pupat!

Mergi la inceput