Crestinismul si evolutia spirituala 4
Raspunsuri - Pagina 9
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
aaaahaa, stiam eu ca ceva mi-e imposibil. exista cateva persoane pe care daca le-as vedea impiedicate si cu nasu'ntr-o baltoaca (de-aia stradala, nu va ganditi la lacul balaton), tocu rupt si firu de la ciorap dus, m-as face ca ploua chiar daca ar incepe sa bazaie, as fluiera la pasarelele cerului chiar daca mi-ar cere ajutorul si n-as intinde mana altfel decat dupa fluturi. na ca m-am racorit. voi reusiti sa aveti dragoste pentru toata lumea, indiferent ca merita sau v-a facut rau? abdominabila nimic |
M-ai facut sa zambesc. Nu, nu am dragoste pentru toata lumea, lupt si eu cu resentimente, dar macar incerc sa ma schimb, sa cer iubirea aceea pe care n-o am inca...., si sper ca one day voi putea sa uit orice si sa simt doar iubire..
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
Uite-o intamplare ieri la posta: era o doamna, foarte frumoasa de altfel, care se ciondanea cu o functionara. Nu intru in detalii, adevarul era undeva la mijloc, amandoua aveau dreptate, dar situatia era de asa natura incat clienta trebuia sa se conformeze. S-a enervat rau, bombanea, sincer, ii dadeam dreptate, insa, s-a intamplat ceva ca nu stiu daca mi s-a mai intamplat, cel putin nu recent, si anume, ma uitam la ea, dar fara sa o judec ca face asa, ca exagereaza ( desi eu la randul meu sunt o fire impulsiva, sunt leoiaca si dragon de foc, deci cand scot flacari nu ma joc), ma uitam la ea cu blandete si pt o clipa am vazut-o zambind unui domn de langa ea, si asa un zambet frumos avea, ca mi-a venit sa ma duc la ea, sa ii spun ca nu merita sa se enerveze pe minunatul stat roman, ca o viata are, ca uite ce frumos stie sa zambeasca, ca se vede ca e o persoana f buna. Chiar m-a suprins si pe mine felul in care am privit-o pt ca repet, de regula nu fac asa, sar si ii ajut pe cei care sunt nedreptatiti, dar nu pricep de ce ieri, in loc sa o judec, o vedeam cu alti ochi, cu blandete, si am privit-o zambind, desi ea era fff suparata. Apoi s-a calmat, am plecat si eu, a fost bine,.
Am admirat-o si pe functionara, care, trebuia sa respecte niste norme, desi nu erau ok, si care, in ciuda nervilor clientei s-a purtat exemplar, cum rar vezi la functionarii nostri.
Apoi mi-am dat seama ca Dumnezeu asa ne priveste, stie bine ce zace in noi, ce comori, ca doar toti avem si o parte bune, doar ca o ingropam, si trebuie sa fim slefuiti putin....., iar practic asta ne cere Dumnezeu atunci cand spune sa ne iubim aproapele, sa ii vedem calitatile, si sa trecem peste greseli.
Intr-un mesaj dat lui JNSR cred ( o mistica din Franta), i-a spus ca EL asteapta de la noi sa ne aparam in fata lui dusmanii, sa le gasim scuze, nu sa ii vorbim de rau. Sa facem asa cum a procedat Isus pe Cruce, gasindu-le scuze in fata Tatalui Ceresc celor care Il rastigneau...., mare lucru, nu?
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
La noi astazi e Sarbatoare de porunca, Sf. Iosif.
Crinuta si minunea ei
Second chance
Iasmin08 spune:
Fetelor,, deci m-am intors de la medic. Dupa parerea sa, ar fi o nenorocita de anemie (calciu e in limite, dar el insista ca in celula probabil e mult mai mic si de aia). Insa mi-a dat trimitere de urgenta sa fac iar eco mamara ptr fibroza chistica mamara pe care o am de ceva timp. E benigna, sau ma rog, anu trecut era. Insa dupa rezultatele la sange, daca era maligna s-ar fi vazut. Faptul ca la un san nu ma doare, aia e buba. Cica atata timp cat te doare e ok.
Ei, noi sa fim sanatosi, ca atata lume se roaga ptr noi.
Si acum sa revenim la ale noastre.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Iasmine, eu am scapat in 3 sapt de o nodul mare la san, si nu cu medicamente. De fapt nici nu am ajuns la medic.
Asta cu durutul eu n-am mai auzit-o. Lasa ca vb pe yahoo, dar diseara ca acum plec.
Crinuta si minunea ei
Second chance
Iasmin08 spune:
Da Crinuta, despre asta vorbim deseara in privat
Iasmin08 spune:
Uite, mie asta imi place:
"Doamne, primeste-ma intru pocainta. Doamne, nu ma lasa pe mine. Doamne, nu ma duce pe mine in ispita. Doamne, da-mi cuget bun. Doamne, da-mi lacrimi si aducere aminte de moarte si umilinta. Doamne, da-mi cuget sa marturisesc toate pacatele mele. Doamne, da-mi smerenie, curatie si ascultare. Doamne, da-mi rabdare si voie nebiruita si blandete. Doamne, sadeste in mine radacina bunatatilor si frica Ta in inima mea. Doamne, invredniceste-ma sa Te iubesc cu tot sufletul si gandul meu si sa fac in toate voia Ta. Doamne, apara-ma de oamenii galcevitori, de diavoli, de patimile trupesti si de toate celelalte lucruri necuvioase. Doamne, stiu ca faci precum vrei Tu, deci sa fie si intru mine, pacatosul, voia Ta, ca binecuvantat esti in veci. Amin."
(Rugaciunea Sfantului Ioan Gura de Aur- pentru ceasurile zilei)
Katya spune:
Buna ziua fetele,n-am timp sa citesc acuma,dar revin eu,mersi Conchita(nu cred nici o iota cum ca nu i-ai scoate din baltoaca,ba chiar le-ai face si-un ceai)si Iasmin(sper ca ai vesti bune),va pup pe toate si vin mai incolo!
crinuta spune:
Am venit de la Biserica, dar mi-a lacrimat non stop ochiul stang, si inca imi lacrimeaza, de la alergie.
Mi-am cumparat 2 carticele: " Viata si rugaciuni in cinstea Sf. Clara de Assis", si a doua " Saptamana de rugaciune pentru sufletele din Purgator".
Crinuta si minunea ei
Second chance
crinuta spune:
Rugaciunea lui Padre Pio de dupa Impartasanie. NU am gasit varianta in romana, stiu ca exista, dar acum n-o gasesc.
E deosebita.
Stay with me, Lord, because I am weak and I need Your strength, that I may not fall so often.
Stay with me, Lord, for You are my life and without You I am without fervor.
Stay with me, Lord, for You are my light and without You I am in darkness.
Stay with me, Lord, to show me Your will.
Stay with me, Lord, so that I hear Your voice and follow You.
Stay with me, Lord, for I desire to love You very much and alway be in Your company.
Stay with me, Lord, if You wish me to be faithful to You.
Stay with me, Lord, as poor as my soul is I want it to be a place of consolation for You, a nest of Love.
Stay with me, Jesus, for it is getting late and the day is coming to a close and life passes, death, judgment and eternity approaches. It is necessary to renew my strenth, so that I will not stop along the way and for that, I need You. It is getting late and death approaches, I fear the darkness, the temptations, the dryness, the cross, the sorrows. O how I need You, my Jesus, in this night of exile!
Stay with me tonight, Jesus, in life with all its dangers, I need You.
Let me recognize You as Your disciples did at the breaking of the bread, so that the Eucharistic Communion be the Light which disperses the darkness, the force which sustains me, the unique joy of my heart.
Stay with me, Lord, because at the hour of my death, I want to remain united to You, if not by Communion, at least by grace and love.
Stay with me, Lord, for it is You alone I look for, Your Love, Your Grace, Your Will, Your Heart, Your Spirit, because I love You and ask no other reward but to love You more and more.
With a firm love, I will love You with all my heart while on earth and continue to love You perfectly during all eternity. Amen.
Crinuta si minunea ei
Second chance