Despre "anticomunistul" Basescu(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Ce inseamna cineva care suporta sau nu pareri diferite? Nu cred ca are vreo legatura ce "suporta" cineva.

Aici poate sa vina oricine are o parere despre subiect si sa si-o spuna. Ca vin altii cu alta perere e foarte normal. E grav daca faci numai figuratie.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

pai nu este figuratie sirimie sa intoxici poporul cu taieturi din ziare si bloguri? la 3 minute 10 taieturi...spune si tu? si apoi "vai..dar sint un om bine educat politic...yo nu am treaba draga cu partidul"

spune tu care stim ca esti um om neutru si neafiliat politic si vezi corect situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Vai de mine Guestus,ai luat si tu cartonas?
Dragilor,fetele sunt suparate ca nu le-ati felicitat de 8 Martie,ca altfel nu se explica!
Dupa ce ca sunt atat de putin viteji pe acest Forum de mamici,sa-i mai si sanctionezi!Zau asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Vai de mine Guestus,ai luat si tu cartonas?
Dragilor,fetele sunt suparate ca nu le-ati felicitat de 8 Martie,ca altfel nu se explica!
Dupa ce ca sunt atat de putin viteji pe acest Forum de mamici,sa-i mai si sanctionezi!Zau asa!

mai ai 1 zi si scapi....ce-ti pasa tie

Mergi la inceput

Guestus hai cat suntem sanctionati,sa spunem tot ce nu am fi spus,dar nu prea dur,ca ne schimba culoarea cartonasului,.

Mergi la inceput

Guestus,sanctionarea este Mana Cereasca,daca esti pe linia de mijloc poti sa spui tot ce tineai in...guse si nu puteai,ca deh,vegheau Moderatorii!
Zici,ca tot esti sanctionat,da nu prea dur,ca-ti maresc culoarea!

Mergi la inceput

Citat:

Guestus,sanctionarea este Mana Cereasca,daca esti pe linia de mijloc poti sa spui tot ce tineai in...guse si nu puteai,ca deh,vegheau Moderatorii!
Zici,ca tot esti sanctionat,da nu prea dur,ca-ti maresc culoarea!

ne facem ca discutam intre noi acum....ce zici?...ma ajuti sa-i fortam pe aia are sint membri de partid sa se faca publici? sa stim si noi cu cine discutam...sa nu ne mai bagam in discutii aiurea in tramvai.

Mergi la inceput

spune b.nica..tu crezi ca este corect sa apari aici ascuns in haine de iepure inocent si tu cind colo sa fii un membru de partid. Yo spun ca nu este corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

spune b.nica..tu crezi ca este corect sa apari aici ascuns in haine de iepure inocent si tu cind colo sa fii un membru de partid. Yo spun ca nu este corect.

Corect e ce zice ala mai tare-n glas. Sau cu gasca mai mare. Sau sustinut de partid (o fi si asta vreun citat din Ferma animalelor? Ca l-am revazut mai demultisor...).

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Zau daca inteleg ce primeaza in mintea unor oameni!
Sa ne fie traiul mai bun noua,sau politicienilor?
Sunt unii microbisti(a se intelege ca nu de "fotbal",ci de partide!)atat de impatimiti ca isi uita propriile interese!

A fost si este dilema mea, am spus-o de mai multe ori. Este exact ca in 1990, cand nu avea nici o logica sa ne paruim pentru Iliescu, dar o faceam. Ce am primit de la el, am vazut.
Astazi nu mai pricep care-s motivele. Ok, nu-ti place pdl, Basescu...dar, cum poate sa te dea pe spate psd...sau pnl...sau Geoana si Antonescu, o adunatura de neispraviti!
Dar, pentru ca motive exista, inclin sa-i dau dreptate ideii lui Guestus, asa mistocar cum este el: e propaganda de partid, pnl sau psd.
Nu vad nici un motiv pentru care stai sa pescuiesti orice amanunt despre cei pe care doresti sa-i critici, de la marimea chilotilor pana la nivelul de colesterol. Asta ori e obsesie, ori e sarcina de partid.
Eu, fara a o neglija pe prima, cred ca e vorba de a doua.
Indiferent care este, rezultatul eforturilor acelor oameni, pentru mine, e zero barat.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mergi la inceput