Despre "anticomunistul" Basescu(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

multumim laura25 ca ai avut timp sa analizezi conflictul si sa iei o decizie dreapta si corecta.

da spune tu acum....daca vine unul aici asa cum se intimpla de obicei si arunca gainat fara nici 1 argument de ce nu este pedepsit? te duc yo si-ti arat unde daca tu nu vezi.
de ce nu obligati membrii de partid pnl si altii sa faca un alt gen de reclama ..ceva mai inteligent...mai avansat...si nu reclama manelista genul "sa moara dusmanul"
acum serios intreb...fara glume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ce s-a intimplat aici pret de citeva pagini e o lectie-de-lectie despre cum, prin manevre de categoria troll sau cum vreti sa-i spuneti, se poate face tzandari un topic.

Da...cred ca ai fi vrut ca topicul sa mearga in directia preferata de tine...n-a mers asa, e tandari, nu?
Pana acuma, in afara de multa...incrancenare (na, ca era sa zic ceva ca Guestus), vanatorii lui Basescu (de pe Forum) n-au reusit decat sa se oftice. Degeaba. A, si sa obtina ceva avertismente opozantilor...curata prada de razboi!

Continuati, continuati...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Te rog frumos sa discuti LA SUBIECT (subiectul este, din cate vad, Basescu) nu sa ataci useri.

Laura, vad ca tu faci parte din moderatorii tolerati pe-aici (contrar obiceiului sau chiar modei de a critica moderatori de catre orice nemultumit care constata ca vai! nu gandeste toata lumea ca el!), ca beren, daca-i in alta tabara, e luat la rost...
Asa ca ma gandesc sa adresezi rugamintea nu numai lui Guestus, ci tuturor, pentru ca, dupa cum vezi, nu prea e loc de dragalasenii prin zona. Ce zic eu "nu prea"...ca nu-i de loc.
Asa ma gandesc eu...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Pe cuvant daca inteleg cum puteti sa va indignati acum ca este criticat...Basescu. Un presedinte, cu atat mai mult unul aflat in ultimul sau mandat, trebuie mentinut constant sub tirul criticilor. Daca sint si intemeiate cu atat mai bine, daca au si umor atunci e chiar excelent. Sa ceri altceva nu te face votant, te face sectant. Unde mai pui si lipsa detasarii care ar trebui sa insoteasca faptul ca "ai invins"?

Nu cred ca e cineva de la sectiunea Politic care sa nu stie ca eu si Ileana am fost pe pozitii ireconciliabile in timpul alegerilor trecute (toate). Cu toate acestea nici macar atunci (acum nici atat) nu ma mai oboseam sa verific referintele gasite de Ileana. Erau inuman de exacte. Sa o acuzam acum ca face ceea ce NOI cu totii ar trebui sa facem (in definitiv NOI l'am votat) e in cea mai fericita situatie gresit. Alte lucruri spuse aici sint pur si simplu de necomentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Rufus, cu alte cuvinte cine nu tine cu iubitul conducator mars d'acilea, aici numai cine aduce ode e bine venit si noi astialalti deranjam. E corect sa fie asa?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Rufus, cu alte cuvinte cine nu tine cu iubitul conducator mars d'acilea, aici numai cine aduce ode e bine venit si noi astialalti deranjam. E corect sa fie asa?

Simona, cu alte cuvinte (sau cu aceleasi): exprimarile mele nu au nimic de-a face cu ce spui tu. "Mars d'acilea"? Mai gandeste-te...nu obisnuiesc. Mai degraba "stai acilea", dar suporti si pareri ce nu le impartasesti, ba chiar nu-ti plac deloc. Asta e...

Xeno...nu ma convingi defel ca trebuie sa-l critic pe Basescu ca au vrut unii sa-i dea nu-s ce titlu si el n-a vrut...treaba lui de ce.
Hai sa-l criticam pentru ce face prost. Noi, astia care l-am votat. Asta daca avem chef, timp, energie...
Sa-l critice si cei care nu l-au votat. Sa spuna daca vor ca l-au vazut cu ochii lor in pat cu Udrea, dupa ce au ars fila cu fila dosarul flota. Sa minta, sa faca ce vor...dar sa nu se dea victime. Ce seamana, aia culeg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ok iiileana...poti sa dai bice mai departe cu taieturi din ziare si din bloguri....cu securitatea si anvers si monumentul eorului.
yo nu o sa te mai incurc. daca tu asta crezi ca ajuta la ridicarea nivelului atunci succes. O sa ma fortez sa inteleg revista presei din ziarele muzeografului care o faci tu in fiecare dimineata.

si acum asa sa nu plec cu mina goala ..sa te mai enervez putin....am vazut yo un film cu un psiho si cu FBI ......si ce vreau sa spun este ca atunci cind intra omul la subiectul asta zici ca intra FBI in camera din beciul cladirii individului...numai afise pe pereti cu poze...cu taieturi din ziare pe toti peretii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Si eu am vazut ieri Ferma animalelor si mi-am amintit cate rase de porci s-au perindat la guvernare..acum e Mangalita!
Va amintiti: "toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele"?
Ce FBI...ce poze, pfui...asta e realitatea!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce inseamna cineva care suporta sau nu pareri diferite? Nu cred ca are vreo legatura ce "suporta" cineva.

Aici poate sa vina oricine are o parere despre subiect si sa si-o spuna. Ca vin altii cu alta perere e foarte normal. E grav daca faci numai figuratie.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Rufus,asemanarea cu Lolek si Bolek m-a binedispus in plina campanie de curatenie de primavara,ca daca nu as stii cum sa te recompensez zau ca ti-as trimite un kil de slana ardeleneasca,asa la nimereala!
Zau daca inteleg ce primeaza in mintea unor oameni!
Sa ne fie traiul mai bun noua,sau politicienilor?
Sunt unii microbisti(a se intelege ca nu de "fotbal",ci de partide!)atat de impatimiti ca isi uita propriile interese!

Mergi la inceput