Despre "anticomunistul" Basescu(2)
Raspunsuri - Pagina 10
sirimie spune:
propaganda de partid nu e niciodata din alta parte decit de la pnl sau psd
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
iileana spune:
Si toti cei care nu l-au votat pe Basescu, au facut-o numai si numai pentru ca sint membri PNL. Toti aia 5 milioane .
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Corect e ce zice ala mai tare-n glas. Sau cu gasca mai mare. Sau sustinut de partid (o fi si asta vreun citat din Ferma animalelor? Ca l-am revazut mai demultisor...). |
Rufus, hm, adica membrii de partid nu au dreptul la opinie si la libera exprimare pe forumuri publice? daca mie-mi plac clatitele si ma inscriu in clubul clatitelor, nu am voie sa mai laud clatitele pe nicaieri altundeva? atata vreme cat laud clatitele informat, decent si cu argumente, care e problema? e crima sa fii membru de partid? ca mie mi se pare ca tocmai aia care se plang de cei care au ramas ancorati in trecut manifesta, de fapt, trasaturi specifice. inteleg ca s-a saturat lumea de membrii de partid, dar nuanta e ca s-au saturat de membrii de partid comunisti (desi, cati simpatizau cu adevarat?).
parte din succesul romanesc de a depasi perioada asta de tranzitie si imaturitate politica este chiar adeziunea partinica! destul cu vorbele si cu manifestarea exclusiv la vot, ca la meci. unii inteleg sa treaca si la fapte. cine credeti ca formeaza partidele astea care avanseaza candidati la alegeri? nu tot oameni? pai si nu e bine sa fie oameni informati si decenti? repet, nu e nici o crima sa fii membru de partid (eu chiar ii invidiez pe cei care pot), deci aratatul cu degetul si hartuiala nu se justifica, pur si simplu.
din punctul meu de vedere, discutia asta ar fi absolut ok daca ar scrie chiar si numai membri de partid, de la partide diferite. atata vreme cat s-ar renunta la vanatori de vrajitoare personale, desigur.
abdominabila
conchita spune:
citat din mesajul lui Rufus Astazi nu mai pricep care-s motivele. Ok, nu-ti place pdl, Basescu...dar, cum poate sa te dea pe spate psd...sau pnl...sau Geoana si Antonescu, o adunatura de neispraviti! |
pentru ca si Basescu e un neispravit, la varianta asta te-ai gandit? toti trei sunt neispraviti, in opinia unora, fara sa fie membri de partid. iar acum mai mult ca oricand ar trebui sa stati toti cu lupa pe presedinte, inclusiv fanii fanatici, simpatizantii, neutrii, fanii celorlalti, tocmai pentru ca e presedinte, deci are puterea in mana, puterea aia sa-ti influenteze tie si copiiilor tai viata.
asa actioneaza o societate civila matura. nu cu bataia cu clatite in capul opozantilor ca de ce critica, oare sunt membrii partidului advers? chiar daca sunt, bine ca critica. inseamna ca romania nu e frumoasa din padurea adormita intre partidele adrenalinice de alegeri.
abdominabila
b.nica spune:
citat din mesajul lui Guestus spune b.nica..tu crezi ca este corect sa apari aici ascuns in haine de iepure inocent si tu cind colo sa fii un membru de partid. Yo spun ca nu este corect. |
Hai mai Guestus,zici de parca nu i-ai dibuit?
Te invarti in jurul cozii pt. ca nu te induri sa-i dai de gol!
Stai linistit ca ne-am dumirit unii dintre noi!Daca nu spunem nu inseamna ca nu suntem...atenti!
iileana spune:
Bun.
Ia sa vedem ce s-a mai intimplat aici.
Pai s-a intimplat asa:
citat din mesajul lui b.nica Vai de mine Guestus,ai luat si tu cartonas? Dragilor,fetele sunt suparate ca nu le-ati felicitat de 8 Martie,ca altfel nu se explica! |
Hai sa-ti spun eu cum se explica: Guestus a luat cartonas pentru limbaj suburban la adresa altui user. Intimplator, a mea. L-a luat fara legatura cu optiunea politica sau cu 8 martie, ci doar cu cei 7 ani de-acasa. Sau, mai precis, cu absenta lor.
Iar tu, alintindu-l acum, nu faci decit sa-l inviti indirect sa reactioneze si alta data tot asa. Poate chiar impotriva ta.
citat din mesajul lui b.nica Dupa ce ca sunt atat de putin viteji pe acest Forum de mamici,sa-i mai si sanctionezi!Zau asa! |
Hint: si la categoria "viteji DC", ca-n multe altele in viata asta, nu cantitatea conteaza.
------------------------
Pe urma, vesnica pomenire: "aia care scriu despre greselile lui Base sint niste postaci nenorociti".
Au afirmat-o, de-a lungul topicului, urmatorii:
-un user care se limiteaza la a bombarda cu stereotipuri toate discutiile care nasc vreo dezbatere rationala prin atacuri la persoana si stereotipuri, in nici un caz constructii argumentate
-un altul care se pretinde echidistant, dar intervine periodic cu fine judecati de valoare gen "Antonescu e un idiot", "Antonescu are ochi de peste fiert", "Antonescu are nevasta grasa", plasate cu sau fara legatura cu ce se vorbeste in acel moment.
-si parca a mai fost, la un moment dat, inca un user, care si-a facut cont pe forum exact intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale, ca sa ne spuna, din prima postare pe DC, ca nu-i Base perfect, da' e singura solutie, si ca sa plasesze, ulterior, pe mai multe topice, unul si acelasi link catre un articol portocaliu.
Isn't it ironic?
Nota: Orice asemanare intre caracteristicile descrise anterior si cele ale unui postac profesionist sint, desigur, absolut intimplatoare.
-------------------------
Nu stiu altii cum sint, dar eu una nu-s membru al nici unui partid.
Dar, cind vad pe cite unii de pe-aci cum gindesc si cum argumenteaza ce gindesc, parca-mi vine sa ma fac .
iileana spune:
off-topic:
citat din mesajul lui xenocid eu si Ileana am fost pe pozitii ireconciliabile in timpul alegerilor trecute (toate). |
Ntz.
2004!!?
si cine stie ce mai urmeaza...
b.nica spune:
Ileana,hai spune cinstit ce te-a suparat la partid de te-ai descarcat nervos aici!
Sunt nervosi liberalii ca se vad out pana in 2012?
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
Rufus, hm, adica membrii de partid nu au dreptul la opinie si la libera exprimare pe forumuri publice? daca mie-mi plac clatitele si ma inscriu in clubul clatitelor, nu am voie sa mai laud clatitele pe nicaieri altundeva? atata vreme cat laud clatitele informat, decent si cu argumente, care e problema? |
Tie ti se pare ca aici se lauda "clatitele" proprii informat, decent si cu argumente?
Mie mi se pare ca se toaca "clatitele" vecinei de palier, cu informatii discutabile (depinde de unde provin), decent pe naiba si cu argumente imprumutate de la "bucatarii" la moda, nu neaparat de meserie.
Si nu cred ca nu ai observat ca asta e metoda psd-pc si pnl: in campanii a contat mai putin parerea despre proprii candidati, ci mai mult lupta cu Basescu. De la politicieni pana la oameni de rand.
Sau, cu alte cuvinte, unde vezi tu pe aici pareri proprii liber exprimate despre propriul partid? Ca eu nu vad decat o munca de cartita, sa sapi in gunoaiele adversarilor, sa arati lumii cata dreptate ai tu. Asta se poate numi munca in folosul partidului tau?
Ei, unii ar zice ca da...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
pentru ca si Basescu e un neispravit, la varianta asta te-ai gandit? |
Va sa zica de aia sunt unii fascinati de neispravitii Geoana (in fine, la acel moment) si Antonescu, pentru ca Basescu e neispravit si el?
Eu nu prea pricep teoria asta...
Da, trebuie sa stam toti cu geana pe Basescu. Asta e clar.
Dar, stii ce as face eu, daca as fi si opozant al lui Basescu si simpatizant al altui partid decat pdl? In vreme ce as monitoriza pe Basescu, m-as stradui sa gasesc o persoana capabila sa se ridice deasupra lui nu prin procente vremelnice, ci prin calitati autentice.
Dar, dupa moda sefilor, mi-e teama ca cei ce pot schimba, cu adevat, ceva, nu mai au decat o opinie: contra. Acesta este "adevarul" vazut prin ochi de peste fiert si de comunisti din tata-n fiu.
Pe mine nu ma mai impresioneaza tone de citate de la tot felul de personalitati; opinia mi-o formez dupa propria minte, ca de aia mi-a dat-o Dumnezeu, nu sa haladuiesc pe bloguri si sa-mi insusesc parerile altora. Am facut-o, nu mai vreau. Iar opinia mea este ca opozantii lui Basescu sunt slabi, subnutriti (politic), falsi, hoti. Asta nu-l califica pe Basescu sau pe simpatizantii sai. Ci ii descalifica pe cei ce dau doar din gura...ca de fapte, nu sunt in stare.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008