Despre "anticomunistul" Basescu(2)
Raspunsuri - Pagina 11
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Ileana,hai spune cinstit ce te-a suparat la partid de te-ai descarcat nervos aici! Sunt nervosi liberalii ca se vad out pana in 2012? |
Bnica, iti poti prescrie singura si IUTEEEEEE o reteta pentru bilute cu nimic si cu zahar? Am citit un studiu recent unde se sustinea ca, cica, penibilul ar ucide pana la urma .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
Rufus, hm, adica membrii de partid nu au dreptul la opinie si la libera exprimare pe forumuri publice? daca mie-mi plac clatitele si ma inscriu in clubul clatitelor, nu am voie sa mai laud clatitele pe nicaieri altundeva? atata vreme cat laud clatitele informat, decent si cu argumente, care e problema? e crima sa fii membru de partid? ca mie mi se pare ca tocmai aia care se plang de cei care au ramas ancorati in trecut manifesta, de fapt, trasaturi specifice. inteleg ca s-a saturat lumea de membrii de partid, dar nuanta e ca s-au saturat de membrii de partid comunisti (desi, cati simpatizau cu adevarat?). parte din succesul romanesc de a depasi perioada asta de tranzitie si imaturitate politica este chiar adeziunea partinica! destul cu vorbele si cu manifestarea exclusiv la vot, ca la meci. unii inteleg sa treaca si la fapte. cine credeti ca formeaza partidele astea care avanseaza candidati la alegeri? nu tot oameni? pai si nu e bine sa fie oameni informati si decenti? repet, nu e nici o crima sa fii membru de partid (eu chiar ii invidiez pe cei care pot), deci aratatul cu degetul si hartuiala nu se justifica, pur si simplu. din punctul meu de vedere, discutia asta ar fi absolut ok daca ar scrie chiar si numai membri de partid, de la partide diferite. atata vreme cat s-ar renunta la vanatori de vrajitoare personale, desigur. abdominabila nimic |
hai concita ca iar deviezi subiectul spre altele....si asta nu ma incinta pe mine absolut deloc.
nu cred ca are nimeni nimic cu membrii de partid si nici cu aia care au facultate ...atita doar ca normal si civilizat ar trebui sa spuna. ok?
asa cum il fugareste lumea pe ala care face reclama la aspiratoare si nu spune ca e si vinzator tot asa este vazut si un membru de partid /ciugulitor de la ziar sau etc imbracat in hainute de mielut ...
Stiu yo ca de asta le este si frica...cred ca cea mai mare nenorocire ce cade pe capul lor este cind apare cite unul si spune ca "ba...ala este de la ziarul adevarul..sau e membru de partid...sau maninca din palma lui patriciu la firma X ...vintu etc etc "
concluzia finala ..nu este corect sa te ascunzi...pt unii e ca si cum se incaiera cu elefantii sa nu spun alte animale din africa ce apar in echipa .
hai sa vedem cine iese primul si spune...yo sint.. ..dau 1 bere rece
Guestus spune:
citat din mesajul lui iileana Nu stiu altii cum sint, dar eu una nu-s membru al nici unui partid. Dar, cind vad pe cite unii de pe-aci cum gindesc si cum argumenteaza ce gindesc, parca-mi vine sa ma fac . www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
eram sigur...nici copiloi nu este si nici sirimie si nici mai stiu yo cine. ...heheheh..
Guestus spune:
citat din mesajul lui sirimie Imi pare rau ca nu eram in zona ca ma bagam si eu in discutie Acu' e prea tirziu, astept urmatoarea ocazie Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
uite aici comentarii de la membri de suferinta......
spune concito...pacat ca nu sint ei mai multi aici sa faca ordine
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Bnica, iti poti prescrie singura si IUTEEEEEE o reteta pentru bilute cu nimic si cu zahar? Am citit un studiu recent unde se sustinea ca, cica, penibilul ar ucide pana la urma . Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
daca vii in echipa mare aici si simti ca ai multi in spate asta nu este considerata bataie de joc ..."sa-ti prescri bilute ...ca am citit un studiul ca penibilul ucide"
vezi...depinde cum te pici in context
e multi...e misto mult...ne amuzam...ne aprindem tigarile...prindem un fraier la inghesuiala
denizel spune:
Guestus, eu te admir mai de demult, de cand am observat ca nu participi la hartuieli dintr-alea naspa si ca, daca cineva da una peste ceafa unuia cu care tu tocmai te ciondaneai, nu dai si tu palma urmatoare peste aceeasi ceafa.
Mai rar am vazut asta pe DC :).
Insaaa.... insa.... ... te-ai cam schimbat in ultimul timp .
Da-l incolo pe Basescu ca nu-i nimica de capul lui (doar stii ca l-am votat ) si da-l incolo de avertisment, ca e funny sa ai avertisment si ca... l-ai meritat .
P.S. Din cauza Bnicai (care a inceput cu "ia hai sa-i vanam si sa-i deconspiram" + ) a trebuit sa-mi inchid un topic care era simpatic si la care tineam.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Guestus spune:
citat din mesajul lui denizel Guestus, eu te admir mai de demult, de cand am observat ca nu participi la hartuieli dintr-alea naspa si ca, daca cineva da una peste ceafa unuia cu care tu tocmai te ciondaneai, nu dai si tu palma urmatoare peste aceeasi ceafa. Mai rar am vazut asta pe DC :). Insaaa.... insa.... ... te-ai cam schimbat in ultimul timp . Da-l incolo pe Basescu ca nu-i nimica de capul lui (doar stii ca l-am votat ) si da-l incolo de avertisment, ca e funny sa ai avertisment si ca... l-ai meritat . P.S. Din cauza Bnicai (care a inceput cu "ia hai sa-i vanam si sa-i deconspiram" + ) a trebuit sa-mi inchid un topic care era simpatic si la care tineam. |
pai am incasat avertismenul ...acum lumea se fereste si yo nu ma mai enervez...tensiunea mea e normala
trebuie sa vezi lucrurile pozitive ca de alea negative yo sint satul.
Guestus spune:
citat din mesajul lui denizel Guestus, eu te admir mai de demult, de cand am observat ca nu participi la hartuieli dintr-alea naspa si ca, daca cineva da una peste ceafa unuia cu care tu tocmai te ciondaneai, nu dai si tu palma urmatoare peste aceeasi ceafa. Mai rar am vazut asta pe DC :). Insaaa.... insa.... ... te-ai cam schimbat in ultimul timp . Da-l incolo pe Basescu ca nu-i nimica de capul lui (doar stii ca l-am votat ) si da-l incolo de avertisment, ca e funny sa ai avertisment si ca... l-ai meritat . P.S. Din cauza Bnicai (care a inceput cu "ia hai sa-i vanam si sa-i deconspiram" + ) a trebuit sa-mi inchid un topic care era simpatic si la care tineam. |
yo nu am nimic nici cu basescu nici cu vadim nici cu becali...nici cu nimeni. ok?
am curaj sa spun ca ala e asa ala asa ala asa....e...sa vedem daca are sirimie curaj sa spuna ceva de tariceanu/bibliotecarul...sau iileana...sau copiloi...sau alte membre care stau acum ascunse. ...nu au curaj nene...ca de acolo primesc ele salariul.
spune....cu astia vrei tu sa discuti aici sau cum?
copiloi spune:
Guestus.....acu' ceva vreme ma acuzai ca-s fan Geoana, acu spui ca iau leafa de la Antonescu...
Eu zic sa nu te lasi si spune-mi ca-s si tradatoare ...macar sa stim o treaba...
Guestus spune:
citat din mesajul lui copiloi Guestus.....acu' ceva vreme ma acuzai ca-s fan Geoana, acu spui ca iau leafa de la Antonescu... Eu zic sa nu te lasi si spune-mi ca-s si tradatoare ...macar sa stim o treaba... |
copiloi...astea sint manevre vechi de cind lumea...sint diversiuni tata. relax. mai bine taci decit dai in altele.
hai sa vedem cit dureaza pina apare patrula cu "e veche..o stim..nu e postac...nuuuu...o stim "