Despre "anticomunistul" Basescu(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Nu comentez acordarea de avertisment lui Guestus pentru limbaj neacceptabil. Daca eram prezent pe forum cand a fost reclamat pentru asta, i-as fi acordat avertismentul eu insumi.

Atat b.nica cat si Guestus au criticat (in cazul lui, nepoliticos) lipsa totala de moderatie in comentarea stirii despre academie si dezinformarea care a rezultat din asta. In cursul "dezbaterii" el a fost luat in deriziune, fara argumente reale, care au fost insa invocate atunci cand a devenit convenabil.

Consider ca lipsa de obiectivitate si dezinformarea care sunt practicate in discutia asta sunt la fel de daunatoare forumului precum limbajul neadecvat, deoarece ii diminueaza dramatic credibilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Consider ca lipsa de obiectivitate si dezinformarea care sunt practicate in discutia asta sunt la fel de daunatoare forumului precum limbajul neadecvat, deoarece ii diminueaza dramatic credibilitatea.

Discutia s-a purtat in timp real, in paralel cu stirile care curgeau si cu schimbarile de situatie care decurgeau din ele.

Daca tu consideri ca ma fac vinovata de dezinformare si lipsa de obiectivitate, ceea ce, dupa cum afirmi, este o vina egala cu folosirea unui limbaj suburban, da-mi avertisment.
Esti moderator acum, poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

beren, academia i-a oferit titlul lui Basescu, naiba stie de ce, sa pupe si ei putin in fund? sa-si arate suportul? cine stie. Poate din acelasi motiv din care Obama a primit Nobelul
Academia respectiva (ca nu e Academia romana) nu a retractat nimic pt ca n-a avut ce. Administratia prezidentiala a raspuns insa ca Basescu n-a stiut, acceptul lui nu a fost solicitat.
Ce credibilitate? asta-i presa de sapt trecuta.

Mergi la inceput

Avertismentele sunt emise conform Regulamentului, nu dupa alte criterii. Retractarea criticilor nefondate a cerut-o deja explicit b.nica. Eu imi exprim opinia ca orice user aici, numai pentru a pune in context avertizarea lui Guestus, care ar fi trebuit sa respecte normele de exprimare aplicabile tuturor. Despre restul, sa citeasca oricine e interesat si sa-si formeze propria opinie.

Laura, aceleasi motive pentru care Guestus e calificat cu "bate campii" (indiferent cat de ridicole erau motivele in sine) trebuie folosite si pentru cei care l-au criticat. Iar credibilitatea la care ma refer este a userilor care se prezinta drept analisti ai scenei politice din Romania si deci a forumului unde scriu cu zel. Mai pe sleau, cine-o da in bara cu comentariul dus dincolo de prezentarea neutra a stirii are o datorie morala de a retracta. Asa, ca si analistii politici din USA la alegerile din 2000, remember?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pe subforumul asta s-au purtat dintotdeauna discutii nu tocmai elegante. Atat user catre user, cat si user catre politicieni.
Mi se pare ingrozitor de nedrept ca tocmai in capul iilenei sa se sparga acum toate oalele si, dintre toti, iileana sa fie data drept exemplu de cel mai agresiv membru si de al' mai al naibii aruncator cu r...
Daca sunt dezamagita?
Foarte! (nu ca ar interesa pe cineva, asa de kiki am spus-o)
Daca astept ca altcineva sa mai spuna ceva?
Nu!

P.S. Beren, de unde stii ca sunt buna prietena cu Ileana?????? [spraceana ridicata pana in tavan].

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ileana nu e analista, e si ea un mic chibitz ca noi toti de altfel. Si, repet, in acest caz, nu e nimic de retractat si rectificat. Si sa stiti tovarasa, ca Guestus i-a zis sa se duca la nebuni si ca-i duce portocale
In 2000 chibitam cu spor in tarisoara muma, la terasa nu pe net. Sic transit gloria mundi

Mergi la inceput

Nu stiu nimic de felul asta, denizel, si e de fapt irelevant. Este doar opinia mea personala ca un prieten va reactiona in felul asta (partinitor, asa imi apare mie) la situatia de fata. Desigur, asta nu implica nimic altceva despre tine (mai precis, despre pozitia ta) decat ce am scris deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Te hotarasti?

Participi la discutie in calitate de moderator:

Citat:
Daca eram prezent pe forum cand a fost reclamat pentru asta, i-as fi acordat avertismentul eu insumi.
sau in calitate de user:
Citat:
Eu imi exprim opinia ca orice user aici,
?

Este important pentru mine.

Ca moderatorul-Beren, trebuie sa iau cu seriozitate in seama ce spui, ca doar reprezinti administratia forumului care, iata, considera ca lipsa de obiectivitate si dezinformarea care, pare-se, imi caracterizeaza evolutia la topic sint intru-totul similare cu limbajul neadecvat practicat de Guestus, ca factori de degradare a credibilitatii forumului.

Ca userul-Beren, eu am ales sa incerc sa te ignor. Stii de cind si stii de ce.
Daca esti simplu user, imi permit sa ignor ridiculizarile tale gratuite, rau-voitoare si cenzurante ("userilor care se prezinta drept analisti ai scenei politice din Romania si deci a forumului unde scriu cu zel" & stuff) si nici n-am sa te acuz de dublu standard ("cine-o da in bara cu comentariul dus dincolo de prezentarea neutra a stirii are o datorie morala de a retracta" - uite aci exemplu de dezinformare repetata: Antonescu nu a fost niciodata "bibliotecar", se cere o retractare, nu gasesti?).

Am sa iau drept adevar ultima afirmatie, dpdv cronologic.
Esti user.
Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Am stat si io si-am asteptat sa vad ce se-ntampla.
Stati si va uitati.
Cei care-s de acord cu tot ce a spus Guestus si-si spun ca Ileana merita mult mai mult de atat, tac si nu zic nici pis ca Guestus a luat avertisment.
Cei care mormaie printre dinti ca Ileana a ajuns sa fie trasa de urechi fiindca nu a reactionat prompt in fata unuia dintre [Z i] Bnica Ultimatums, tac.
Cei care il admira pe Beren, tac si aia.
Sper macar ca mancati mamaliga in timp ce taceti .
Poftim, mai cititi-o si pe asta, pana nu apare domnu' diriginte ca sa-mi stearga mesajul, sa inchida topicul si sa-mi dea avertisment pentru atac la persoana colectiva si pentru atitudine necorespunzatoare tradusa prin sfidarea autoritatii .

www.youtube.com/watch?v=DwA_Zg_z-FI&feature=related" target="_blank">A venit primavara, da' suna a dezolare. Asa-i pe-aicea, prin sud .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Io n-am deschis forumul ieri si iote ce greseala! Promit ca il tin deschis non-stop sa nu ma traga de urechi Denizel.

Iileana, mi se pare scarbos ca a nu-stiu-cata-oara esti acuzata nefondat. Macar acum n-ai primit avertisment, noroc ca Guestus, ca orice guest nu are apetit pentru calitatea de moderator.
Adica, pentru o stire (nicidecum falsa la momentul aparitiei) se cere retractare? De unde pana cand?
Guestus, iti reamintesc ca aici e topicul despre Base. Si eu daca am chef scriu ce doresc muschii mei. Pe alte topice s-a batut joc la greu despre Antonescu,incepand cu culoarea ochilor si terminand cu presupusele "calitati": lenes, chiulangiu...si inca astea-s soft. Asa ca, nu suntem inca sub precedentul regim vesel ca sa-mi spuna cineva ce sa scriu despre un nesimtit ca Base (uf, greu a fost) si ma apuca dorul sa il numesc asa mai abitir dupa ce vad ca unii scriu cu majuscule la adresa lui.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput