Despre "anticomunistul" Basescu(2)
Raspunsuri - Pagina 6
Guestus spune:
Uite nene cum si-au sters toate mizeriile peste noapte!
f bine....de azi va ginditi de 3 ori inainte sa lansati petarde rasuflate...inainte sa scrieti orice va spun aia de la partid.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Ca moderatorul-Beren, trebuie sa iau cu seriozitate in seama ce spui, ca doar reprezinti administratia forumului care, iata, considera ca lipsa de obiectivitate si dezinformarea care, pare-se, imi caracterizeaza evolutia la topic sint intru-totul similare cu limbajul neadecvat practicat de Guestus, ca factori de degradare a credibilitatii forumului. |
iti aduc 50 de insi care pot depune marturie ca tu scrii aici numai la dezinformare. ...vrei sa vezi? asta faci de luni de zile...nu de ieri.
e..problema este ca lumea nu mai are chef sa vada bombe aruncate pe piata fara noima...e anul 2010 si se cauta altceva mai civilizat.
Ori iti schimbi stilul de face reclama bibliotecarului ori asta e viata ..yo incasez averismentele dar tot nu o sa ma pot abtine sa nu comentez.
ma reclami sau nu?
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui Guestus Uite nene cum si-au sters toate mizeriile peste noapte! f bine....de azi va ginditi de 3 ori inainte sa lansati petarde rasuflate...inainte sa scrieti orice va spun aia de la partid. |
Pe tine cu cat te platesc aia de partid sa scrii aici? Cum e la sediul din Modrogan, e gratis cafeluta?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ingrid S
Pe tine cu cat te platesc aia de partid sa scrii aici? Cum e la sediul din Modrogan, e gratis cafeluta? Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
ne-au spus ca de azi 2010 se aplica alte reguli. iti lauzi seful....nu balacaresti pe altii. ok?
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus iti aduc 50 de insi care pot depune marturie ca tu scrii aici numai la dezinformare. ...vrei sa vezi? |
Da.
La alt topic, nu la asta, ca sa incapeti. 50 batuti pe muchie.
Aici astept sa ne prezinti opinia ta despre Dl. Tismaneanu si viitorul activitatii IICCR+MER, ca la asta ajunseram cu discutia.
Evident ca nu s-a sters nici o postare azi-noapte, dupa cum nici nu s-au "editat "pe tacute" mesaje incriminatoare" , asta e doar tactica scolii de gindire Guestus-Beren de a planta suspiciuni. :/.
Ingrid, n-ai pierdut nimic. Toate-s vechi, precum vezi.
Singura noutate, (dincolo de cea sesizata de tine, cu pretentia de a retracta o stire adevarata dar nenuantata la momentul respectiv :)) e reprosul, amuzant de altfel, am ris cu lacrimi citindu-l, ca, vai, apar la topic "comentarii duse dincolo de prezentarea neutra a stirii".
Aoleu.
Chiar asa?
Sfat sincer: pentru prezentari neutre ale stirilor, incercati cu incredere Mediafax.ro, nu un forum de DISCUTII.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Da. La alt topic, nu la asta, ca sa incapeti. 50 batuti pe muchie. Aici astept sa ne prezinti opinia ta despre Dl. Tismaneanu si viitorul activitatii IICCR+MER, ca la asta ajunseram cu discutia. Evident ca nu s-a sters nici o postare azi-noapte, dupa cum nici nu s-au "editat "pe tacute" mesaje incriminatoare" , asta e doar tactica scolii de gindire Guestus-Beren de a planta suspiciuni. :/. Ingrid, n-ai pierdut nimic. Toate-s vechi, precum vezi. Singura noutate, (dincolo de cea sesizata de tine, cu pretentia de a retracta o stire adevarata dar nenuantata la momentul respectiv :)) e reprosul, amuzant de altfel, am ris cu lacrimi citindu-l, ca, vai, apar la topic "comentarii duse dincolo de prezentarea neutra a stirii". Aoleu. Chiar asa? Sfat sincer: pentru prezentari neutre ale stirilor, incercati cu incredere Mediafax.ro, nu un forum de DISCUTII. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
ai sters o gramada din petardele aruncate. asta e...de azi o sa am mare grija sa nu mai ai ocazia sa-ti stergi mesajele.
mie mi-ar fi rusine sa vin sa spun fel de fel de idiotenii fara noima si apoi sa stau ascuns...ca poate prinde nene la cineva mai slab. ..asta e tehnica de 2010?
acum hai serios...tu&co de analisti politici chiar nu puteti sa aveti un comportament decent. va obliga cineva...sau care e smecheria cu aruncatul bombelor
sirimie spune:
Imi pare rau ca nu eram in zona ca ma bagam si eu in discutie
Acu' e prea tirziu, astept urmatoarea ocazie
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
iileana spune:
Bineinteles ca nu s-a sters nimic, incearca si tu niste fumigene mai abile.
mie mi-ar fi rusine sa vin sa spun fel de fel de idiotenii fara noima |
Realitatea demonstreaza altceva.
Nu, nu ti-e rusine. O faci non-stop.
Guestus spune:
citat din mesajul lui sirimie Imi pare rau ca nu eram in zona ca ma bagam si eu in discutie Acu' e prea tirziu, astept urmatoarea ocazie Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
hai sirimie si tu....nu era mare discutie mare ce aveam noi aici.
"basescu isi bate nevasta...udrea face"...era ceva de genul asta.
tu ce crezi? e adevarat sau nu?
denizel spune:
citat din mesajul lui Guestus Uite nene cum si-au sters toate mizeriile peste noapte! |
Guestus, cum poti spune asa ceva?
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.