Despre "anticomunistul" Basescu(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Guestus, nu-mi vine sa cred ca faci asa ceva... :(. Nu credeam ca esti capabil de o asemenea agresivitate fara sa ai, practic, nici un motiv.

Ileana, imi pare rau de tot pentru ce ti se intampla :(. Asa-i cand inoti impotriva curentului...

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

yo incerc sa te dirijez sa nu mai arunci cu rahat in altii fara noima.

Te-am raportat din nou.

Consider ca userul Guestus a depasit deja nivelul acceptabil de adresare intr-o controversa DC, indiferent de tema si de interlocutor.
Ati tolerat, vreme indelungata, maniera voit intimidanta prin care userul Guestus incearca sa faca praf orice discutie coerenta la acest subforum, ma astept insa sa interveniti macar acum, nu pentru a-mi lua mie apararea, ci pentru a stopa alunecarea in limbaj de mahala.

Faptul ca exprim, pe acest forum, opinia a aproape 50% din electoratul roman -intimplator diferita de a ta, nu-ti da dreptul sa folosesti o asemenea maniera suburbana de a incerca sa-mi inchizi gura.
Asta deja nu mai tine de preferinte politice, ci de uzanta comportamentului civilizat in societate.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

yo nu incerc sa-ti inchid gura...yo incerc sa te fac sa intelegi ca azi 2010 metode comuniste de a prezenta situatia nu mai sint de actualitate. ok? vii cu bombe de 2 bani..le arunci pe piata...apoi te faci ca ploua. ...dovada e mai sus.

incerc sa te fac as intelegi ca asa cum toyota nu vorbeste urit despre honda sau BMW tot asa si tu ca trimisul bibliotecarului aici nu trebuie sa vorbesti urit despre basescu. ...ok? incerc sa te conving sa ai o noua abordare ...deci tu trebuie sa lauzi produsul tau...si nicidecum sa arunci cu rahat in altii. ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Guestus, nu-mi vine sa cred ca faci asa ceva... :(. Nu credeam ca esti capabil de o asemenea agresivitate fara sa ai, practic, nici un motiv.

Ileana, imi pare rau de tot pentru ce ti se intampla :(. Asa-i cand inoti impotriva curentului...

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

niste voci mi-au spus ca trebuie sa scriu ce am scris. incredibil dar asta este. ...
tu ce zici denizel....ar fi mai bine sa laude produsul ei sau sa arunce cu rahat in altii? spune sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Guestus, aruncatul cu r... te deranjeaza lately la subforumul de politice?
Pai, se arunca cu r... din prima secunda de existenta a subforumului astuia.
Iar sa spui ca iileana arunca cu r....,.... imi pare rau, dar esti in cele mai proaste toane posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Guestus, te rog sa porti o discutie coerenta, nu sa ataci aiurea userii pe aici. Ai ceva de spus LA SUBIECT, spune. Dar ce faci acum numai discutie la subiect nu e.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

...ok? incerc sa te conving sa ai o noua abordare ...deci tu trebuie sa lauzi produsul tau...

Nu, tu nu asta faci.
Tu incerci sa intimidezi orice user are o alta optiune decit tine.
Si, pentru ca nu dispui de argumente, apelezi la injurii.

Cita vreme nu incalc regulamentul forumului (si nu l-am incalcat!) as putea fi si Crin Antonescu insusi, si tot as avea exact acelasi drept ca si oricare alt user de a discuta aici despre ceea ce cred, in maniera in care o fac.

P.S. In cazul de fata, vezi ca bomba cu omul de stiinta nu eu am adus-o in discutie, ci Llaura. Dar tu esti prea orbit de furie pentru a sesiza asemenea nuante.

P.P.S.
Citat:

...si nicidecum sa arunci cu rahat in altii. ok?

Apropo, te-am raportat inca o data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Guestus, aruncatul cu r... te deranjeaza lately la subforumul de politice?
Pai, se arunca cu r... din prima secunda de existenta a subforumului astuia.
Iar sa spui ca iileana arunca cu r....,.... imi pare rau, dar esti in cele mai proaste toane posibile.

pai da...se arunca.
si e corect? yo acum am observat
se chinuie b.nica sa scoata o dezmintire de la iiiileana de 3 zile. ...0.
dar la guestus a durat 2 secunde sa raspunda...te raportez te raportez.
ai fost sunata la telefon sau ai primit mail sa vii in ajutor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Denizel, eu cred ca reactia ta este foarte partinitoare (ca din partea unui bun prieten, evident) in conflictul asta. Guestus a fost calificat cu "bate campii" de catre cele care comentau cu aplomb o stire falsa, in ciuda pretentiilor lor de informare si analiza corecta. Inteleg ca ridicolul situatiei este greu de suportat (mai ales dupa ce b.nica l-a punctat atat de precis!), dar asta nu justifica deloc reactiile care au urmat: editarea "pe tacute" a mesajelor incriminatoare, alaturi de reactia virulenta la adresa lui Guestus. Care, se dovedeste, nu era deloc cel care batea campii la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Beren, eu cred ca reactia ta este foarte partinitoare in conflictul asta.
Nu am sa intru in detalii despre cine-cind-cum, iti atrag insa atentia, in treacat, ca nu a fost editat nici un mesaj pe tacute, cum acuzi.

Regret ca tu, in calitate de moderator, gasesti justificata maniera de exprimare, in acest caz, a lui Guestus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Stirea nu este falsa, a fost in Gandul saptamana trecuta (nu citesc Gandul, mi-a trimis-o pe email un fost coleg de liceu). Ca intre timp administratia prezidentiala s-a spalat pe maini ca nu stie n-a stiut e cu totul altceva.
Nu tin partea nimanui, dar am dus zeci de pagini de dezbateri cu Ileana timp de luni de zile; si da, daca a scrie bine si documentat si cu o opinie clara inseamna a "arunca cu rahat" atunci da o face. Daca NU, NU.

Mergi la inceput