Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 4
mi_bebelina spune:
Ylari, pe unde umbli iubita? Ca nu te-am mai vazut pe-aici. Tot la munci?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Adriana 78, scuze, azi m-am uitat pe punga si nu e 480 faina, e 650....nu mai stiam ca la cat m-a innebunit sotul cu cautari despre faina, sa fie asa, sa nu fie asa....m-a si zapacit.Nu stiu daca e chiar asa important, ideea e ca mie imi place mai mult painea acum decat cand am luat masina.......nu stiu, parca are alt gust, alt miros....poate e doar in mintea mea, nu stiu. Oricum noi vrem sa luam faina de la o moara, deci cine poate sti ce concentratie de cenusa are faina aia? (Cifrele alea de pe faina arata concentratia de cenusa)
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Andrada79 spune:
Lorich uffffff ce patanie!!! Bine ca nu erati in zona cand a cazut aragazul!Ma bucur ca esti incantata de gradinita!
Mi_bebelina vroiam sa te intreb cu cifrele alea ce este? Asa se numeste faina sau ce reprezinta. Mama imi face saptamanal paine de casa dar nu ma pricep sa aleg faina, adica nu m-a interesat pana acum.
Adriana ce marca e masina? Eu am o curiozitate, oare o astfel de masina consuma mult curent????
Cleo deci vanatorul e preferat..........super tare!
Andrada79 spune:
Desiree imi pare rau ca trebuie sa treci prin momentele astea, ce sa zic timpul ne invata cel mai bine sa acceptam pierderea cuiva atat de drag.
CrinaAndreea spune:
simonacip si Bogdan a inceput sa se comporte cam la fel, si nu numai cand suntem afara. Chiar nu stiu ce se intampla cu el, dar pur si simplu de aprox 1 sapt nu mai reusesc sa ma inteleg cu el. Tipa, urla, plange.. mai are putin si se tavaleste pe jos, indiferent ce fac. A devenit un fel de copil isteric, si chiar nu stiu cum as putea sa il mai linistesc putin. Trebuie sa faci numai ce, cand si cum vrea el, iar daca cumva esti putin pe langa dorintele lui.. e jale.. Sper sa fie doar o perioada si sa ii treaca, altfel.. nu stiu ce gradinita il va accepta asa
E atat de frumos afara si am asteptat atat de mult zilele astea frumoase, si parca nici nu imi vine sa il mai scot afara...
Astazi vreau sa ma duc sa il tund. Ma asteapta o zi grea. Tunsul e si el pe lista cosmarurilor lui Bogdan. Intotdeauna a plans de a speriat toata lumea din jur.
V-am pupat si sa aveti o zi usoara!
Andrada79 spune:
Crina bafta la tuns si noi am speriat ultima oara un coafor intreg. Data viitoare am zis clar ca il pun in curte si il il tundem noi, cu masina de tuns binenteles ca de freza sau tuns mai scurt NO WAY!
Aseara Tiberiu m-a batut! Da m-a batut calumea!
Sa nu ii zic ca nu trebuie sa faca ceva ca in prima faza tranteste sau arunca apoi se tavaleste! Aseara vroiam sa citesc ceva la calculator si el ma tragea de picioare sa ne jucam si l-am rugat sa astepte putin. In secunda doi mi-a inchis calculatorul si se uita fix la mine stiind ca ceea ce face nu e bine dar..........I-am spus ca nu e frumos pe un ton mai aprinc si de nervi apasa intr-una butonul de on/off, l-am luat in brate cu fortza ca sa il indepartez de unitate si a urmat o replica de pumni sau palme ca nu mai stiu pt ca am inchis si ochii. Imi venea sa rad si sa plang. Nu l-am batut, ca deobicei, dar l-am pus jos si am plecat si i-am spus ca m-a suparat ff tare si cum ii spuneam asta incepea sa planga ca si cum ar stii ca nu e bine. Oricum cert e ca m-a batut nene!
Simonix spune:
Laurita - nah ca m-ai ofensat Pai Robercik e nascut pe 20 aprilie - din vointa lui, ba chiar venit mai devreme (cred ca neaparat voia sa vina atunci) Si sa stii ca nu e mai rau ca alti pitici hmmm... are colegi de toate colorile si ii iubeste tare - ia lasa-l pe Hitler acolo unde ii e locul, fii cuminte si fa ce spune doctorul hehe
In alta ordine de idei wooow - imi aduc aminte cand eram si eu partizana cezarianei si visam si eu chestii de genul alegem data, alegem aia si ailalta :) Mai incolo am aflat eu mai bine ce si cum. Oricum, succesuri fetelor :)
Eu azi sunt la servis, ieri am stat acasa cu copil mucios, dar azi l-am dus, pentru ca nu e asa rau; febra nu face deloc (wooow - de 1000 de ori woow, nu mai face febra !!!), nu tuseste, doar are tone de muci albi si transparenti - dar asa de multi ca galgaie. Si am stat cu el ca sa fiu sigura ca ii curatz bine nasul, sa nu se infecteze. So, batista bebelului la greu, picaturi, ceai cald, tone de mandarine, am si iesit afara, caci erau 18 grade, parcul plin de copii, nu ne venea deloc sa stam in casa cu soarele ala. Azi e mai bine, parca s-au mai dus din muci, dar nu in totalitate. Ieri a fost si kkcios, circula un virus, cred ca eu i l-am dus, caci la serviciu avem vreo 3 colegi care nu au venit pe motiv de burta stricata
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Adriana_78 spune:
Mi_bebelina, merci de raspuns!
Sotul a luat de toate!
Vom face in weekend din nou
Andrada, masina de paine am comandat-o pe Amazon, Unold se cheama.
Nu stiu exact cat consuma.
Sa stii ca si pe mine ma mai pocneste Annika, at. cand e nersoasa si suparata ca nu-i dau voie sa faca ceva
Laura, asa aproape de data nasterii ai progr. cezariana.
Poate nasti natural, eu sunt convinsa ca n-o sa regreti, e o experienta unica.
Noi vrem sa mergem maine la circ - de fapt, cred ca il voi trimite pe sot si pe Lara
CrinAndreea, succes la tuns.
Cu alaptatul trebuie sa fii tare si nu sa cedezi imediat cand plange.
Si Annika mea incepea cu plansul si eu eram disperata sa nu faca prea mare galagie sa il trezeasca pe taica-su sau pe sora mai mare, da o luam rapid din camera, mergeam in buc., incercam sa-i ofer altceva, apoi o plimbam pana se linistea.
Nu e usor, cum spuneam nici eu n-am reusit din prima, pt. ca in unele nopti eram asa de obosita ca nu ma puteam ridica, insa la un mom. dat, am zic GATA! trebuie sa duc pana la capat ce mi-am propus si uite ca acum dupa 1 sapt. nu mai cere deloc si nici nu mai plange dupa san.
Alysh spune:
Gata, mi-am facut terapia prin shopping. Am mai luat ceva cadouri si pt ingrijitoarele lui Vlad de la cresa, si pt Paste am luat niste creme mamei si lui Stef un tricou dragutz de la Kenvelo.
Referitor la crizele de plans ale copiilor, nu stiu ce sa spun ca VLad pana acum nu a facut nici una. Plange, normal cand nu-i convine ceva dar nu l-am vazut vreodata arcuindu-se pe spate, sau dandu-se cu capul de ceva. Si sper sa nici nu-l vad.
Din experientele din jur am observat crize la copii crescuti mult de bunici, ceea ce nu e cazul, aici pe forum. Si cred ca mai sunt doua cauze: ori parintii au opinii diferite in privinta cresterii copilului si se contrazic in fatza lui, el gasind un aliat intr-unul din parinti. Fie parintilor le e frica de o eventuala criza si atunci cedeaza in fatza copilului indeplinindu-i dorinta oricare ar fi ea de teama unei eventuale crize. Repet, asta am vazut in jur, nu zic ca e asa la voi.
Oricum e clar ca ei se folosesc de orice slabiciune a parintilor, bunicilor si o exploateaza la maximum.
Si eu, recunosc, cedez uneori in fatza lui Vlad desi nu sunt de acord cu ceea ce face. Deci si noi avem rasfatz in fundulet dar inca nu se manifesta cu crizute.
Laurita, distractie placuta la cei trei purcelusi. Noi am avzut deja piesa, Vlady a adorat-o. Cand nasesti?
ALI, mami de Vlady si 27+ cu Luca
CrinaAndreea spune:
Am fost la tuns. Si cum am plecat, asa m-am intors, adica cu copilul netuns . Acum.. nu stiu ce sa zic daca intr-adevar chiar ar fi trebuit sa astept aprox 1 ora jum, sau nu au vrut sa il tunda. Ideea e ca ar fi fost a treia oara cand il tundeam acolo (il tundem cam o data pe luna), si deja se cam stie cum reactioneaza. Incepuse sa scoata flacari pe nas de cum am intrat si si-a dat seama unde l-am adus. Nu erau alte persoane care asteptau, in schimb am vazut ca s-au uitat sa vada despre cine e vorba si au spus ca trebuie sa astept. Nu am putut sta atat pentru ca m-as fi apropiat foarte tare de ora de masa si de somn si era si mai mare scandalul.
Probabil ca am sa caut o frizerie ceva pentru copii si am sa renunt la ideea asta de "salon".
Andrada79 si Bogdan a mai avut tentative de a da in mine, tot asa pentru ca nu am facut ce a vrut el in momentul respectiv, si l-am certat putin, dar cel mai bine reactioneaza la "amenintarea" ca il duc la el in camera sa stea acolo singur.
Alysh ai foarte mare dreptate referitor la crizele de plans. In cazul meu.. exista cate putin din ambele cauze. Eu si sotul avem opinii putin diferite referitor la cresterea si educarea lui Bogdan. E adevarat ca nu ne contrazicem in fata lui, dar sunt convinsa ca Bogdan sesizeaza diferenta de opinii si profita la maxim. Spun asta pentru ca am observat ca in momentul in care unul din noi in cearta, fuge imediat la celalalt, incepe si rade la el si il strange in brate sau de picior (depinde la ce nivel ajunge)dorind sa evidentieze cat de tare il iubeste. De cele mai multe ori sotul ii cedeaza si eu raman nebuna care l-a certat.
Referitor la frica de o eventuala criza a copilului... tot sotul e campion. Ar fi in stare sa ii dea si luna de pe cer daca o cere, numai sa nu se crizeze cat e el prin preajma. Copilul i-a prins slabiciunea, si nu numai ca face ce vrea cand e cu taica-su, dar in momentele alea sunt slabe sperante ca eu sa mai ma pot intelege cu el.
Stiu! O sa imi spuneti ca va fi vai si amar de mine pe viitor, si asta cred si eu, numai ca... trebuie sa inteleaga si sotul acest aspect. Daca acum copilul e mic si totul pare o joaca, (desi nu este), cand va creste va fi mult mai rau. Sa aperam ca nu va fi chiar asa.
Andrada79 l-am tuns si eu pe Bogdan de cateva ori cu masina de tuns a lui taica-su, dar asta cand era mai mic, anut trecut prin vara. Dar acum as fi vrut sa il tunda din foarfeca, sa ii faca o freza mai frumoasa. Poate ca i lvoi tunde tot eu, nu stiu, mai ma gandesc
In noaptea asta incerc din nou marea cu degetul. Incepem din nou operatiunea intarcatul. Profit ca e sfarsit de saptamana si ca nu se duce sotul la munca! Poate de data asta am mai mult noroc, sau mai bine spus tarie, sa nu mai cedez in fata lui.
Astept sa se trezeasca, ii dau sa manance si mai iesim pe afara ca e tare cald si frumos. Ori ca stau cu el in casa, ori ca iesim afara.. tot face crize, asa ca.. mai bine la aer.
Mai nou are o obsesie pentru tot ce inseamna tricicleta. E adevarat ca noi inca nu i-am cumparat si am fi vrut sa ii luam de ziua lui, dar.. in mod sigur nu mai asteptam atat. Numai ca nu prea am vazut prin magazine, iar de pe net parca nu as cumpara asa.. fara sa o vad in realitate. As fi vrut o tricicleta mai buna, mai durabila, ca cine stie ce idei ii mai vin . Acum are o masinuta, din aia fara pedale cu care se plimba toata ziua prin casa, dar.. cred ca vrea sa treaca la nivelul urmator
V-am pupat!