Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 20
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Va dati seama ca fac un an in curand? |
Eu cred ca fac 2 ani
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Lorich spune:
Pe mine ma omoara ca nu pot sa-i dau nimic; deci Robert vrea sa se faca bine ca pe vremea daco-romanilor:papa cateva cereale ametite cu orez dar daca-i pun smecta in ele nu se mai atinge... in apa nu pot sa-i pun nimic (ma mir si de glucoza asta ca nu refuza apa cu totul); intre timp ar trebui sa-i mai dau ceva antitermic dar cum????? Mergem acum la baie,. in chiuveta poate accepta cativa mililitri de ibuprofen, sa vedem ce rezultate am.
Ma simt terminata, nu ma lasa nici sa pap ceva, nicisa-i fac lui nu ma lasa. Daca atunci cand e copilul sanatos se simte si nu prea..cand e bolnav se simte tare tare lipsa oricarui ajutor (si aiic in includ din pacate si pe tati). Asta e, trece, vin altele.
De cadou de Paste m-am inspirat de la Crinandreea si o sa-i cumparam tricicleta. In rest cuburi are sute, puzzle de toate felurile..plus ca vine caldura, va sta mai mult pe afara.
Lily sanatate multa Juliei!
Am vazut ca laudat poze by Doloress unde sunt ca eu le-am pierdut
..hai dati-mi-le ca-s o mamica amarata ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
mihaser spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lilly79
Eu cred ca fac 2 ani Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui mihaser Un an de cand au facut 1 an! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |

, cred ca voiam sa zic ca mai fac inca un an. Dar na, tastatura e de vinao
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lilly79 spune:
| citat din mesajul lui mihaser Un an de cand au facut 1 an! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |

I-am facut Juliei aerosoli cu apa de mare in somn(altfel nu sta mai mult de 2 secunde; prefera sa puna masca la toate jucariile
Lorich Juliei ii place gustul de la siropele, si asa cuminte sta si inghite.Eu ii dau Panadol, ca cica Nurofenul e mai nasol pt stomacelele lor mici.Juliei ii mai dau si ceai cu miere si lamaie cand e racita, si eu zic ca isi revine mai repede asa.
E tare rau ca nu vrea sa bea Robert niciun siropel si am inteles ca nici ceai.Sanatate multa, multa
.Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
Neata si de la mine! Am nevoie de 

cat mai multe! Patrick a cazut din pat azi noapte pe la 2, s-a lovit, a urlat o bucata apoi a adormit insa se trezea plangand din ora-n ora, eu nici nu mai puteam sa dorm , ca il tot pazeam, mi-a facut sfarcurile varza, toata noaptea supt.
Lorich off,ce-ati mai patit si voi! Cred ca a fost un virusel, poate chiar de la gradi luat, cine stie. Al meu anul trecut a facut doua gastro de genul asta, m-au terminat. Una cand am mers in Germania, una cand am revenit in Canada. Sa-i dai saruri de hidratare daca le vrea. Eu ii dadeam apa, ca cerea permanent, am incercat cu saruri si nu a vrut.
Uite aici poze:
| citat din mesajul lui Doloress http://family.webshots.com/album/576883321ZFYBRZ |
Lily wow , Julia face deja puzlle din 20 de bucati! Al meu n-are rabdare, il face pe ala din 3 bucati, insa dupa multe incercari
Simonix si al meu e cu blondele, are o blonda si o bruneta la gradi si pe blonda o place si o iubeste tare, pe bruneta n-o baga in seama deloc, sau mai bine zis o considera ca un baiat, se joaca frumos cu ea. Cu blonda insa, relatie furtunoasa, se pupa, se bat, se imbratiseaza, se calaresc la culcare, doamna zice ca are entertainment gratis in fiecare zi cu ei. Si noi avem o societate colorata, imi place mult chestia asta aici, nu te plictisesti, mai ales combinatiile sunt super, am vazut un chinez cu o negresa cu o fetita mulatra cu ochii oblici si parul carliontat, m-am topit dupa fetita aceea. Cica in 2030 o treime din populatia Canadei va face parte dntr-o minoritate vizibila.
Crina al meu nu prea se joaca cu masinuta cu telecomanda. Se sperie de ea. Am dat si o gramada de bani pe ea, de Craciun si zace intr-un colt, i-a rupt si antena de la telecomanda, asa ca nu mai merge decat cand te duci langa ea. Trebuia sa ma uit atent ca scrie de la 3 ani in sus. La noi merg mult jocurile de construit de surubarit, are surubelnita, bormasina, cuie, e innebunit dupa astea.
Socrate bine ai revenit!!!! ne era dor de tine! Spor la cautat joburi. Ce mai face piticul tau? Tot asa poznas?
Ylari si eu pe Patrick il imbrac in training la gradi, sa fie cat mai confortabil. Iarna ii dadeam strampi. De cand s-a incalzit il las numai cu soseste. Ii pun body cu maneca lunga, sau scurta si o bluzita subtire cu maneca lunga. Fetelor la voi se mai gasesc body pentru 2 ani? Ii raman mici astea de 18 luni si caut cu disperare body de la 2 ani si nu gasesc. Lui nu-i place sa stea cu spatele gol, l-am lasat prin casa numai cu un tricou si se enerva si-si tragea incontinuu bluzita la spate. Stiu ca sunt mari si ar trebui sa trecem la maieu, tricou si chilotei, insa parca pana pe la 3 ani ar fi bun un body.
gabitzam spune:
Tinet-va rasuflarea nitel, ma duc sa fac un capitol nou ![]()
Iata, am revenit ![]()
Capitol nou-noutz 
Alaturi de SEBI