Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada79 spune:
Belleane vai ce scumpi sunt amandoi, iar pozele cu printesa ta la geam si floricelele alea superbe, sunt de facut tablou!
Monik si noi am facut varilrix+ul anul trecut.
Doloress daaa l+am admirat si eu pe Mos Martin. Vai ce mandru e Patrick in masinutza!Super ideile pt cadou. Eu as vrea sa ii iau stampile cu animale dar nu am gasit ceva ce sa imi placa, ori prea mici ori prea scumpe!
Lilly ufff cred ca si mie mi-ar sfasia inima s ail aud strigandu-ma sa ma intorc. Usor usor o sa inveti si tu sa te desprinzi de ea insa e greu ce sa mai ! Uneori cred ca mai greu e pt noi sa ne dezvatam decat pt ei !
Luminel si eu folosesc body-uri la greu, mi se par ffff bune mai ales noapte ca nu doarme invelit si macar cu ele am siguranta ca nu sta cu spatele gol. In schimb a aparut o noua moda, in timp ce doarme isi sufleca pantalonasii pana la genunchi, dar doar la un piciorus. Ma trezesc noaptea si il trag la loc si are pulpita asa rece……

Aelita chiar ca mama mia !!!!!!!!!!!!Bine ca nu s-au spart geamurile!
Simonacip felicitari pt slabit!!!! Dar 55,8 nu mi se pare deloc mult ci chiar ffffff bine! Oricum tu arati fff bine !
Laura ce vorbaret ai tu acolo ! E un scump!Legat de vitamine eu i+am dat intr+o perioada in care nu manca fructe dar doctora a fost cea care a decis. Se numeau Sana-Sol.
Lorich spune:
Neata...
ufff ce zi am avut ieri!!! A avut toata ziua febra de m-am speriat de-mi venea sa ma urc pe pereti, numai peste 39 . Nu a mancat nimic la pranz, a adormit in 5 minute si dupa o ora ardea ca o soba! Am fost la farmacie si i-am cumparat nurofen supozitoare, i-am pus unul si am avut noroc ca nu l-a cacacit, a adormit inca 3 ore a transpirat la cap de parca era scos din baie si uite asa a cedat febra - bine era si primul medicament primit.
Nasol ca cica nu se pun supo la diaree..asa ca a urmat sarabanda de cred ca 5-6 caca in 2 ore, cu sange, cu mucus..cu tot ce vrei si ce nu vrei. A papt doat niste peste fiert si cereale uscate de oameni mari. Febra nu a mai facut, a fost doar caldut asa. Oricum ..am zis ca gata nu-i mai pot pune nici supozitor, ca-l zapacesc de numa numa!
A dormit foarte bine toata noaptea, dar are in continuare diaree. A papt dimineata niste lapte fara lactoza cu cereale orez cu morcov, cu smecta (nici la noi niciun efect, dar el ia si fff putin, ca nu papa nimic). Cere apa!!! Minune, ca el nu cerea neam, i-am pus niste glucoza vitaminizata in apa, cica asta ajuta la hidratare, duce apa in tesuturi mai bine.
Ma bucur ca nu ami are febra, mai nici nu stiu ce e si ce-a fost parca m-a lovit trenul, nu stiu daca nu cumva de la mainile tinute permanent in gura.
Aaaaa..aseara a acceptat niste nurofen sirop in tmp ce se balacea in chiuveta...l-am rugat insistent si pana la urma a luat... in ideea "hai sa-ti fac pe plac, ca si asa mi-e asa de bine aici!"
Cu ocaziunea asta am cumparat si termometru de frunte de care fuge de rupe ![]()
Aelita
moaama aia era grindina???Nu ninsoare??
Lily hahaha..cum mai, sa tin eu minte si tu nu? Era in vremurile in crae iti faceai griji ca Julia nu vorbeste... Bafta mare cu acomodarea la gradi!!!!
Belleane ce fete frumoase!
Andrada ce poveste de groaza!!! Mi s-a facut parutl brrr... eu sunt tare prapastioasa, ma uitam la el cum arde si ma gandeam..Doamne daca pateste ceva...
Va pup, nu stiu daca sa iesim afara, din motiv de ...na..nu stiu daca e virusat/contagios, si daca va face cacam pe afara.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Simonix spune:
Neatza !!!
Ce soare, ce vreme, ce suuuperrr 
Ieri l-am ridicat pe copil din parc - tanti i-a dus pe toti piticii la joaca, ce sa zic, erau fericiti, parcurile pline, aproape ca in Romania, nu imi venea sa cred ![]()
Cu ocazia asta am constatat ca al meu Robert e tare exotic - era singurul copil ALB de acolo
Se vedea de la o posta. Tanti mai are in grija 3 negrii mititei
iar restul de pitici tzopaitori din parc erau de diverse culori, exceptand culoarea alba
Sa va zic ca eram la 2 minute de sediul Comisiei
Apoi m-am dus si am mai stat nitel de vorba cu tanti si mi-am dat seama ca eram si eu singura albesa + printre putinele care nu aveau voal in cap
Mda ... Mi-e ca degeaba incerc eu sa ma inconjor de prieteni cu fete cu par blond si ochi albastri hihi Mai vedem, deocamdata tot LOLAI este in inimioara lui Robert - de dimineata era un bebe blond fetitza la televizor si io i-am zis: uite-o pe Lorelei
Si el s-a uitat asa indignat la mine: NU LOILAI, AT BEBE (nu e lorelei, e alt bebe
) Nah, deci imi e clar ![]()
Simona - tine-o tot asa, sa iti fine de bine slabitul :) Eu tot 8+ am
E stabila greutatea, am fix ca in vara (m-a cantarit doctorul) eeee ...
Doloress - super ideile - puzzle de doua bucati avem si noi si sa stii ca o sa il faca usor, cam asta e pentru ei acush, la ala de 3 bucati nu prea se concentreaza al meu. Vad ca merg puzzle-uri din alea de 4 bucati de exemplu, dar cu poza dedesubt sau alaturi si cu un element distinctiv pe fiecare parte (de exemplu , avem niste dinozauri intr-un peisaj - pe fiecare parte este o bucata de dinozaur si un pom sau ceva din peisaj - el asa le pune corect. Siu ca nu face efectiv puzzle-ul, ci potriveste elementele din peisaj mai degraba. Iar daca e dupa bucatzi, trebuie sa fie ceva foarte explicit, gen dintii, ochii etc, ceva evident :) Oricum al meu cu concentrarea are ce are - nu are rabdare sa stea prea mult la bibilit puzzle.
Faine si Mecano alea - am vazut si eu pe aici, insa numai de la 3 sau 4 ani in sus - mie mi se pareau mai complicate, dar poate sunt mai usurele. Robert nu prea s-a impacat nici cu bloacele de construit, deci ma gandesc sa mai asteot cu chestii din astea... de asta si la cartof ma gandesc
ca poate nu profita de jucarie asa cum ar trebui.
Cu vitaminele, niciodata nu am dat nimic, nici cand nu imi lua in greutate sau cand nu manca nimic zile intregi. Doctorul nu mi-a dat, a zis ca nu are nevoie. Eu l-am si analizat de doua ori si odata i-a iesit fierul destul de jos, dar in limite, deci nu s-a considerat necesar de supliment. Oricum, noi bem lapte imbogatzit cu diverse, nu de vaca simplu, si atata vreme cat mai suntem pe laptele ala nu ii dau nimic. La vitamina D am renuntat demult, pe la un an si un pic, tot uitam sa ii dau ...
Aelita - am profitat de bulgari ca sa iti mai admit copiii 
Superbi - iar tu arati, ce sa mai 
Am vazut si picturile rupestre de prin casa ![]()
Gata, muuunci 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Lori - uf uf ce nasol cu diareile astea ! bine ca se simte mai bine, o sa ii treaca usor usor, o sa va reveniti. A fost un virus, cam agresiv, se pare... si al meu isi linge mainile non stop grrr si linge oglinzile, geamurile etc. Ce sa ii fac ... Eu l-as mai tine un pic in casa, mai ales ca nu s-a strans de tot stomacelul, sau as iesi fix pe langa casa, sa il aerisesc un pic.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
CrinaAndreea spune:
Ma gandeam ca as putea sa ii iau lui Bogdan o tablita magnetica, niste cuburi din lemn, puzzle din lemn cu animale si o macheta sau o masinuta cu telecomanda (unde vede um bmw.. e calare pe sigla respectiva
)
Copilasii vostri se joaca cu asa ceva? 

monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita Am sarit ca arsa,nu stiam ce se aude in geamuri,bataie ,copiii fugeau in picioarele mele ca de obicei inaintea mea sa nu am loc,ce stil au !!!! cazi gramada peste ei aproape! eu sa fug sa vad ce se aude ,parca se spargeau geamurile,ei ca soriceii in fata mea ,cand ajung,ploua in asa hal cu piatraaa,ce piatra:.pietroaieee !!!!! mi-era ca se sparg geamurile.s-au cam speriat si copiii.noroc ca a tinut putin,doar cat i-am luat de la bucatarie-acolo era mai rau ca in rest erau geamurile si dublurile inchise,dar aici ramasese geamul din exterior deschis,si intra pe pervaz.. cateva minute doar. apoi le-am aratat copiilor,le-am dat "pietre" de zapada intr-o scrumiera sa se joace cu ele pana s-au topit,apoi mirolaiau ca mai vooor. le-am spus ca ninge,ca ploua cu zapada...s-au inveselit repede! uitati aici:poze 19+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Wow!!! Ce grindina!!!! Nasol!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Lilly79 spune:
3 zile de gradi, prima raceala
.Deocamdata febra usoara si nas curgator.Azi-noapte s-a trezit de n ori din cauza de nasuc infundat.
doloress si Julia inversa literele din cuvinte(si ea spunea pac la cap, pom la mop
).Acum s-a corectat.A mai ramas "maui"=miau din cate tin minte.In general spune cuvinte scurte si terminatiile cuvintelor, sau inceputul + sfarsitul.
Cred ca Juliei i-ar trebui puzzle-uri cu mai multe piese.Cele de 6 piese le face de mult, si de ceva vreme face si-un puzzle mare cu 20 de piese daca-i dau eu cate-o piesa care sa se lege de celelalte si stie ea unde sa o puna.
Deabia astept sa am motiv sa cumpar puzzle-uri cu 500-1000 de piese (peste cativa ani
), ca sa fac si eu alaturi de Julia ![]()
Pt cadou raman pe ideea cu tricicleta, dar o tricicleta simpla de genul asta http://www. bestkids. ro/p-4668-tricicleta-my-first-trike.aspx si eventual mai ieftina
lorich of, of cate ati tras
Multa sanatate lui Robert.
Sa stii ca eu am memorie cam scurta, asa ca tot ce se poate sa fi zis ceva de kk Juliei, dar ce stiu sigur e ca nu era legat de olita ![]()
Ma duc la maraiciul meu racit.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
socrate spune:
Neata fetelor
Am venit sa ne facem si noi prezenta pe aici. Sper ca sunteti bine, noi crestem dar nu vorbim ca nu vrem. Mai spunem una alta dar nimic la comanda.
Eu imi caut de lucru de asta si sunt asa mai ocupata, sper sa imi gasesc ceva.
pupici si sper sa am timp sa intru mai des
DanaH spune:
si noi, si noi... tot asha, sa nu ne uitatzi numele :)
nici odo nu vrea sa vorbeasca. desi toata ziua bodoganeste in limba ei, ce o avea asa mult de spus....
sunt doar cateva cuvinte pe care le spune, cum ar fi "aina"=haina, "aia"=Alex (de obicei strigat:) ), "auto"=masina (de la auto in olandeza), "daar"=acolo in olandeza, apa, si cam atat. ma rog, mai sunt mama si tata, care poate sa insemne si gata.
am vazut copilasi bolnaviori. uff uff, ii pup pe toti sa treaca mai repede.
la noi a venit primavara. ieri am muncit in gradina toata ziua. asa imi place... dar aseara ma dureau toate cele. am facut o baie calda cu uleiuri de himalaya si nu stiu ce trandafiri si nu stiu daca de la ulei sau de la munca in gradina, am dormit ca un prunc. nici nu imi amintesc sa mai fi dormit asa de bine.
copiii evident ca au trebaluit si ei pe langa mine toata ziua. alex pe bicicleta, odo pe masinuta pe langa el. rasete si veselie toata ziua. asa de viata.
evident ca de dimineatza tuseau amandoi. daca ramne doar la nivelul asta, trecem noi si peste. daca e vremea frumoasa in weekend, poate dam o fuga pana la mare, sa facem aerosoli.
hai pupici ca tb sa fug la studenti. ultimul curs. vorba lui odo, "uaaa" = uraaaa.
Poze
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrinaAndreea Ma gandeam ca as putea sa ii iau lui Bogdan o tablita magnetica, niste cuburi din lemn, puzzle din lemn cu animale si o macheta sau o masinuta cu telecomanda (unde vede um bmw.. e calare pe sigla respectiva Copilasii vostri se joaca cu asa ceva? ![]() ![]() |
crinaAndreea, Ylari, io dau fata la gradi echipata astfel: body, bluza cu maneca lunga, plantalon de trening, si soseta. Acolo are nishte sosete cauciucate in picioare, in loc de papucei, ca papuceii si-i da jos imediat - in joaca. Ca schimburi- aceleasi lucruri in tzoashca+ pampershi.
In plus, pe drum are bashcalie in cap si haina - una mai grosutza ca inca nu am cumparata una subtire...
Edit: nu recomand haine super de firma/scumpe - eu ii dau exact din astea in care sta si prin casa/la joaca.
I-am mai dat: dres, body cu maneca lunga, si rochitza/sarafan. Oricum sa va asteptati sa le murdareasca, de fapt si acasa murdareste numai ca le schimbam eu si nu bagam de seama.
A, si moralul sus, toti copiii mai racesc. Uite, si cei care stau acasa. Nu cred ca e mai rau la gradinitza, ci pur si simplu e o perioada de adaptare.
Cat despre enteroviroze, deja mai stiu 2 cazuri cu diareee... e la moda. Lorich, moralul sus- ca cere apa e clar ca simte ca are nevoie, si asculta-i instinctele. Eu i-ash fi pus saruri de rehitratare in apa, si nu glucoza, dar e bine si apa simpla - ca o cere.
Nu mai stiu cine era bolnavior, oricum io pup pe toti mugurasii.
Va dati seama ca fac un an in curand?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

19+
Andrés(22mai2008)