Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrada79 spune:
Simonix sa stii ca si eu tot la Msbb m+am gandit! Oricum, recunosc ca m-am cam pierdut, dar nu pe moment, ci la doctor cand incercam sa ii explic asistentei. In loc sa ii zic ce si cum m-a bufnit plansul si m-a bagat direct in cabinet.
Ideea cu cartoful e super!!!! Om gasi si la noi? Sa dau o cautare pe net! Aaaaa si multumesc pt ideea cu Oscar. Noi avem 2 catei, Labus si Azorel (mama i-a botezat asa). Ce sa zic de cand i-am aratat cum ii pun pampers lui Labus, este fimiu super incantat. Mai nasol ca sunt de plus amandoi si a vrut sa faca si ei baie
. I-am spalat usor pe cap si dupa ce a adormit i-am pus la uscat
! Aseara cand am ajuns de la serviciu si am intrat in casa (moment in care il pup si ii spun ca mi-a fost dor de el) mi-a adus si cateii sa ii pup!
monik16 spune:
Are mama o fata asa "desteapta"...
Daca o intreb cati ani are raspunde: doi si daca o intrebi cum o cheama zice tot doi
Vai de noi!!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
belleane spune:
gata am reusit si eu sa pun niste poze:
http://family.webshots.com/photo/2350033060104239163SgCOcP
am vazut poze cu Patrick care lanseaza noua colectie primavara-vara de chiloti.hahaha
Andrada: Doamne fereste!!!Sa va dea DD sanatate!! Daca am timp astazi mai dezvolt.
Reallaura spune:
Magdone, Lily, Belleane, Adriana, lorich, Simonix, Luminel va multumesc pentru incurajarile referitoare la crize. sper sa fim ok si sa mergem spre bine
Mirci creste pe zi ce trece, stie absolut toate masinile dupa nume, trece pe langa ele si le spune numele la toate. Acum ca sa ia antibioticul il santajam verbal si intelegea, lua...Uite, daca iei lingurita asta, iti repara tati elicopterul..si se executa imediat.
Sper sa ne intelegem tot mai bine.
Aveam si eu o intrebare 
apropos de vitamine, voi ati dat copiilor vitamine dupa ureche???
Ca pediatra nu mi-a recomandat, a spus sa ii facem analize, etc..
Dar eu totusi i-as da pt pofta de mancare, mi-a slabit sub 12 kg cu raceala asta. Voi ce ati dat la copii??
La farmacie mi-a recomandat Infant baby, a auzit cineva?? Parca Inais i-a dat Iasminei, sau iar imi joaca feste memoria??
Ali si eu sunt imensa, deja nu mai pot, zic mereu asa, dar uite ca nu ma las, toata ziua mancare, curatenie, Mirci. Nu am incotro. Azi am iesit cu tricicleta care are manerul f mic si am venit rupta de spate, dar macar a stat nitel in ea, ca deh, uitase de ea si s-a bucurat cand am scos-o din balcon.
Daca vrei sa ne aventuram, fiind ultima aventura, eu parca m-as baga
Dar numai daca esti si tu convinsa.
cu ff mult dor
Lorich, Andrada sanatate multa puiutilor, imi pare rau de voi.
Lorich superb Robi si haios foc in chiuveta si cu hartia 
Lily, Ylari b afta cu gradi!
Ylari felicitari pt masuratorile bune!
Simonix imi plac ideile tale de jucarele, am salvat linkul. I-am luat si eu o trusa cu scule pentru cand oi iesi din spital, sper sa-i placa
Sanatae lui Robertcik
Adriana la noi gradi deocamdata nu e o optiune ca nu am cum sa-l duc si Bogdan nici atat nu poate sa-l duca /ia pentru ca el e mereu cu programul full. Zicea socramiu ca il duce el la nu stiu ce gradi si il si ia, undeva langa el, dar deocamdata nu am nimic concret.
sa vedem ce va fi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
34+
Ilinca Sabina
Reallaura spune:
Belleane mamamaaaamama, ce frumoase sunt!! CArliontata si buzata aia mica e buna de papat. nu mai pot dupa ele...
Danicris ma bucur ca esti bine si ca ai dat un semn!
Laurita, mami
35+
Ilinca Sabina
cleo78 spune:
uite pe luuucyyyy http://family.webshots.com/photo/2166885890104239163JlEeBx
P.S. la naiba, daca e in poze, ce mai cauta acasa la mine? ![]()
edit: cui seamana asha carliontzata?
edit: nema vitamine. Dar mara mananca bine...si de toate.
Despre rotarix, ce sa zic, si io cetisem chestii controversate, dupa ce il facusem... si imi parea rau ca l-am facut. Cand in aceeasi perioada, verisoara Marei a facut o enteroviroza urata, iar mara doar cateva scaune mai 'puturoase'..m-am bucurat. Acum nu stiu ce sa zic.. cu cat cresc cupiii, cu atat e mai bine.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Monik uite ca acum imi pare bine ca nu i-am facut rota-teq. Eu mi-am zis ca am sa-i fac vaccinurile care se recomanda pentru boli cu adevarat grave. Dar cand mi-a facut gastritele anul trecut, si cand era si al meu cu febra peste 40 cate o saptamana, si moale ca o carpa parca imi parea rau ca nu i-am facut rota-tequl insa iata ca mai bine a fost asa. Eu i-am facut varivax, la un an. Mai trebuia o doza la un an jumate insa cum era racit, mi-a zis doctorul sa amanam si nu i-am mai facut deloc. Eu insa trebuie neaparat sa-l fac, n-am avut varicela, si cum am un bebe mic si vreau inca unul, n-as vrea sa ma prinda exact cand am sa raman insarcinata. M-am dus la clinica insa mi-au zis ca nu imi recomanda sal fac cat alaptez, sa vin dupa alaptat, si cum prevad ca o sa alaptez pana il insor, nu stiu cand mai apuc sa fac si eu vaccinul asta ![]()
Andrada si noi avem pe Mos Martin, e in ultima poza.Toata ziua mi-l aduce si mi-l pune la tzatza, eu ma bucur ca inseamna ca nu e gelos. Numai pe taica-su e gelos tare, daca indrazneste sa ma pupe, e de jale, face o criza cu trantit pe jos....
Laura eu i-am dat dupa ureche niste picaturi vitamina A, C si D, tot asa, dupa ce mi-a slabit 3 kilograme dupa doua luni aproape de boala. I-am dat o sticluta si gata, acuma sper sa nu mai fie nevoie totusi ca a venit primavara, e soare.
Doloress spune:
Bellanne subscriu, ce printese frumoase! Una blonda, una bruneta 
Adriana_78 spune:
Andarada, ce sperietura! bine ca nu a fost nevoie sa stati in spotal
Mama, Doloress, farfuria aia uriasa plina o mananca Patrick?
Si eu stiu ca pot fi si cate 20-25 copii intr-o grupa la 1 educ.+ o asistenta - eu am cautat si dupa criteriul asta gradi - adica am cautat cu grupe cu copii mai putini.
O trezire pe nopate e parfum
Belleane, ce scumpa e Elena! Nici n-am stiut ca are asa carlionti, e o frumusica; acum insa ca a mai crescut Elena, chiar daca una e blonduta si cealalta brunetica (mi se pare asa interesant si amuzant) se vede ca sunt surori, seamana totusi.
Si ce rochita frumoasa!
Monik, noi am facut Rotarix - insa nu am de gand sa ii fac imp. varicelei, sau a pojarului otitei si ce mai era prin lista
Laura, eu i-am dat Imunokid, fara prescriptie medicala!
Reallaura spune:
Cleo, Doloress, Adriana merci mult de raspunsuri!
o sa ma mai documentez despre vitaminele astea pe net, sa vad..
Variliz i-am facut si eu, nu a avut nici o reactie neplacuta. Tot in vederea ducerii la cresa i-l facusem, apoi am aflat ca sunt gravi si nu l-am mai dus...mi-a parut rau ca l-am vaccinat degeaba. Rotarix nu am facut. La fata nu voi face decat ce e obligatoriu, nici un optional
Laurita, mami
35+
Ilinca Sabina