Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura:Pediatra tot timpul imi recomanda scheme complicate cu fier/vitamine etc sau cand sunt racite imi da 10 feluri de picaturi/siropuri din care eu aleg sa-i dau doar unele pentru ca altfel as sta tot timpul cu siropul dupa ele. Eu dau vitamine /fier doar cand simt ca ceva nu e in regula. Dupa raceli si mai ales daca nu are pofta de mancare ai putea sa-i dai orice vitamine pentru varsta lui macar 1 luna sau 1 tub/sticla.

Lorich: Noi avem mare problema cu siropurile. Sunt prea dulci in special nurofenul si tare vascos.Asa ca eu le diluez cu ceai neindulcit sau apa. Asa ii dau toate siropurile/vitaminele. La antibiotic folosesc putin forta si-i dau cu seringa direct in gura cate 1ml/1ml/... Eu am patit exact asa cu cea mare care s-a innecat cu ambroxol picaturi si cand eram singura acasa. Nu mai facea nimic, parca se socase. Nu se innecase cu picaturi dar parca se blocase intr-un fel......Brrrrr

Andrada: E posibil ca din cauza secretiilor din nas, urechi, sinusuri si a vitezei de deplasare a masinii sa fi patit asta si pe fondul racelii/lipsei aerului din masina. Cel mai important in cazurile astea sa nu te pierzi,panichezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Legat de rotarix: Eu am regretat inca de la inceput ca l-am facut. Ce-am mai tras cu ea ca nu mai voia sa mai pape dupa aia. Nu mai zic ca deja "vedeam" ca face ocluzie brrrrr
Sper sa nu fie ceva mai grav ...

Nici noi nu vom mai face vreun vaccin din cele optionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

gata am reusit si eu sa pun niste poze:

http://family.webshots.com/photo/2350033060104239163SgCOcP

am vazut poze cu Patrick care lanseaza noua colectie primavara-vara de chiloti.hahaha

Andrada: Doamne fereste!!!Sa va dea DD sanatate!! Daca am timp astazi mai dezvolt.

BELLEANE, ai niste fete frumoase foc!!!! Sa-ti traiasca!!!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Julia povesteste in patut, in loc sa doarma.
Ma bucur ca am putut pleca de langa ea fara scandal Cred ca va avea nevoie de mine chiar inainte de-a adormi.

Ieri si astazi am plecat de langa ea si-am lasat-o cu copiii si cu educatoarele.Ieri a fost ok si-a stat vreo 40 de min inainte de-a incepe sa planga sfasietor, moment in care am aparut eu, care stateam pe coridor si ascultam ce se intampla.Astazi am plecat de 2 ori si nu am putut sta departe mai mult de 15 min ca plangea si striga mami, mami.I-am tot explicat eu, dar se pare ca inca nu se poate separa de mine, si ceea ce e mai grav nici eu de ea Imi vine sa plang cand o aud cum striga mami, mami, dar ma incurajez si mai stau 2 minute departe de ea, pt ca nu voi putea sta toata viata langa ea.Speram sa reusim acomodarea inainte de-a ma intoarce eu la lucru .Cand au iesit astazi afara nu m-a cautat asa des cu privirea si a stat mai mult cu copiii, dar si cand mergem in parc nu mai sta langa mine ci pleaca hai-hui.Daca s-ar tine toate activitatile afara, nu ar fi problema Altfel ii place f mult la "nitza" si cand o intreb zice ca vrea sa mai mergem.

alysh macar sa pot sta langa ea pana se acomodeaza, ca de-asta platesc atata.Stiu ca nu e bine nici sa lungesc atata prezenta mea langa ea, dar nu stiu cum sa fac altfel fara traume prea mari.Julia de cand s-a nascut a fost tot cu mine, mai putin cateva ore cand a stat cu taica-sau.
Vlad a mai stat si pe la bunici, deci eu cred ca-i va fi mult mai usor, si el si intelege si vorbeste bine la varsta lui, asa ca la toamna va fi usor cu el (parerea mea )

desiree vacanta placuta si sa veniti cu bateriile incarcate si cu multe poze.

lorich nu cred sa fi zis eu asa ceva de kk, pt ca Julia imi spune in timp ce face si nu ma lasa sa o iau sa o duc la olita.Eu astept vremea calda sa incep experimentul jos scutec, pus chiloti, udat hainute si constientizat ce se intampla , sau sa imite alti copii la gradinita pt ca parea tare interesata de ce fac fetitele la wc si pe olita
Am vazut poze cu Robert in chiuveta si la gradinita.Frumusel foc si nazdravan.
Sanatate multa lui Robert Hm...probabil ca de la gradinita, dar nu e neaparat, se poate lua un virusel si din parc, si din aer, etc.

andrada cand am citit ce-ai scris tu, am fost convinsa ca ai gresit pt ca se putea intelege asa cum a interpretat Erika.Nu cred ca exista mama aici pe forum care sa isi bata copilul.
Ce ma bucur ca e mai bine acum Tiberiu.Poate i s-a facut rau si pe masina

Pana am ajuns aici cu mesajul, Julia a adormit fara sa ma cheme De cand mergem la gradinita cade mai repede de oboseala, iar ziua a dormit 3 ore si ar mai dormit daca nu as fi trezit-o eu.

ylari parca tu spuneai ca vrei sa-i facei Evei un sortulet pt gradinita.Ai un tipar sau ceva? Ca ma bate gandul sa-i fac si eu pt cand va papa la gradi, ca se face ca un purcelus si e pacat de hainute.
Julia sta incaltata in papucei de casa cu fermoar.Cei cu scai ii desface cateodata.Julia sta la gradinita in pantaloni de trening si bluzita si pe dedesubt are body.
La vara mai vedem.

Ce bine ca ati scris de cadouri ca as fi uitat sa-i cumpar ceva Juliei de la iepuras.Ieri am vazut o tricicleta la kaufland si ma bate gandul, sa vad daca-l conving pe tati.Intre timp mai scrieti aici idei

monik16 imi pare acum rau ca i-am facut Juliei Rotarixul, dar ma gandesc ca poate l-a eliminat pt ca dupa prima doza la 4 luni, a varsat putin cam la o ora dupa ce l-a primit.
Eu nu-i mai fac nici un vaccin, pana nu ma documentez si daca consider ca efectele secundare ale vaccinului sunt mai putin grave decat boala in sine.Julia are facute doar vaccinurile obligatorii pana la 1 an + optionalul Rotarix si nu are facut ROR

Laura un pt Mirci cel destept care stie toate masinile.Eu nu-i dau Juliei nici o vitamina, desi mananca destul de putin si nu se prea omoara dupa legume si fructe.

belleane ai niste fete f frumoase.
cleo sigur e Lucy in poze? Eu o stiam mai tunsa, sau i-a crescut blana?

doloress ce haios e Patrick cu ochelarii de soare, vorbind la telefon si cu mouse-ul in mana

Cred ca m-am intins cam mult.Ma duc la treaba ca maine nu pot face nimic ca e sarbatoare.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adriana pai din toata farfuria aia ia 2 imbucaturi si gata! Eu ii pun asa plina, poate, poate se leaga de furculita lui si cateva legume. Era peste cu legume, el alege frumos tot pestele si legumele le lasa. Oricum am o gramada de farfurii colorate din plastic, nu vrea deloc din ele, crize peste crize. Vrea numai farfurii din astea mari, de portelan si tacamuri de-astea mari.

Lily succes in continuare, se va obisnui ea, ai sa vezi. Si eu astept vara sa incepem the potty training. Deocamdata mi-ar fi foarte greu, ca daca il dezbrac de pantaloni nu-i mai pot pune inapoi, dupa cum ati vazut si-n poze

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Julia povesteste in patut, in loc sa doarma.
Ma bucur ca am putut pleca de langa ea fara scandal Cred ca va avea nevoie de mine chiar inainte de-a adormi.

Ieri si astazi am plecat de langa ea si-am lasat-o cu copiii si cu educatoarele.Ieri a fost ok si-a stat vreo 40 de min inainte de-a incepe sa planga sfasietor, moment in care am aparut eu, care stateam pe coridor si ascultam ce se intampla.Astazi am plecat de 2 ori si nu am putut sta departe mai mult de 15 min ca plangea si striga mami, mami.I-am tot explicat eu, dar se pare ca inca nu se poate separa de mine, si ceea ce e mai grav nici eu de ea Imi vine sa plang cand o aud cum striga mami, mami, dar ma incurajez si mai stau 2 minute departe de ea, pt ca nu voi putea sta toata viata langa ea.Speram sa reusim acomodarea inainte de-a ma intoarce eu la lucru .Cand au iesit astazi afara nu m-a cautat asa des cu privirea si a stat mai mult cu copiii, dar si cand mergem in parc nu mai sta langa mine ci pleaca hai-hui.Daca s-ar tine toate activitatile afara, nu ar fi problema Altfel ii place f mult la "nitza" si cand o intreb zice ca vrea sa mai mergem.

alysh macar sa pot sta langa ea pana se acomodeaza, ca de-asta platesc atata.Stiu ca nu e bine nici sa lungesc atata prezenta mea langa ea, dar nu stiu cum sa fac altfel fara traume prea mari.Julia de cand s-a nascut a fost tot cu mine, mai putin cateva ore cand a stat cu taica-sau.
Vlad a mai stat si pe la bunici, deci eu cred ca-i va fi mult mai usor, si el si intelege si vorbeste bine la varsta lui, asa ca la toamna va fi usor cu el (parerea mea )

desiree vacanta placuta si sa veniti cu bateriile incarcate si cu multe poze.

lorich nu cred sa fi zis eu asa ceva de kk, pt ca Julia imi spune in timp ce face si nu ma lasa sa o iau sa o duc la olita.Eu astept vremea calda sa incep experimentul jos scutec, pus chiloti, udat hainute si constientizat ce se intampla , sau sa imite alti copii la gradinita pt ca parea tare interesata de ce fac fetitele la wc si pe olita
Am vazut poze cu Robert in chiuveta si la gradinita.Frumusel foc si nazdravan.
Sanatate multa lui Robert Hm...probabil ca de la gradinita, dar nu e neaparat, se poate lua un virusel si din parc, si din aer, etc.

andrada cand am citit ce-ai scris tu, am fost convinsa ca ai gresit pt ca se putea intelege asa cum a interpretat Erika.Nu cred ca exista mama aici pe forum care sa isi bata copilul.
Ce ma bucur ca e mai bine acum Tiberiu.Poate i s-a facut rau si pe masina

Pana am ajuns aici cu mesajul, Julia a adormit fara sa ma cheme De cand mergem la gradinita cade mai repede de oboseala, iar ziua a dormit 3 ore si ar mai dormit daca nu as fi trezit-o eu.

ylari parca tu spuneai ca vrei sa-i facei Evei un sortulet pt gradinita.Ai un tipar sau ceva? Ca ma bate gandul sa-i fac si eu pt cand va papa la gradi, ca se face ca un purcelus si e pacat de hainute.
Julia sta incaltata in papucei de casa cu fermoar.Cei cu scai ii desface cateodata.Julia sta la gradinita in pantaloni de trening si bluzita si pe dedesubt are body.
La vara mai vedem.

Ce bine ca ati scris de cadouri ca as fi uitat sa-i cumpar ceva Juliei de la iepuras.Ieri am vazut o tricicleta la kaufland si ma bate gandul, sa vad daca-l conving pe tati.Intre timp mai scrieti aici idei

monik16 imi pare acum rau ca i-am facut Juliei Rotarixul, dar ma gandesc ca poate l-a eliminat pt ca dupa prima doza la 4 luni, a varsat putin cam la o ora dupa ce l-a primit.
Eu nu-i mai fac nici un vaccin, pana nu ma documentez si daca consider ca efectele secundare ale vaccinului sunt mai putin grave decat boala in sine.Julia are facute doar vaccinurile obligatorii pana la 1 an + optionalul Rotarix si nu are facut ROR

Laura un pt Mirci cel destept care stie toate masinile.Eu nu-i dau Juliei nici o vitamina, desi mananca destul de putin si nu se prea omoara dupa legume si fructe.

belleane ai niste fete f frumoase.
cleo sigur e Lucy in poze? Eu o stiam mai tunsa, sau i-a crescut blana?

doloress ce haios e Patrick cu ochelarii de soare, vorbind la telefon si cu mouse-ul in mana

Cred ca m-am intins cam mult.Ma duc la treaba ca maine nu pot face nimic ca e sarbatoare.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Lili si eu i-am facut rotarixul si cu rapel. Dar atunci nu se stia nimic... Acum a bubuit chestia asta. Am mai dat si o caruta de bani si pt. ce? Bine ca nu au avut nimic ca erau asa mici!!!

Si mie mi-e groaza cu mersul la gradi, ca sara nu a stat decat cu mine, prea putin cu sotul (sa zic 5 ore adunate in astia 2 ani fara mine)... Dar sper sa trecem usor peste! La fel si voi!!!

Mergi la inceput

V-am bagat si eu in lista de prieteni . Sper ca nu am ratat pe nimeni! Daca am ratat pe cineva, bagati-ma voi! Acum astept confirmarea de la voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andrada, Esme, imi pare tare rau de asa patanii.

Doloress, maine dimineata plecam.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SIMONIX super jocurile!
cam cum e cartoful,noi am avut muste,dar corpul se facea din pastelina,si se infigeau picioare,ochi,mustati,aripi...
era tare incantat dar le-am aruncat pana la urma ca trebuia sa se joace numai in prezenta mea ca erau piese ascutite(aripile) iar plastelina nu e de el ca o suge.

aici nu stiu cati copii sunt in clasa,oricum au tot felul de auxiliare,una care vine sa ii duca la wc,care ii schimba,alta monitoare care e doar in curte atunci cand ies la joaca..educatoarea e doar de lectii..si in curte cred ca defapt sunt toate cu ei.

LAURA oaau stie masinileee!!!

BELLEANE-vaaai ce cretofolina !! ce fete frumoase,doamneee!!!superbe !!

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salut!

Ma bucur ca s-au linistit apele pe forum si Jozsaerika a inteles pana la urma ce a spus Andrada (care intre noi fie vorba, mie nu mi s-a parut ca s-a exprimat gresit...dimpotriva, daca n-ar fi pus virgula, mai abitir s-ar fi inteles ca-l bate de obicei pe Tiberiu, dar asta e parerea mea). Toata faza asta neplacuta are o morala: unele persoane n-ar trebui sa se repeada sa judece si sa critice, doar pentru ca intrpreteaza intr-un anume fel un mesaj (gresit, cum se dovedeste pana la urma). Nimeni nu e perfect si atoatestiutor...

Andrada, ce sperietura ai tras!!! bine ca n-a fost nimic grav pana la urma!

Lorich, sanatate cozonacelului! si felicitari pentru "cacam" pe wc!

Desiree, zbor usor! vacanta placuta! o sa ne lipsesti de pe forum...

Belleane, frumoase domnisoare ai!

Monik, sanatate Sarei si tie! noi n-am facut Rotarix...de fapt n-am facut nici un vaccin optional...si nici nu stiu daca o sa-i fac...

Laura, desteptul..wow, stie el toate masinile?!!!!...nu pot sa cred!!!...dar poze cu el tot n-am vazut
Vitamine sintetice nu i-am dat deloc, am considerat ca daca mananca fructe in fiecare zi, isi ia de acolo ce-i trebuie..nici doctora nu mi-a recomandat. Spre rusinea mea nici analize nu i-am facut pana acum, ca sa vad daca are vreo carenta...dar nici problme n-am avut.

Alysh, mie mi-au intrat banii pe card

Ylari, eu mai folosesc body-uri...imi place ca-i tin de cald la sale, nu ies usor din pantaloni...

Vazut si poze cu Patrick nazdravan

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput