Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

CrinaAndreea, hai ca o sa fie bine, din ce in ce mai bine cu dormitul.. eu ii dadusem un timp in aptele de culcare- nshte cereale - speram ca ii vor tzine de foame mai mult timp. Apoi o perioada ii lasam in pat cu ea un bibe cu apa, cu tetina 0, sa nu picure pe ea.

Cat despre gradinitza, acu or sa manance impreuna..dar dim. la 8 si 20-8 30 tot ne vedem acolo. Si la serbari, cred. Si ne uitam pe webcam cum bat din manutze, sa ceara masa... Iti imaginezi cum bate fiica mea, care dim. la 6 juma s-a trezit, si la 7 era la usha la bucatarie, si cerea PAPA frecandu-shi burtica.
Tu stai in zona/lucrezi in zona? de ce ai ales gradinitza asta?

A, si la Mara in august e program redus CRED.. acu nu stiu ce si cum sa va zic.

Edit: mara e la grupa Piticii. Sunt cam 10 acolo...poti sa ceri expres sa fie Bogdan cu Mara? ca ai tu o vrajeala si vrei sa testezi de merge . Desi s-ar putea Mara sa ii fure scaunu de sub fundu flacaului tau...Poa Bogdan o apara pe Mara de Mihaitza ca isi cam dau coate unu la altul.
Acu, stau cu frica, mai e si Ari si Pati in grupa acolo, 2 frumushele.. .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

cleo78 la noi nu merge varianta cerealelor in lapte, pentru ca nu le-a acceptat niciodata pe alea de bebe. Mananca acum cereale cu lapte dimineata, dar cereale Cheerios. Seara ii dau gris cu lapte. Am incercat si cu fidea cu lapte, papanasi, orez cu lapte, dar ia de 5 ori si gata. Grisul e singurul pe care il mai accepta seara . Iar dupa baita mai bea o canuta cu lapte zuzu si apoi la nani. Sa vedem daca si cat se va mai trezi noaptea sa bea lapte.
Nu, noi nu stam in zona, stam in Rahova, mai exact pe sos alexandriei, dar serviciul meu e la 2-3 statii de tramvai de gradi, si am zis sa fie langa mine sa il aduc eu dim si sa il iau la plecare. Acum cu ora de sosire, sa vedem cum putem face, pt ca eu teoretic, incep serv la ora 8.00. Am inteles ca cel mai devreme poate fi adus la 7.45-7.50. Sa speram ca imi voi putea decala putin programul de la serv, sa il pot lasa si pe el macar la 8.00. Inca nu stiu. Sa vedem ce mai e si pe la serv, dupa 2 ani de stat acasa .

Cum adica in august e program redus? Sper sa se razgandeasca, pt ca eu nu am varianta de lasat copilul. Mai devreme de 16.45 nici gand sa il pot lua de acolo. Asta mi-ar mai lipsi...

Eu inca nu am parolele pt webcam. Data trecuta spunea ca mi le da dupa ce semnez contractul si achit toata taxa, acum mi-a spus ca le trimite prin e-mail sau ca mi le da in prima zi de gradi. Maine poate ajung si la pediatra sa vad cum rezolv cu exudatul si copro. Noi o sa fim plecati cateva zile de Paste, si sper sa am timp sa le rezolv si pe astea pana plecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am vazut poze frumoase cu nora mea draga Victoria, cu Julia cea simpatica in parc cu Robert in prima vizita la gradi si cu funduletul in chiuveta, un scump!

Magdone Ai vreo presimtire, baiatel, fetita? Ce hainute ii pregatesti, ce culoare?

Crina bravo pentru intarcat! La cat mai multe nopti linistite.

Of, din ce in ce mai mult copilasi incep gradinita, iata ca au trecut si 2 ani din viata piticlor nostri, nici nu stiu cand!

Al meu pitic e indragostit lulea, imi povestea Gabi ca ieri s-a dus direct al Coralie a lui si a inceput sa o pupe, dar asa incet si finut ca un indragostit, cu capul intr-o parte, cica mureai de ras daca il vedeai. Cica se iau de mana, se privesc in ochi si se pupa cu foc. Apoi cica alearga si canta si face tumbe de fericire. Gata am baiat mare. In plus a inceput sa spuna minciunele ! Il intreb Patrick cine a mazgalit peretele si zice Maxim! sau tata! daca il intreaba taica-su, zice Mama! Cica s-a invatat de la gradi, zice doamna educatoare, ca asa fac ceilalti. Ca doar nu are nici un motiv ca nu-l pedepsim niciodata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

cleo78 la noi nu merge varianta cerealelor in lapte, pentru ca nu le-a acceptat niciodata pe alea de bebe. Mananca acum cereale cu lapte dimineata, dar cereale Cheerios. Seara ii dau gris cu lapte. Am incercat si cu fidea cu lapte, papanasi, orez cu lapte, dar ia de 5 ori si gata. Grisul e singurul pe care il mai accepta seara . Iar dupa baita mai bea o canuta cu lapte zuzu si apoi la nani. Sa vedem daca si cat se va mai trezi noaptea sa bea lapte.
Nu, noi nu stam in zona, stam in Rahova, mai exact pe sos alexandriei, dar serviciul meu e la 2-3 statii de tramvai de gradi, si am zis sa fie langa mine sa il aduc eu dim si sa il iau la plecare. Acum cu ora de sosire, sa vedem cum putem face, pt ca eu teoretic, incep serv la ora 8.00. Am inteles ca cel mai devreme poate fi adus la 7.45-7.50. Sa speram ca imi voi putea decala putin programul de la serv, sa il pot lasa si pe el macar la 8.00. Inca nu stiu. Sa vedem ce mai e si pe la serv, dupa 2 ani de stat acasa .

Cum adica in august e program redus? Sper sa se razgandeasca, pt ca eu nu am varianta de lasat copilul. Mai devreme de 16.45 nici gand sa il pot lua de acolo. Asta mi-ar mai lipsi...

Eu inca nu am parolele pt webcam. Data trecuta spunea ca mi le da dupa ce semnez contractul si achit toata taxa, acum mi-a spus ca le trimite prin e-mail sau ca mi le da in prima zi de gradi. Maine poate ajung si la pediatra sa vad cum rezolv cu exudatul si copro. Noi o sa fim plecati cateva zile de Paste, si sper sa am timp sa le rezolv si pe astea pana plecam.

Da, sunt copii care ajung inainte de 8. Super ca lucrezi in zona, plecatzi impreuna de acasa , va intoarceti impreuna.
Acu a mers super bine webcamu, si i-a tzinut impreuna pe piticii cu nazdravanii (adica grupa marei cu viitoarea grupa a lui Bogdan).

Nasii nostri au gasit o solutie- cand nasul iese mai tarziu, se duce la 18 si ia fata de la gradi, si o tzine cu el 1-2 ore la job. Face furori printzesa acolo......

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Cleo78 nu am idee de ce au "insistat" sa-l bage direct la nazdravani. Mi-au spus doar ca la pitici sunt deja foarte multi.

Stii ca vrajeala se poate testa si afara in curte, nu?

Poate ne imprietenim noi, daca ei nu au nici un gand, sau isi trag scaunele de sub fund

Eu nu cred ca as putea sa il iau cu mine la serv, iar sotul lucreaza in cealalta parte a orasului, deci.. e scos din calcul.
Sper doar sa nu fie program redus in august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cred ca asta e un motiv bine-intemeiat: ...Bogdan o apara pe Mara de Mihaitza hahahahah

Mergi la inceput

Vreau si io ceva idei de cadouri pentru Paste pentru piticania. Ce jucarii/jocuri mai aveti voi si de care piticii sunt indragostiti..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belleane, Adsriana nu am amanat gradi, ci asa a fost palnul initial, sa inceapa din septembrie, sa fie mai mare sa se poata intelege mai bine cu el, sa fie mai mare, pe scurt. La capitolul virusei, nu discut, cred ca e clauza in contract , dar cu cat sunt mai mari te descurci mai bine cu ei. Ma uit ca e ceva ca stie sa-si sufle nasul. Mai mergem in vizite la gradi pana in septembrie, asa ca sa nu i se para un loc nou unde va fi abandonat, iar prima luna va fi program scurt, cica asa au procedat cu absolut toti bebii care au inceput la ei.

Adriana pai in poza nu se vad si mainile mele? Nu stropeste cu apa, e super incantat sa-l las, in schimb cand se urca la chiuveta pe inaltator..e jale mare, uda toooot!

Crina felicitari pt intarcat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

jozsaerika acum citeam din urma si am vazut ca m+ai citat! Cred ca ai inteles gresit tonul cu care am scris acele cuvinte. Stii cat de mult tin eu la copilul meu????? Enorm si ce am scris acolo am povestit efectiv o intamplare cu el, am scris-o fara nici un fel de repros la adresa copilasului meu si chiar si acum rad cand imi aduc aminte repriza de palme care mi le+a dat pt ca nu sunt obisnuita sa reactioneze el chiar asa. Tocmai de aia cand am scris am tinut sa spun ca nu am dat in el ca sa nu se inteleagaaltceva si nici pe de parte ca ma plang ci pur si simplu ca ceea ce scriu e o simpla patanie si NU SUNT DE ACORD NICI MACAR CU O PALMA. Te rog sa nu interpretezi cuvintele mele ca fiind o atitudine de repros la adresa propiului meu copil. Pur si simplu am povestit si eu atitudinea asta care a avut-o din cauza mea pt ca nu i-am acordat atentie cand a vrut el si i+am zis sa astepte putin.Eu chiar am ramas surprinsa de cum i+a trecut lui prin cap sa il stinga si m+a bufnit rasul. Nu stiu dar nu imi vine sa cred ca taman eu as putea fi citata asa, nu ma cunosti si chiar nu stii cu cata dragoste imi cresc eu copilul si prin ce am trecut ca sa il am in viata mea! Oricum te-as ruga sa nu ma mai judeci in felul asta pt ca nu sunt nici pe de parte ce ti-oi fi imaginat tu.

Adriana scuze ca nu ti+am raspuns la sms dar am avut o duminica groaznica cu Tiberiu. Mi+a vomat in masina rau dupa care i s+a facut rau, s+a ingalbenit la fata si se lasase moale in bratelele mele, am trecut printr+un cosmar dar am reusit sa ajungem la spitalul cel mai apropiat si totul a fost ok, si+a revenit. In fine nu mai am nici un chef sa scriu nimic ca tare m+a afectat sa vad cum se interpreteaza totul!

Mergi la inceput

Andrada: de cand am citit postarea lui Joszaerica mi-am dat seama ca a inteles cumva gresit patania ta. Niciuna dintre noi nu cred ca suntem abuzatoare de copii. Altfel nu ne mai pierdeam vremea pe la forumuri desprecopii.

Mergi la inceput