Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maurice, ce fain!! Lasa ca vine si burtica

Alina, ce nume frumos Te-a inspirat Verdi? Si alexandra e superr!
Sa-i aduca noroc si sa-l poarte cu mandrie toata viata.

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Maurice, am vazut pozele... 'te urasc'(glumesc)adica vreau si eu.
Doamne... e o dorinta a mea mareee... sa calatoresc....iar cand o sa am multi ani in plus sa stau si sa am de ce sa/mi aduc aminte... Asa spunea bunica unui prieten..."Traieste/ti mama viata ca sa ai de ce sa/ti aduci aminte peste ani... nu ca noi munca, munca si iar munca." si cata dreptate are...
Offf, am of la inimioara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Sorry Oana, acum am vazut ca-i ziua voastra,nu doar a lui,

Pt ziua sotului idei de cadouri: daca are vreun hobby sau colectioneaza ceva e usor sa gasesti sa-i completezi colectia cu ceva.Oricum ceva sa-l surprinzi f placut.Eu ii voi face peste o luna sotiorului iubit un tablou-pourt-pouriu cu poze de-ale noastre de cind ne-am cunoscut, le decupez rotund si le lipesc pe o rama f mare.Tatalui meu i-am facut asa si a fost cel mai frumos cadou.

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Eu zic ca e o idee super si de cuplu.
Cred ca si eu o sa-i coc ceva de genul asta de ziua lui, acusica face 30 de ani. Dar nu prea stiu cum sa fac... eu vreau un tablou al lui, de cand s-a nascut, soacra-mea sigur nu renunta la poze... sa le scanez oare? Hmmmm tre' sa ma gandesc si sa ma misc repejor, ca acusica vine ziua de 6 aprilie.

Alina 20+ cu
gargarita

merge sa scanezi pozele.. eu asa am facut.. am pus vreo 10 poze pe un cd si m-am dus cu el la fotouniversal si i-am rugat sa-mi faca un colaj din toate pozele.. si de fata cu mine a aranjat toate pozele intr-o poza mare si nu mai stiu cat am platit dar nu mi s-a parut mult..vreo 7 lei parca..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://community.webshots.com/album/577047937GhmuGP

poftiti la poze, noi mergem la felul 2 :):)

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

katalina, incerc sa ma menajez pe cat posibil.

racusor, de ce vrei sa-ti cresti tensiunea? Si eu am ajuns la gineco urgent cand mi s-a zis ca am 9/5 si mi-a zis ca dr se bucura chiar cand gravidele au tensiunea mica. Poblematic e cand >= 14.

arrissa, La multi ani printesei! Ce torturi ii faci ? Eu astept poze

bumblebee, fruntea sus, pieptul inainte... Tin pumnii!

Cristina 17 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui angharad

Buna dimineata si de la mine,
Sper sa vin si eu la fel de incantata de la intalnirea morfologica cu bebe de marti. In weekend mergem la Victoria sa-l vedem pe dl. dr. cu care voi naste (acelasi ca si la prima nastere) si poate ne spune si noua ce surpriza avem in burtica.
In rest, numai de bine. Asteptam si noi sa vina primavara si la Bucuresti, ca tare ne-am obisnuit cu ea de prin frumoasa Ellada.
Multi pupici micutei Maya si sa fie sanatoasa!
Va pup mult dragi delfinute.

16+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Bine ai venit Angharad din tarile calde,am vazut frumoase poze.Ellada e o insula?
Te asteptam marti cu vesti despre culoarea caruciorului.si tare-mi place cum o alinti tu pe Ioana:pitigoi,nu se lasa de tzitzi asa-i

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice
ooana …iti vine si tie randul la soare….bravo…..si felicitari pentru aniversare, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de bebe!
Noi pe 1 mai implinim 14 ani de cand suntem impreuna!

Am pus si eu poze in album, sunt un pic rusinata, pentru ca burtica mea, la 17 saptamani, nu prea e vizibila . Pozele sunt de acum din vacanta la soare!

17+

nu-mi dai mai multe amanunte despre vacanta voastra ...cate zile, pret, cate ore a fost zborul... sunt lesinata dupa ce am vazut prin poze ...eventual trimite-mi un PM

acum ma gandesc ca poate trebuia sa mergem mai devreme in concediu prin februarie si poate rezistam si eu la un zbor mai lung decat 2-3 ore ...dar asta e, ne pregatim pentru la anul

multumesc de idei, hobby-urile noastre sunt calatoriile...anul trecut eu am primit cadou biletele de avion la Paris...iar cadoul meu a fost cazarea

ma gandeam la o zi la spa, piscina, masaj, jacuzzi...tot tacamul
aveti idee noi cam ce putem face din toate astea? ca parca m-as duce si eu cu el

Oana 23+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi delfinasi dragi

Mycya esti o frumoasa

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Declar: CAPITULEZ
nu pot sa tin pasul cu voi, oricat m-as stradui. Stau cate o ora sa citesc si urma si pana termin am uitat tot. O sa ziceti ca sunt nesimtita ca nu va scriu mesaje personalizate, dar credeti-ma ca sunt alaturi de toate cu sufletul si ma bucur la fiecare veste buna.
Noi am gasit nume, dupa cum se vede la semnatura.
V-am pupacit, ma duc sa mananc ceva, m-am cantarit ieri si am slabit 1 kg, pana acum am pus numai 2 kg. Nu ma plang, nici nu aveam nevoie de mai multe, dar parca nici sa slabesc nu e bine.
pe burtici

Alina, 23+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Noi am negociat Iulia Alexandra. Iulia ca ne trebuia cu I primul nume (sa avem A, E, I) si mai scurt iar Alexandra sa aibe nume sfant ca si celelalte doua mandre cu A, plus ca este in calendar la sfarsitul lunii august. Sotul a avut ideea cu Iulia ca poate se naste in Iulie, acum om vedea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Iar va scriu dupa masa, cred ca inainte nu ma pot concentra de la foame Iar am mancat salata dar cu putina sunca si branza. Si am pus si putin ulei, am ascultat-o pe Carla

Racusor, Pufescu si la mine ai mei sunt la departare, iar pe soacra-mea nu prea vreau sa o chem acum la inceput, desi ne intelegem destul de bine si e si ascultatoare, ii pot da directive. Va veni mama probabil la inceput cate o saptamana, cateva zile, cum o sa se poata rupe de la treaba iar mai incolo mai tarziu poate voi apela si la socrela, dar mai mult pentru chestiuni gospodaresti, nu de crescut bebelul. Din pacate mama tot pentru noi munceste acolo, la departare - are grija de o asa zisa afacere de-a noastra, de familie, asa ca cat sa mai putem trage de ea
Si eu i-am instruit pe toti sa nu imi stea in cale la inceput si sa nu vina fiecare cu idei.

Imi e dor si mie de vacante, dar noi avem credite multe.....personale si afaceri cu credite...., de care treb tot noi 2 sa avem grija. Si acum stam intr-un apart.de 2 camere si vrem sa il renovam pe cel de 3, dar pt.asta trebuie banuti. Asa ca strangem la ciorap si renuntam anul asta la concediu.Aviz lui Racusor, vezi mai sunt si altii cu griji de apartamente si credite. Daca mai cauti apartament, incearca sa gasesti unul pe langa un parc; noua acum ne pare bine ca l-am luat pe ala de 3 cam tot in acc zona, f aproape de parc, desi apart. e mititel. I-am vazut pe alti prieteni de-ai nostrii cat fac pana la un parc si nu ne-a placut.

23 + cu

Mergi la inceput